Το Δικαστήριο θα διεκπεραιώνει κανονικά τις συνεχιζόμενες ακροάσεις ως επίσης και τις ακροάσεις των ετών 2016 και 2017.

Για τις πρώτες εμφανίσεις το Δικαστήριο θα ενημερώνει εκ των προτέρων με σχετικές αναρτήσεις στον Παγκύπριο Δικηγορικό Σύλλογο (ούτως ώστε οι δικηγόροι να ενημερώνουν τους πελάτες τους) για την ημερομηνία και την ώρα που αυτές θα εκδικάζονται για αποφυγή συνωστισμού στον χώρο του Δικαστηρίου.

Οι υποθέσεις που είναι ορισμένες για επίδοση και για απόδειξη θα παραμείνουν ως έχουν και θα δίνονται από το Δικαστήριο οι νέες ημερομηνίες επίδοσης και απόδειξης.

Ενόψει της τελευταίας ανακοίνωσης του Ανωτάτου Δικαστηρίου και της Διοικητικής Προέδρου του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου σε σχέση με την Covid-19:

oι ακόλουθες υποθέσεις οι οποίες είναι ορισμένες την 18.02.2021 ενώπιον της κυρίας Γ. Ιωαννίδου-Παπά, Ε.Δ. προγραμματίζονται ως ακολούθως:

Αρ. Υπόθεσης

Ημερ. Ορισμού

Ορίζεται για:

6473/2020

05/10/2021

7568/2019

7496/2019

5471/2019

6237/2016

18/02/2021

Γεγονότα και ποινή

Θα διεκπεραιωθεί, η ώρα 09:30

7483/2020

18/02/2021

Γεγονότα και ποινή

Θα διεκπεραιωθεί, η ώρα 10:00

Σημείωση: Οι δικηγόροι να ενημερώσουν τους πελάτες τους για τη νέα ημερομηνία των υποθέσεων που επαναπρογραμματίστηκαν.  Νοείται ότι αν για οποιαδήποτε υπόθεση οι δικηγόροι επιθυμούν όπως αυτή αποσυρθεί, να ενημερώσουν το Δικαστήριο. Οι υποθέσεις που αφορούν ιδιωτικές ποινικές και είναι ορισμένες για επίδοση και απόδειξη, επαναορίζονται για τον ίδιο σκοπό, στις 14.06.2021 και ώρα 09:00, ενώ οι υποθέσεις που αφορούν τροχαία αδικήματα και είναι ορισμένες για επίδοση και απόδειξη, επαναορίζονται για τον ίδιο σκοπό, στις 16.06.2021 και ώρα 09:00 .

Για οποιεσδήποτε διευκρινήσεις, παρακαλώ όπως οι δικηγόροι επικοινωνήσουν με τη στενογράφο της Δικαστού κα Στελλίνα Μυλωνά στο τηλέφωνο 26802605 ή να αποστείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.