SIGNUP
  LOGIN

Οι υποθέσεις οι οποίες είναι ορισμένες την 18.5.2022 ενώπιον του κ. Ι.Α. Χατζητζιοβάννη, ορίζονται ως ακολούθως:

 

42/19

Η υπόθεση είναι ορισμένη για ακρόαση.

175/19

Η υπόθεση είναι ορισμένη για ακρόαση. Οι συνήγοροι επι-θυμούν να ενημερωθούν από το Δικαστήριο κατά πόσο θα αρχίσει η ακρόαση ή όχι. Υπάρχουν δύο παλαιότερες υπο-θέσεις εκ των οποίων η μία είναι πολύ παλαιά, ως εκ τούτου οι πιθανότητες να αρχίσει είναι ελάχιστες. Οι συνήγοροι να είναι παρόντες στο Δικαστήριο.

203/20

Η υπόθεση είναι ορισμένη για ακρόαση. Θα δοθεί νέα ημε-ρομηνία ενόψει παλαιοτέρων ακροάσεων.

341/20

Έχει δοθεί χρόνος για καταχώρηση γραπτής μαρτυρίας.  Έχει κατατεθεί από πλευράς των Καθ’ ων η Αίτηση. Η πλευρά της Αιτήτριας ζητά επιπλέον χρόνο. Δίδεται χρόνος μέχρι τις 27.5.2022 και η υπόθεση ορίζεται για περαιτέρω οδηγίες για να τοποθετηθούν τα μέρη επί των ενόρκων δηλώσεων κατά πόσο θα υπάρξει αντεξέταση ή όχι, στις 2.6.2022, η ώρα 9.00π.μ.

 

 

 

Υ.Σ.  Για υποθέσεις που δεν βρίσκονται στο πινάκιο, απαιτείται η φυσική παρουσία των συνηγόρων στο Δικαστήριο.  Επίσης, για υποθέσεις στις οποίες έχει δοθεί ημερομηνία είτε για ακρόαση είτε για οδηγίες και οι συνήγοροι επιθυμούν να είναι παρόντες στο Δικαστήριο είτε για αλλαγή της ημερομηνίας είτε για σκοπούς συμβιβασμού, να το πράξουν.  Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της στενογράφου του Προέδρου στο οποίο θα απευθύνεστε, είναι το εξής:  nhadjikosti@dc.judicial.gov.cy