SIGNUP
  LOGIN

Οι υποθέσεις οι οποίες είναι ορισμένες την 14.04.2022 ενώπιον του κ. Ι.Α. Χατζητζιοβάννη, ορίζονται ως ακολούθως:

 

943/16

Συνεχιζόμενη ακρόαση.

386/17

Η υπόθεση είναι ορισμένη για ακρόαση.

165/20

Μετά από αίτημα των συνηγόρων η υπόθεση έχει οριστεί για οδηγίες για σκοπούς εξώδικης διευθέτησης. Ενημε-ρώνουν το Δικαστήριο με e-mailότι δεν έχουν καταλήξει και ζητούν όπως οριστεί εκ νέου για ακρόαση. Για όλα τα πιο πάνω, η υπόθεση ορίζεται για ακρόαση στις 25.10.2022, η ώρα 9.30π.μ.

307/20

Η υπόθεση είναι ορισμένη για ακρόαση.

47/21

Η υπόθεση είναι ορισμένη για οδηγίες για σκοπούς συζήτησης της, κατόπιν αιτήματος και των συνηγόρων. Ενημερώνουν το Δικαστήριο με e-mailότι επίκειται συνάν-τηση με τους διαδίκους για σκοπούς συζήτησης της υπόθεσης. Έχει δοθεί αρκετός χρόνος προς αυτόν τον σκοπό, χωρίς οι συνήγοροι να τον εκμεταλλευτούν. Θα ήταν καλό οι συνήγοροι να είναι παρόντες στο Δικαστήριο μαζί με τους διαδίκους για σκοπούς συζήτησης της υπόθεσης ενώπιον του Δικαστηρίου.

 

 

Υ.Σ.  Για υποθέσεις που δεν βρίσκονται στο πινάκιο, απαιτείται η φυσική παρουσία των συνηγόρων στο Δικαστήριο.  Επίσης, για υποθέσεις στις οποίες έχει δοθεί ημερομηνία είτε για ακρόαση είτε για οδηγίες και οι συνήγοροι επιθυμούν να είναι παρόντες στο Δικαστήριο είτε για αλλαγή της ημερομηνίας είτε για σκοπούς συμβιβασμού, να το πράξουν.  Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της στενογράφου του Προέδρου στο οποίο θα απευθύνεστε, είναι το εξής:  nhadjikosti@dc.judicial.gov.cy