SIGNUP
  LOGIN

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ  ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ  ΜΗΝΥΜΑΤΑ  ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ  ΜΕ  ΤΙΣ  ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ  ΘΑ  ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ  ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ  ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ  ΔΥΟ  ΜΕΡΕΣ  ΠΡΙΝ  ΤΗΝ  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ  ΠΟΥ  ΕΙΝΑΙ  ΟΡΙΣΜΕΝΗ  Η  ΥΠΟΘΕΣΗ. 

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ  ΔΕΝ  ΘΑ  ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ  ΥΠΟΨΗ, ΘΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΙΤΗΜΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΗ Η ΥΠΟΘΕΣΗ  

 

ΣΤΗΝ  ΠΑΡΟΥΣΑ  ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ  ΚΑΙ  ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ  ΠΟΥ  ΕΧΟΥΝ  ΤΕΘΕΙ  ΕΝΩΠΙΟΝ  ΤΟΥ  ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ  ΚΑΙ  ΥΠΟ  ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ  ΣΥΝΘΗΚΕΣ  ΗΤΑΝ  ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ  ΕΝΩΠΙΟΝ  ΤΗΣ  κας Τ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ, Ε.Δ.

 

Παρουσία δικηγόρων - διαδίκων αναγκαία

Αρ. Υπόθεσης

Σκοπός για τον οποίο είναι ορισμένη

ΛΑΡΝΑΚΑΣ

 

3319/09

                                 Ως έχει ορισθεί  

1719/14

Ως έχει ορισθεί

2844/14

Ως έχει ορισθεί

1413/16

Ως έχει ορισθεί

ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ

 

201/16

Ως έχει ορισθεί

(η υπόθεση, μαζί και η αίτηση που εκκρεμεί, θα διεκπεραιωθεί στο Δικαστήριο)

406/18

Ως έχει ορισθεί

 

 

ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ (Υποθέσεις που ήταν ενώπιον της κας Τ. Νικολάου)

 

 

 

 

Οι υποθέσεις που φαίνονται στον πιο πάνω πίνακα και είναι ορισμένες  την 23.4.2021, δεν αναβάλλονται. Αναμένεται από της διαδίκους και/ή της συνηγόρους να εμφανιστούν κανονικά ενώπιον του Δικαστηρίου, εκτός αν υποβληθεί και εγκριθεί αίτημα αναβολής με βάση την πιο κάτω διαδικασία ή αν σταλεί κάποιο άλλο αίτημα μέσω emailκαι το Δικαστήριο ενημερώσει ότι δεν χρειάζεται αυτοπρόσωπη παρουσία.

 

Οι διάδικοι μπορούν να υποβάλλουν αιτήματα αναβολής αποστέλλοντας emailστη διεύθυνση This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.με κοινοποίηση στον αντίδικο. Στο emailνα αναφέρεται ο λόγος του αιτήματος. Ο αντίδικος θα απαντά στο ίδιο emailκατά πόσο φέρει ένσταση. Το Δικαστήριο θα εξετάζει το αίτημα και θα απαντά, κατά πόσο αυτό κρίνεται δικαιολογημένο και κατά πόσο θα απαιτηθεί η παρουσία δικηγόρων και/ή διαδίκων και/ή μαρτύρων κατά την ημερομηνία που η υπόθεση είναι ορισμένη.

 

 

 

Οδηγίες δικαστηρίου χωρίς την παρουσία δικηγόρων

 

Αρ. Υπόθεσης

Νέα ημερομηνία και ώρα

Σκοπός για τον οποίο ορίζεται και τυχόν οδηγίες για την περαιτέρω πορεία της υπόθεσης

ΛΑΡΝΑΚΑΣ

 

 

1604/99

 

Αναμένεται από την πλευρά των αιτητών να επιβεβαιώσει την απόσυρση της αιτησης.  Διαφορετικά να είναι παρούσα η δικηγόρος τους για να αγορεύσει.

2198/13

 

Επειδή προκύπτει εκ του φακέλου ότι δεν έχουν δοθεί νέα στοιχεία σύμφωνα με τις οδηγίες του Δικαστηρίου προκειμένου να καταστεί δυνατή η εκτέλεση του Ε/Σ, αναμένεται από την πλευρά των εναγόντων να επιβεβαιώσουν ότι θα αποσύρουν την αίτηση τους.

3588/13

 

Αναμένεται από τους ενάγοντες να παρουσιάσουν την συμπλ. Ε/Δ που έχει ζητηθεί.

1936/20

 

Η αίτηση ημερ. 3.3.21 απορρίπτεται καθότι έχει καταχωριστεί υπεράσπιση με έξοδα υπέρ των εναγόντων και εναντίον των εναγομένων.

313/21

 

Εάν δεν υπάρχει άλλη κατάληξη εν σχέση με το προσωρινό διάταγμα, αναμένεται από τους ευπαίδευτους συνηγόρους να αποστείλουν τις γραπτές τους αγορεύσεις.  Οποιοδήποτε άλλο αίτημα να υποβληθεί ενώπιον του Δικαστηρίου.

Γεν. Αίτ.:93/20

22.6.21, 8:30

Η αίτηση ημερ. 8.2.21 ορίζεται για τελευταία φορά για ΟΔΗΓΙΕΣ.  Ένσταση να καταχωριστεί μέχρι 15.6.21.  Έξοδα στην πορεία. 

Την ίδια ημέρα ορίζεται για ΟΔΗΓΙΕΣ η κυρίως αίτηση.  Έξοδα αιτήσεων στην πορεία.

ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ

 

 

1533/14

3.6.21, 8:30

Το Ε/Σ εναντίον του διευθυντή των εναγομένων και το Ε/Σ εναντίον του αστυφύλακα επαναορίζονται για ΕΛΕΓΧΟ. Δίνονται οδηγίες στο Πρωτοκολλητείο όπως αποστείλει με υπενθύμιση την επιστολή ημερ. 24.3.21 προς τον αρχηγό της Αστυνομίας και σημειώνοντας την νέα ημερομηνία που οριστεί η υπόθεση.

Παρ. :9/19

 

Η αίτηση ημερ. 5.10.20 απορρίπτεται καθότι έχει καταχωριστεί υπεράσπιση με έξοδα υπέρ των αιτητών και εναντίον της αποζημιούσας αρχής.

ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ

(Υποθέσεις που ήταν ενώπιον της κας

Τ. Νικολάου)

 

 

 

 

 

 

 

Συντομογραφίες

Ε/Α = Έκθεση Απαίτησης

Ε/Υ = Έκθεση Υπεράσπισης

Ε/Σ= Ένταλμα Σύλληψης

Ε/Δ= Ένορκη Δήλωση

ΣΕΔ= Συμπληρωματική Ένορκη Δήλωση

ΚΓΟ = Κλήση για οδηγίες

ΟΚΜ & ΣΜ = Ονομαστικός κατάλογος μαρτύρων & Σύνοψη Μαρτυρίας