SIGNUP
  LOGIN

Οι υποθέσεις οι οποίες είναι ορισμένες την 5.11.2021 ενώπιον του κ. Ι.Α. Χατζητζιοβάννη, ορίζονται ως ακολούθως:

 

801/16

Η υπόθεση είναι ορισμένη για ακρόαση.

815/16

Η υπόθεση παρέμεινε για οδηγίες για προσδιορισμό της θέσης των μερών, οι οποίοι σε κάθε περίπτωση να είναι παρόντες στο Δικαστήριο ή να κοινοποιήσουν τις θέσεις τους.

93/17

Η υπόθεση είναι ορισμένη για ακρόαση.

357/17

Η υπόθεση παρέμεινε για οδηγίες για σκοπούς επανεξέτασης από το Ταμείο. Με e-mailπου έχει κοινοποιηθεί, ενημερώνεται το Δικαστήριο ότι η επανεξέταση δεν έχει ολοκληρωθεί και ζητείται χρόνος δύο εβδομάδων προς αυτό τον σκοπό.  Δεν υπάρχει ένσταση από την άλλη πλευρά, γι’ αυτό η υπόθεση ορίζεται ξανά για οδηγίες στις 25.11.2021, η ώρα 9.00 π.μ.

54/18

Η υπόθεση είναι ορισμένη για ακρόαση.

217/18

Η υπόθεση είναι ορισμένη για οδηγίες.  Έχει καταχωρηθεί αίτηση από τους Καθ’ ων η Αίτηση, που όπως φαίνεται επιδόθηκε στην πλευρά του Αιτητή, με την οποία ζητείται η ακύρωση και ο παραμερισμός εκδοθέντων διαταγμάτων για ανανέωση της εργατικής διαφοράς.  Η αίτηση έχει οριστεί από το Πρωτοκολλητείο στις 15.11.2021, ημερομηνία κατά την οποία παραμένει η υπόθεση με την παρουσία των διαδίκων.

384/19

Η υπόθεση ήταν ορισμένη για ακρόαση.  Παρέμεινε για οδηγίες μετά από αίτημα των συνηγόρων για την αποστολή νέων στοιχείων στο Ταμείο με σκοπό την επανεξέταση της αίτησης.  Αναμένονται οι θέσεις των συνηγόρων, υπό διαφορετικές συνθήκες να είναι παρόντες στο Δικαστήριο για τον περαιτέρω προγραμματισμό της υπόθεσης.

395/19

Η υπόθεση είναι ορισμένη για οδηγίες παρουσία διαδίκων.

82/20

Η υπόθεση παρέμεινε για οδηγίες παρουσία διαδίκων.

19/21

Υπάρχει αποκάλυψη εγγράφων από πλευράς Αιτητή και Ταμείου.  Δεν φαίνεται να υπάρχει αποκάλυψη εγγράφων από πλευράς των Καθ’ ων η Αίτηση 1 και δεν φαίνεται να έχουν κοινοποιηθεί τα στοιχεία που έχουν ζητηθεί να δοθούν στο Ταμείο για σκοπούς επανεξέτασης της υπόθεσης.  Παρατείνεται ο χρόνος για αποκάλυψη και επιθεώρηση εγγράφων από πλευράς των Καθ’ ων η Αίτηση 1 μέχρι τις 26.11.2021 και η υπόθεση ορίζεται για περαιτέρω οδηγίες την 1.12.2021, η ώρα 9.00 π.μ.

20/21

Υπάρχει αποκάλυψη εγγράφων από πλευράς Αιτητή και Ταμείου.  Δεν φαίνεται να υπάρχει αποκάλυψη εγγράφων από πλευράς των Καθ’ ων η Αίτηση 1 και δεν φαίνεται να έχουν κοινοποιηθεί τα στοιχεία που έχουν ζητηθεί να δοθούν στο Ταμείο για σκοπούς επανεξέτασης της υπόθεσης.  Παρατείνεται ο χρόνος για αποκάλυψη και επιθεώρηση εγγράφων από πλευράς των Καθ’ ων η Αίτηση 1 μέχρι τις 26.11.2021 και η υπόθεση ορίζεται για περαιτέρω οδηγίες την 1.12.2021, η ώρα 9.00 π.μ.

 

 

Υ.Σ.  Σε κάθε περίπτωση, εάν οι συνήγοροι επιθυμούν για σκοπούς συζήτησης ή διευθέτησης της υπόθεσης να είναι παρόντες στο Δικαστήριο κατά την ημερομηνία που είναι ορισμένη η υπόθεση, να το πράξουν, ανεξάρτητα από τις οδηγίες του Δικαστηρίου.  Προς ενημέρωση των συνηγόρων, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της στενογράφου του Προέδρου έχει ως ακολούθως:   nhadjikosti@dc.judicial.gov.cy