SIGNUP
  LOGIN

ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ

 

Αγωγή 3393/2013

Αναφορικά με όλες τις υποθέσεις

που καταγράφονται στην αριστερή στήλη, όσες από αυτές δεν είναι ορισμένες για ακρόαση, προτρέπονται οι συνήγοροι και / ή διάδικοι να κάνουν κάθε δυνατή προσπάθεια να συνεννοηθούν εκ των προτέρων με τους αντιδίκους τους και να αποστείλουν στο  Δικαστήριο ηλεκτρονικά μηνύματα, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, με στόχο να διεκπεραιωθούν οι υποθέσεις χωρίς τη φυσική τους παρουσία στο Δικαστήριο.

Αγωγή 7502/2013

Αγωγή 2572/2016

Αγωγή 3212/2018

Αγωγή 3444/2019

Αγωγή 3296/2020

 

 

 

 

 

Οι υποθέσεις που φαίνονται στον πιο πάνω πίνακα και είναι ορισμένες στις 11/12/2020, παραμένουν στο πρόγραμμα του Δικαστηρίου και αναμένεται από τους διαδίκους και/ή τους συνηγόρους τους να εμφανιστούν ενώπιον του Δικαστηρίου κατά την πιο πάνω ημερομηνία, εκτός εάν:

  1.  υποβληθεί από αυτούς γραπτό αίτημα αναβολής ή οποιοδήποτε άλλο αίτημα (π.χ για διεκπεραίωση της υπόθεσης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) στην ηλεκτρονική διεύθυνση akarnou@dc.judicial.gov.cyκαι αυτό εγκριθεί από το Δικαστήριο, ως εξηγείται κατωτέρω ή
  2. επικοινωνήσει με τους συνηγόρους η στενογράφος του Δικαστηρίου και τους πληροφορήσει ότι οι υποθέσεις θα τύχουν χειρισμού χωρίς να απαιτείται η φυσική τους παρουσία στο Δικαστήριο.

 

Σε περίπτωση υποβολής αιτήματος μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το σχετικό ηλεκτρονικό μήνυμα (email) θα πρέπει να υποβάλλεται εκ των προτέρων (τουλάχιστον μια μέρα προηγουμένως) και να κοινοποιείται στον/στους αντίδικους (εάν υπάρχουν), οι οποίοι θα αναμένεται να τοποθετηθούν επί του αιτήματος, με αποστολή νέου ηλεκτρονικού μηνύματος στην πιο πάνω διεύθυνση. Ακολούθως, το Δικαστήριο θα ενημερώνει αναλόγως τους συνηγόρους και/ ή διαδίκους ως προς το κατά πόσον το αίτημα εγκρίνεται ή όχι και κατά πόσον θα απαιτηθεί η φυσική παρουσία τους στο Δικαστήριο ή όχι.