SIGNUP
  LOGIN

 

Λόγω των οδηγιών του Ανωτάτου Δικαστηρίου και της Διοικητικής Προέδρου του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας και των συνθηκών που επικρατούν λόγω της επιδημίας Covid-19 οι πιο κάτω υποθέσεις γίνονται χωρίς την παρουσία δικηγόρων

 

Αρ. Υπόθεσης

Δοθείσες οδηγίες

Αγωγές

7067/11

Με βάση την πληροφόρηση που είχε το Δικαστήριο από τους συνηγόρους που χειρίζονται την υπόθεση μέσω e-mails, τα οποία έχουν καταχωρηθεί εντός του φακέλου της υπόθεσης, η πιο πάνω αγωγή αποσύρεται και απορρίπτεται άνευ βλάβης δικαιωμάτων Εναγόντων για καταχώρηση νέας. Κάθε πλευρά θα επωμιστεί τα δικά της έξοδα. Όλες οι προηγούμενες διαταγές του Δικαστηρίου αναφορικά με έξοδα ακυρώνονται.

7626/12

Με βάση την πληροφόρηση που είχε το Δικαστήριο από τους συνηγόρους που χειρίζονται την υπόθεση μέσω e-mails, τα οποία έχουν καταχωρηθεί εντός του φακέλου της υπόθεσης, εγκρίνεται το από κοινού αίτημα τους για αναβολή της ακρόασης σήμερα ενόψει της κοινής θέσης για καταβολή προσπαθειών διευθέτησης της υπόθεσης και επαναορίζεται για ακρόαση στις 14.1.2021 και ώρα 10:30 π.μ. Έξοδα στην πορεία της αγωγής. Οι συνήγοροι καλούνται να ειδοποιήσουν το Δικαστήριο από προηγουμένως αναφορικά με την έκβαση των προσπαθειών τους. Έξοδα στην πορεία της αγωγής.

3865/14

Η υπόθεση είναι ορισμένη σήμερα για οδηγίες. Παρατηρώ ότι έχει αναβληθεί αρκετές φορές ενόψει προσπαθειών εντοπισμού της Εναγομένης 2, η υπόθεση ορίζεται για ακρόαση με βάση το πρόγραμμα του Δικαστηρίου στις 23.2.2021 και ώρα 10:30 π.μ. Έξοδα στην πορεία της αγωγής.

4050/14

Η υπόθεση είναι ορισμένη σήμερα για οδηγίες. Σύμφωνα με το τελευταίο πρακτικό του Δικαστηρίου είχε αναφερθεί ότι θα μεταβιβαζόταν το επίδικο ακίνητο στους Ενάγοντες και από πλευράς Εναγομένης 3 για να τελειώσει η υπόθεση, σημειώνω ότι έχει ήδη εκδοθεί εκ συμφώνου απόφαση για τους Εναγόμενους 1 και 2, γι’ αυτό και η υπόθεση ορίζεται για τελευταία φορά για οδηγίες στις 20.11.2021 και ώρα 9:00 π.μ. Οι συνήγοροι καλούνται να ειδοποιήσουν το Δικαστήριο από προηγουμένως αναφορικά με την έκβαση των προσπαθειών τους. Καμία διαταγή για έξοδα.

4013/15

Ενόψει της γραπτής ειδοποίησης για απόσυρση της αγωγής που έχει καταχωρηθεί στον φάκελο από τους συνηγόρους των διαδίκων, η αγωγή αποσύρεται και απορρίπτεται ως διευθετηθείσα, χωρίς επιφύλαξη δικαιωμάτων, εναντίον όλων των Εναγομένων. Κάθε πλευρά να επωμιστεί τα δικά της έξοδα. Προηγούμενες διαταγές για έξοδα ακυρώνονται.

6724/15

Η υπόθεση είναι ορισμένη για ακρόαση. Η ακρόαση της δεν μπορεί να ξεκινήσει σήμερα λόγω πολλών παλαιότερων υποθέσεων που προηγούνται στο ημερολόγιο του Δικαστηρίου, ως εκ τούτου επαναορίζεται για ακρόαση στις 11.3.2021 και ώρα 10:30 π.μ. Έξοδα στην πορεία της αγωγής.

