SIGNUP
  LOGIN

Οι υποθέσεις οι οποίες είναι ορισμένες τις 12.1.2022 ενώπιον του κ. Ι.Α. Χατζητζιοβάννη, ορίζονται ως ακολούθως:

 

323/20

Η υπόθεση είναι ορισμένη για οδηγίες. Λόγω προβλήματος του δικηγόρου του Αιτητή, ζητείται μια νέα ημερομηνία. Δεν υπάρχει ένσταση από την άλλη πλευρά. Η υπόθεση ορίζεται για οδηγίες στις 31.1.2022, η ώρα 9.00π.μ.

198/21

Η υπόθεση είναι ορισμένη για οδηγίες. Οι οδηγίες του Δικαστηρίου ήταν όπως οι συνήγοροι να είναι παρόντες στο Δικαστήριο για σκοπούς συζήτησης, μετά τη συμμόρφωση με τη Δ.30. Λόγω πανδημίας και προς αποφυγή της διασποράς του ιού, η υπόθεση ορίζεται για οδηγίες στις 7.2.2022 η ώρα 9.00π.μ. με τη φυσική παρουσία των συνηγόρων που χειρίζονται την υπόθεση, εκτός εάν δοθούν μέχρι τότε διαφορετικές οδηγίες.

 

 

Υ.Σ.  Για υποθέσεις που δεν βρίσκονται στο πινάκιο απαιτείται η φυσική παρουσία των συνηγόρων στο Δικαστήριο.  Επίσης, για υποθέσεις στις οποίες έχει δοθεί ημερομηνία είτε για ακρόαση είτε για οδηγίες και οι συνήγοροι επιθυμούν να είναι παρόντες στο Δικαστήριο είτε για αλλαγή της ημερομηνίας είτε για σκοπούς συμβιβασμού, να το πράξουν.  Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της στενογράφου του Προέδρου στο οποίο θα απευθύνεστε, είναι το εξής:  nhadjikosti@dc.judicial.gov.cy