SIGNUP
  LOGIN

Δικαστήριο:

  • Οι πιο κάτω υποθέσεις διεκπεραιώνονται στη  βάση αιτημάτων που προωθήθηκαν με ηλεκτρονικά μηνύματα από τους συνηγόρους των μερών, καθώς επίσης και στη βάση της τελευταίας ανακοίνωσης του Ανωτάτου Δικαστηρίου για αποφυγή συγχρωτισμού ένεκα της πανδημίας. Στο πινάκιο θα δίδονται οδηγίες για τις υποθέσεις που έρχονται με συμπληρωμένα emailsαπό όλους τους συνηγόρους / διάδικους, δυο ημέρες προηγουμένως όπως ο Κανονισμός, χωρίς να αποστέλλεται απαντητικό μήνυμα ότι δεν είναι αναγκαία η φυσική παρουσία τους.  Emailsγια ενημέρωση, θα αποστέλλονται μόνο για τις υποθέσεις που το Δικαστήριο θεωρεί ότι η φυσική παρουσία τους είναι αναγκαία και για τις ακροάσεις που είναι χωρίς emailκαι δεν θα μπορούν να διεξαχθούν λόγω συνεχιζόμενης του Δικαστηρίου ή λόγω παλαιότερης που έχει σειρά προτεραιότητας. 
  • Επίσης παράκληση του Δικαστηρίου όπως κάθε συνήγορος που αποτίνεται στο Δικαστήριο για προώθηση αιτήματος μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος όπως καταγράφει για ποιον διάδικο εμφανίζεται, καθώς επίσης και το ποιοι εμφανίζονται για τους λοιπούς διάδικους και να ενημερώνει το Δικαστήριο για την όποια ουσιώδη τυχόν εξέλιξη στην υπόθεση, όπως, π.χ., αν αποσύρθηκε η αγωγή, ή εκδόθηκε απόφαση, ή δεν έχει επιδοθεί το κλητήριο σε σχέση με κάποιον ή κάποιους εναγομένους και ούτω καθεξής. 
  • Όταν δίδονται οδηγίες από το Δικαστήριο για να καταχωρηθούν δικόγραφα, τούτο να γίνεται ως οι οδηγίες του Δικαστηρίου και να αποφεύγεται η καταχώρηση κατά την ημέρα που είναι ορισμένη η υπόθεση.  Καθότι οι φακέλοι των υποθέσεων μεταφέρονται στο γραφείο του Δικαστή, 2 τουλάχιστον ημέρες προηγουμένως με αποτέλεσμα τα δικόγραφα να μην ανευρίσκονται στον φάκελο.

 

 Αρ.Αγωγής/Αίτησης

/Διαχείρισης

Ορίζεται:

 

Αγωγή: 2750/17

Συνεπεία έλλειψης πρόθεσης προώθησης της αγωγής εναντίον  της εναγομένης 1, τούτη απορρίπτεται.  Καμία διαταγή για τα σημερινά έξοδα.  Κάθε προηγούμενη διαταγή ως προς τα έξοδα σε σχέση με την εναγόμενη 1 παραμένει σε ισχύ.  Για εναγόμενη 2 η αγωγή αποσύρεται και απορρίπτεται με έξοδα υπέρ της και εναντίον των εναγόντων αλληλέγγυα και/ή κεχωρισμένα ως αυτά θα υπολογιστούν από τον Πρωτοκολλητή και θα εγκριθούν από το Δικαστήριο.

 

Αγωγή: 2906/17

Ως προς την εναγόμενη 1, λόγω έλλειψης πρόθεσης προώθησης της, η αγωγή απορρίπτεται. Κάθε προηγούμενη διαταγή ως προς τα έξοδα σε σχέση με την εναγόμενη 1, παραμένει σε ισχύ.  Ως προς την εναγόμενη 2, άδεια δίδεται, αποσύρεται και απορρίπτεται με έξοδα υπέρ της και εναντίον των Εναγόντων, αλληλέγγυα και/ή κεχωρισμένα ως αυτά θα υπολογιστούν από τον Πρωτοκολλητή και θα εγκριθούν από το Δικαστήριο.  Καμία διαταγή για τα σημερινά έξοδα.

 

Αγωγή: 1083/18

Ορίζεται για ακρόαση στις 4/4/23 και ώρα 11:00πμ.  Καμία διαταγή για τα σημερινά έξοδα.

 

Αγωγή: 2424/19

Όλες οι διαδικασίες ορίζονται στις 12/1/23 και ώρα 8:45πμ., για οδηγίες (ημερομηνία που είναι ορισμένη η κλήση για οδηγίες των Εξ-Ανταπαιτήσεων Εναγομένων 1).  Καμία διαταγή για τα σημερινά έξοδα.

 

Αγωγή: 1260/20

Ορίζεται για οδηγίες στις 20/3/23 και ώρα 8:45πμ.  Ένορκη αποκάλυψη εγγράφων από ενάγοντες εντός 30 ημερών από σήμερα. Επιθεώρηση των αποκαλυφθέντων εγγράφων εντός 20 ημερών από την αποκάλυψη των εναγόντων.  Κατάλογος μαρτύρων και σύνοψη μαρτυρίας να καταχωρηθεί εντός 60 ημερών από την επιθεώρηση.  Καμία διαταγή για τα σημερινά έξοδα.

 

Αγωγή: 1866/20

Η Ανταπαίτηση στα πλαίσια της αίτησης ημερομηνίας 8/3/22 ορίζεται για απόδειξη η Ανταπαίτηση και για οδηγίες η αγωγή στις 25/1/23 και ώρα 8:45πμ.  Ανταπαίτηση στην Υπεράσπιση και Υπεράσπιση στην Ανταπαίτηση να καταχωρηθεί τουλάχιστον 3 εργάσιμες ημέρες προηγουμένως.  Τα σημερινά έξοδα υπέρ της Εναγόμενης Εξ-Ανταπαιτήσεως Ενάγουσας και εναντίον των Εξ-Ανταπαιτήσεως Εναγομένων.

 

Αγωγή: 2827/20

Ορίζεται για ακρόαση στις 2/3/23 και ώρα 11:00πμ.  Καμία διαταγή για τα σημερινά έξοδα.

 

(Υπ.) Δ. Θεοδώρου, Α. Ε. Δ.