3140/16

Η παρούσα είναι ορισμένη σήμερα για οδηγίες μετά από σχετικά αιτήματα των δικηγόρων που τη χειρίζονται ενόψει προσπαθειών για διευθέτηση της. Επαναορίζεται για οδηγίες στις 20.11.2020 και ώρα 9:00 π.μ. και παρακαλούνται οι δικηγόροι όπως ενημερώσουν το Δικαστήριο από προηγουμένως για την έκβαση των προσπαθειών τους. Εφόσον τα αιτήματα είναι από κοινού, καμιά διαταγή για έξοδα σήμερα. 

858/17

Έχουν εκδοθεί εκ συμφώνου και εκατέρωθεν διατάγματα για αποκάλυψη και επιθεώρηση εγγράφων. Εντός του φακέλου υπάρχει μόνο η ένορκη δήλωση αποκάλυψης εγγράφων εκ πλευράς του Εναγομένου 1. Παρατείνεται ο χρόνος καταχώρησης ένορκης δήλωσης αποκάλυψης εγγράφων εκ πλευράς Ενάγουσας για περίοδο 40 ημερών από σήμερα. Εντός του εν λόγω χρονικού διαστήματος να γίνουν και οι επιθεωρήσεις εγγράφων. Η αγωγή ορίζεται για οδηγίες στις 23.11.2020 και ώρα 9:00 π.μ. Έξοδα στην πορεία της αγωγής.

967/17

Η παρούσα υπόθεση η οποία είναι σήμερα ορισμένη για ακρόαση επαναορίζεται για ακρόαση, λόγω παλαιότερων υποθέσεων που εκκρεμούν στο ημερολόγιο του Δικαστηρίου και προηγούνται, στις 20.5.21 και ώρα 10:30 π.μ. Έξοδα στην πορεία.

3422/17

Σύμφωνα με την αίτηση για Κλήση για Οδηγίες στη βάση της Δ.30 έχουν εκδοθεί από το Δικαστήριο διατάγματα αποκάλυψης εγγράφων. Παρατηρώ ότι υπάρχουν στο φάκελο ένορκες δηλώσεις αποκάλυψης εγγράφων εκ μέρους του Εναγομένου 1, 2, 3 και 5, εκ μέρους της Ενάγουσας. Ο Εναγόμενος 4 δεν φαίνεται να εμφανίζεται στην υπόθεση. Δίδονται περαιτέρω οδηγίες στους συνηγόρους όπως εντός 30 ημερών από σήμερα καταχωρήσουν ονομαστικό κατάλογο μαρτύρων και σύνοψη μαρτυρίας. Η αγωγή ορίζεται για περαιτέρω οδηγίες στις 9.11.2020 και ώρα 9:00 π.μ. Έξοδα στην πορεία της αγωγής.

691/18

Εκδίδονται εκατέρωθεν και εκ συμφώνου διατάγματα ένορκης αποκάλυψης εγγράφων. Ένορκες δηλώσεις αποκάλυψης να καταχωρηθούν εντός 45 ημερών από σήμερα. Η υπόθεση ορίζεται για περαιτέρω οδηγίες με βάση τη Δ.30 στις 30.11.2020 και ώρα 9:00 π.μ. Έξοδα στην πορεία της αγωγής.

693/18

Εκδίδονται εκατέρωθεν και εκ συμφώνου διατάγματα ένορκης αποκάλυψης εγγράφων. Ένορκες δηλώσεις αποκάλυψης να καταχωρηθούν εντός 45 ημερών από σήμερα. Η υπόθεση ορίζεται για περαιτέρω οδηγίες με βάση τη Δ.30 στις 30.11.2020 και ώρα 9:00 π.μ. Έξοδα στην πορεία της αγωγής.

