SIGNUP
  LOGIN

Οι υποθέσεις οι οποίες είναι ορισμένες στις 8.3.2021 ενώπιον του κ. Ι.Α. Χατζητζιοβάννη, ορίζονται ως ακολούθως:

 

309/13             Στην παρούσα υπόθεση θα γίνει ξεχωριστό πρακτικό.  Οι συνήγοροι, όπως αναφέρθηκε και στο προηγούμενο πρακτικό του Δικαστηρίου, να είναι παρόντες στο Δικαστήριο.

104/16             Η υπόθεση είναι ορισμένη για ακρόαση.  Πρόκειται για παλαιά υπόθεση.  Αφορά τερματισμό απασχόλησης που έγινε το 2015.  Οι συνήγοροι να είναι παρόντες στο Δικαστήριο.

26/17               Το θέμα που εκκρεμούσε στην παρούσα υπόθεση, είναι η εξασφάλιση διατάγματος για επανεγγραφή της εργοδότριας εταιρείας στο μητρώο του εφόρου εταιρειών.  Από τις 26 Ιανουαρίου είχε ενημερωθεί το Δικαστήριο ότι το εν λόγω διάταγμα είχε εξασφαλιστεί και αναμένετο η σύνταξη του για σκοπούς συνέχισης της διαδικασίας.  Από τον φάκελο της υπόθεσης δεν φαίνεται να έγιναν οποιαδήποτε περαιτέρω διαβήματα, παρά τις οδηγίες του Δικαστηρίου ότι το διάταγμα θα έπρεπε να επιδοθεί στον έφορο εταιρειών και να ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα για συνέχιση της διαδικασίας.  Ως εκ τούτου, οι συνήγοροι απαιτείται να βρίσκονται στο Δικαστήριο για να δώσουν ανάλογες εξηγήσεις.

210/18             Η υπόθεση είναι ορισμένη για απόδειξη.

295/18             Η υπόθεση είναι ταχείας διεκπεραίωσης.  Είναι ορισμένη για ακρόαση.  Οι συνήγοροι να είναι παρόντες στο Δικαστήριο.

329/20             Η υπόθεση έχει οριστεί για πρώτη φορά ενώπιον του Δικαστηρίου.  Εκδίδεται διάταγμα για αποκάλυψη, επιθεώρηση και ανταλλαγή εγγράφων μέχρι τις 15.4.2021 και η υπόθεση ορίζεται για περαιτέρω οδηγίες στις 19.4.2021, η ώρα 9.00 π.μ.  Αναμένεται από τους συνηγόρους να ενημερώσουν το Δικαστήριο μέσω e-mailεάν υπάρχει οποιαδήποτε άλλη πρόθεση από μέρους τους.

353/20             Η υπόθεση έχει οριστεί για πρώτη φορά ενώπιον του Δικαστηρίου.  Εκδίδεται διάταγμα για αποκάλυψη, επιθεώρηση και ανταλλαγή εγγράφων μέχρι τις 15.4.2021 και η υπόθεση ορίζεται για περαιτέρω οδηγίες στις 19.4.2021, η ώρα 9.00 π.μ.  Αναμένεται από τους συνηγόρους να ενημερώσουν το Δικαστήριο μέσω e-mailεάν υπάρχει οποιαδήποτε άλλη πρόθεση από μέρους τους.

 

Υ.Σ.  Δικηγόροι που επιθυμούν να εμφανισθούν ενώπιον του Δικαστηρίου για οποιονδήποτε λόγο που αφορά την υπόθεσή τους, παρακαλώ όπως επικοινωνήσουν με την Ιδιαιτέρα του Προέδρου κα Νίκη Χατζηκωστή στο τηλέφωνο 22369705 ή να αποστείλουν σχετικό τηλεμοιότυπο στον αριθμό 22660551 ή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο nhadjikosti@dc.judicial.gov.cy