Το Δικαστήριο θα επιληφθεί όλων των πιο κάτω υποθέσεων που είναι στις 22.5.23 ως έχουν προγραμματιστεί και  ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ  η παρουσία των δικηγόρων των διαδίκων.

Το Δικαστήριο θα επιληφθεί όλων των πιο  κάτω  υποθέσεων  που είναι ορισμένες στις  22.5.2023  και  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ η παρουσία των δικηγόρων των διαδίκων. Οι δικηγόροι θα ενημερωθούν για την πορεία τους υπόθεσης τους από το πινάκιο το οποίο θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου.

262/20

Η αγωγή ορίζεται για ακρόαση στις 30.10.23 και ώρα 9.30 π.μ. Καμιά διαταγή για έξοδα.

4/22

Εκδίδεται διάταγμα με το οποίο παρατείνεται o χρόνος καταχώρησης ένορκης αποκάλυψης εγγράφων και του ονομαστικού καταλόγου μαρτύρων και σύνοψης μαρτυρίας από μέρους του ενάγοντα για περίοδο 10 ημερών από σήμερα. Περαιτέρω, εκδίδεται διάταγμα με το οποίο παρατείνεται o χρόνος καταχώρησης του ονομαστικού καταλόγου μαρτύρων και σύνοψης μαρτυρίας από μέρους των εναγομένων για περίοδο 10 ημερών από σήμερα.

Η αγωγή ορίζεται για έκδοση οδηγιών ως προς την μαρτυρία στις 8.6.23 και ώρα 9.00 π.μ. Καμιά διαταγή για έξοδα.