1041/18

Η υπόθεση είναι ορισμένη για οδηγίες. Παρατηρώ ότι οι συνήγοροι έχουν προβεί στα δέοντα διαβήματα με βάση τη Δ.30, έχουν καταχωρήσει ένορκες δηλώσεις αποκάλυψης εγγράφων, όπως και κατάλογο μαρτύρων και σύνοψη μαρτυρίας. Η υπόθεση παραμένει για τελευταία φορά για οδηγίες στις 10.11.2020 και ώρα 9:00 π.μ. και καλούνται οι συνήγοροι να ενημερώσουν το Δικαστήριο κατά πόσο ζητούν οποιεσδήποτε άλλες οδηγίες ή η υπόθεση να προχωρήσει και να οριστεί για ακρόαση.

2329/19

Με βάση την πληροφόρηση που είχε το Δικαστήριο από τους συνηγόρους που χειρίζονται την υπόθεση μέσω e-mails, τα οποία έχουν καταχωρηθεί εντός του φακέλου της υπόθεσης, σύμφωνα με την οποία οι Εναγόμενοι έχουν υποβάλει αίτηση για να ενταχθούν στο σχέδιο ΕΣΤΙΑ, και η αίτηση τους ακόμα δεν έχει εξεταστεί η παρούσα επαναορίζεται για οδηγίες στις 10.12.20 και ώρα 9:00 π.μ. Παρακαλούνται οι συνήγοροι όπως ενημερώσουν από προηγουμένως το Δικαστήριο κατά πόσο έχει προχωρήσει η εξέταση της αίτησης και το αποτέλεσμα της. Καμιά διαταγή για έξοδα.

3104/19

Εκκρεμεί για απόδειξη αίτηση ημερ. 28.2.20 λόγω μη καταχώρησης υπεράσπισης. Η Εναγόμενη έχει καταχωρήσει έκθεσης υπεράσπισης και ανταπαίτησης στις 23.9.20 σύμφωνα με τις οδηγίες του Δικαστηρίου. Η αίτηση ημερ. 28.2.20 αποσύρεται και απορρίπτεται με έξοδα υπέρ των Εναγόντων/Αιτητών και εναντίον της Εναγομένης/Καθ’ ης η Αίτηση.

622/20

Με βάση την πληροφόρηση που είχε το Δικαστήριο από τους συνηγόρους που χειρίζονται την υπόθεση μέσω e-mails, τα οποία έχουν καταχωρηθεί εντός του φακέλου της υπόθεσης, σήμερα είναι ορισμένη για ακρόαση η αίτηση ημερ. 17.7.20 στα πλαίσια της οποίας εκδόθηκαν μονομερώς προσωρινά διατάγματα στις 20.7.20. Εφόσον η κοινή θέση και παράκληση των συνηγόρων των διαδίκων είναι η αναβολή της ακρόασης για ένα περίπου μήνα ενόψει εντατικών διαπραγματεύσεων και συζητήσεων για πιθανή εξώδικη διευθέτηση της διαφοράς, η ακρόαση της αίτησης αναβάλλεται για την 1.12.20 και ώρα 10:00 π.μ. Τα προσωρινά διατάγματα εξακολουθούν να παραμένουν σε ισχύ. Έξοδα στην πορεία της αίτησης.

Αίτηση

558/20

(Εταιρειών)

Υπάρχει επίδοση της αίτησης στο Γραφείο του Εφόρου Εταιρειών και Επίσημου Παραλήπτη εκ μέρους του οποίου δεν υπήρξε εμφάνιση. Επίσης ως αναφέρεται στο ηλεκτρονικό μήνυμα των συνηγόρων των Αιτητών που έχει καταχωρηθεί εντός του φακέλου, οι όροι συγχώνευσης έχουν δημοσιευθεί στην επίσημη εφημερίδα της Δημοκρατίας, η σχετική δημοσίευση επισυνάπτεται ως Τεκμήριο 2 και δεν έχει καταχωρηθεί ένσταση εκ πλευράς οποιουδήποτε. Επίσης ο μοναδικός πιστωτής της εταιρείας G.M.T.S. της απορροφόμενης εταιρείας έχει δώσει τη συγκατάθεση του η οποία και επισυνάπτεται ως Τεκμήριο 5, γι’ αυτό και εκδίδεται διάταγμα ως η §Α της αίτησης. Το διάταγμα να κοινοποιηθεί στον Έφορο Εταιρειών εντός 30 ημέρες από τη σύνταξη του. Καμιά διαταγή για έξοδα.