SIGNUP
  LOGIN

Οι υποθέσεις οι οποίες είναι ορισμένες τις 20.06.2022 ενώπιον του κ. Ι.Α. Χατζητζιοβάννη, ορίζονται ως ακολούθως:

 

127/18

Η υπόθεση είναι ορισμένη για ακρόαση.

108/19

Η υπόθεση είναι ορισμένη για οδηγίες παρουσία διαδίκων αν χρειαστεί, για σκοπούς εξώδικης διευθέτησης της.

263/19

Η υπόθεση είναι ορισμένη για οδηγίες. Αναμένεται η θέση των μερών για την περαιτέρω πορεία της, ως εκ τούτου να είναι παρόντες στο Δικαστήριο.

364/19

Η υπόθεση είναι ορισμένη για ακρόαση. Οι συνήγοροι ζητούν να ενημερωθούν εάν και κατά πόσο τίθεται ο χρόνος έναρξης της ακρόασης. Το Δικαστήριο θα είναι απασχολημένο με την ακρόαση παλαιοτέρων υποθέσεων, ως εκ τούτου θα δοθεί μια νέα ημερομηνία παρουσία των συνηγόρων, εκτός εάν υπάρχει περιθώριο συζήτησης της υπόθεσης με σκοπό την εξώδικη διευθέτηση.

372/19

Η υπόθεση είναι ορισμένη για οδηγίες με σκοπό την εξώδικη διευθέτηση της. Οι συνήγοροι να είναι παρόντες στο Δικαστήριο.

144/20

Η υπόθεση είναι ορισμένη για ακρόαση.

341/20

Η υπόθεση είναι ορισμένη για οδηγίες για να δηλωθούν από τους συνηγόρους τα σημεία αντεξέτασης επί της μαρτυρίας που θα παρουσιάσει εκάστη πλευρά. Έχει κοινοποιηθεί e-mailαπό πλευράς της Καθ’ ης η Αίτηση. Τέτοιο e-mailδεν έχει στείλει η πλευρά της Αιτήτριας. Ανα-μένονται οι θέσεις και των δύο πλευρών, διαφορετικά να είναι παρόντες στο Δικαστήριο.

53/21

Η υπόθεση είναι ορισμένη για οδηγίες για σκοπούς συζήτησης με σκοπό την εξώδικη διευθέτηση. Οι συν-ήγοροι να είναι παρόντες στο Δικαστήριο.

294/21

Η υπόθεση είναι ορισμένη για οδηγίες. Έχει κοινοποιηθεί e-mailκαι από τις δύο πλευρές με το οποίο ζητούν όπως η υπόθεση οριστεί για ακρόαση. Ορίζεται για ακρόαση στις 5.12.2022, η ώρα 9.30π.μ.

340/21

Εκδίδεται διάταγμα για αποκάλυψη, επιθεώρηση και ανταλλαγή εγγράφων μέχρι τις 13.9.2022 και η υπόθεση ορίζεται για περαιτέρω οδηγίες στις 15.9.2022, η ώρα 9.00π.μ.

 

 

Υ.Σ.  Για υποθέσεις που δεν βρίσκονται στο πινάκιο, απαιτείται η φυσική παρουσία των συνηγόρων στο Δικαστήριο.  Επίσης, για υποθέσεις στις οποίες έχει δοθεί ημερομηνία είτε για ακρόαση είτε για οδηγίες και οι συνήγοροι επιθυμούν να είναι παρόντες στο Δικαστήριο είτε για αλλαγή της ημερομηνίας είτε για σκοπούς συμβιβασμού, να το πράξουν.  Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της στενογράφου του Προέδρου στο οποίο θα απευθύνεστε, είναι το εξής:  nhadjikosti@dc.judicial.gov.cy