SIGNUP
  LOGIN

Οι υποθέσεις οι οποίες είναι ορισμένες στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου ενώπιον του Χρ. Χριστοδούλου, Α.Ε.Δ.  στις 14.10.21 και διεκπεραιώθηκαν στην απουσία των συνηγόρων/διαδίκων, σύμφωνα με τον περί Ηλεκτρονικής Δικαιοσύνης (Ηλεκτρονική Επικοινωνία) Διαδικαστικό Κανονισμό του 2021, ορίζονται ως ακολούθως:

 

Αρ. Αγωγής 705/14

Εκ συμφώνου εκδίδεται απόφαση υπέρ της Ενάγουσας και εναντίον των Εναγομένων 1, 2 και 3 αλληλέγγυα και ή κεχωρισμένα ως το πρακτικό δήλωσης απόφασης Τεκμήριο Α, συμπεριλαμβανομένης της σχετικής δήλωσης. 

 

Αρ. Αγωγής 446/21 (αίτηση ημερ. 29.9.21)

Εκδίδεται διάταγμα ως το Α της αίτησης με τη διαφοροποίηση ότι μετά τη φράση στην 3η και 4η γραμμή «Ειδοποίησης του κλητηρίου εντάλματος», της παρούσας αίτησης και του παρόντος διατάγματος και στην προτελευταία γραμμή η φράση «με ιδιωτικό ταχυδρομείο» μέχρι «εύλογος ή αναγκαίος» να διαγραφεί. 

Επίσης διάταγμα ως το Β της αίτησης με τη διαφοροποίηση μετά την φράση «Ειδοποίησης του κλητηρίου εντάλματος», της παρούσας αίτησης και του παρόντος διατάγματος και στην προτελευταία γραμμή που αρχίζει «με ιδιωτικό ταχυδρομείο» μέχρι «εύλογος ή αναγκαίος» να διαγραφεί.

Διάταγμα ως το Γ με τη διαφοροποίηση ότι ο χρόνο καταχώρησης σημειώματος εμφάνισης θα είναι 30 μέρες και όχι 20.

Διάταγμα ως το Δ με τη διαφοροποίηση στη 2η γραμμή του αριθμού 20 ημερών να γίνει 30.

Τα έξοδα επιφυλάσσονται.