SIGNUP
  LOGIN

Οι υποθέσεις οι οποίες είναι ορισμένες στις 14.12.2020 ενώπιον του κ. Ι.Α. Χατζητζιοβάννη, ορίζονται ως ακολούθως:

 

285/17             Η υπόθεση είναι ορισμένη για οδηγίες παρουσία των διαδίκων.  Ωστόσο από ό,τι φαίνεται ο κ. Σκορδής που εμφανίζεται για τον Αιτητή δεν είναι σε θέση να εμφανισθεί ενώπιον του Δικαστηρίου.  Ως εκ τούτου, η υπόθεση ορίζεται ξανά για οδηγίες για τον ίδιο σκοπό στις 11.1.2021, η ώρα 9.00 π.μ.

3/19                 Η υπόθεση είναι ορισμένη για ακρόαση.  Το Δικαστήριο θα είναι απασχολημένο με την ακρόαση παλαιότερων υποθέσεων τις οποίες θα πρέπει να διεκπεραιώσει, ως εκ τούτου η ακρόαση της υπόθεσης αναβάλλεται και ορίζεται ξανά για ακρόαση στις 4.6.2021, η ώρα 9.30 π.μ., εκτός εάν οι συνήγοροι επιθυμούν να είναι παρόντες στο Δικαστήριο για συζήτηση της υπόθεσης, ή για οποιανδήποτε άλλη εξέλιξη.  Για κάθε περίπτωση, μπορούν να κοινοποιήσουν τις θέσεις τους μέσω e-mail.

355/18             Η υπόθεση είναι ορισμένη για ακρόαση.  Το Δικαστήριο θα είναι απασχολημένο με την ακρόαση παλαιότερων υποθέσεων τις οποίες θα πρέπει να διεκπεραιώσει, ως εκ τούτου η ακρόαση της υπόθεσης αναβάλλεται και ορίζεται ξανά για ακρόαση στις 3.3.2021, η ώρα 9.30 π.μ., εκτός εάν οι συνήγοροι επιθυμούν να είναι παρόντες στο Δικαστήριο για συζήτηση της υπόθεσης, ή για οποιανδήποτε άλλη εξέλιξη.  Για κάθε περίπτωση, μπορούν να κοινοποιήσουν τις θέσεις τους μέσω e-mail.

42/19               Η υπόθεση είναι ορισμένη για ακρόαση.  Υπάρχει αλλαγή δικηγόρου της Αιτήτριας όπως φαίνεται από τον φάκελο της υπόθεσης..  Το Δικαστήριο λόγω παλαιότερων υποθέσεων δεν είναι σε θέση να επιληφθεί της υπόθεσης.  Ως εκ τούτου η ακρόαση της υπόθεσης αναβάλλεται και ορίζεται ξανά για ακρόαση στις 17.6.2021, η ώρα 9.30 π.μ., εκτός εάν οι συνήγοροι επιθυμούν να είναι παρόντες στο Δικαστήριο για συζήτηση της υπόθεσης, ή για οποιανδήποτε άλλη εξέλιξη.  Για κάθε περίπτωση, μπορούν να κοινοποιήσουν τις θέσεις τους μέσω e-mail.

179/19 & 185/19         Οι υποθέσεις έχουν οριστεί για οδηγίες για σκοπούς εξώδικης διευθέτησης.  Οι συνήγοροι να είναι παρόντες στο Δικαστήριο.

268/19             Η υπόθεση είναι ορισμένη για οδηγίες με σκοπό να δηλωθούν παραδεκτά γεγονότα.  Από τον φάκελο της υπόθεσης δεν φαίνεται οτιδήποτε, ως εκ τούτου οι συνήγοροι να είναι παρόντες στο Δικαστήριο.

279/20             Υπάρχει Ενδιάμεση Αίτηση ημερ. 26.11.2020, η οποία είναι ορισμένη.  Ζητείται άδεια για απόσυρση της Αίτησης.  Η Αίτηση απορρίπτεται χωρίς καμιά διαταγή για έξοδα.  Περαιτέρω, από τον φάκελο της υπόθεσης φαίνεται ότι έχουν γίνει αποκαλύψεις εγγράφων και από τις δύο πλευρές.  Δίδονται περαιτέρω οδηγίες για κατάλογο μαρτύρων και σύνοψη μαρτυρίας μέχρι τις 29.1.2021 και η υπόθεση ορίζεται για περαιτέρω οδηγίες στις 3.2.2021, η ώρα 9.00 π.μ.

 

Υ.Σ.  Δικηγόροι που επιθυμούν να εμφανισθούν ενώπιον του Δικαστηρίου για οποιονδήποτε λόγο που αφορά την υπόθεσή τους, παρακαλώ όπως επικοινωνήσουν με την Ιδιαιτέρα του Προέδρου κα Νίκη Χατζηκωστή στο τηλέφωνο 22369705 ή να αποστείλουν σχετικό τηλεμοιότυπο στον αριθμό 22660551 ή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο nhadjikosti@dc.judicial.gov.cy