SIGNUP
  LOGIN

Σύμφωνα με την Ανακοίνωση του Ανωτάτου Δικαστηρίου ημερ. 7.1.22 και προς αποφυγή περαιτέρω διασποράς του ιού SARS-CoV-2, πληροφορείστε τα ακόλουθα:

-       Οι Ακροάσεις των υποθέσεων που έχουν καταχωρηθεί μέχρι την 31.12.18, οι συνεχιζόμενες Ακροάσεις και στις υποθέσεις όπου οι κατηγορούμενοι βρίσκονται υπό κράτηση ανεξαρτήτου χρονολογίας, θα διεξάγονται κανονικά.

 

-       Σε υποθέσεις όπου είναι ορισμένες για επίδοση, για απάντηση ή για γεγονότα και ποινή, οι κατηγορούμενοι και/ή οι συνήγοροι τους θα πρέπει να είναι παρόντες. Σε περίπτωση όπου λόγω της πανδημίας η παρουσία δεν είναι εφικτή, να ενημερώνεται έγκαιρα το Δικαστήριο και θα δίδεται νέα ημερομηνία μέσω σχετικής ανακοίνωσης.

 

-       Οι υποθέσεις οι οποίες έχουν καταχωρηθεί μετά την 31.12.18 και είναι ορισμένες για Ακρόαση, θα αναβάλλονται από το Δικαστήριο και θα δίδεται νέα ημερομηνία μέσω σχετικής ανακοίνωσης.

 

Οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις για σκοπούς επικοινωνίας είναι οι ακόλουθες:

 

Για κα Χρ. Χατζηγεωργίου: κα Άντρη Κκιμήτρη This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Για κα Γ. Ιωαννίδου – Παπά: Εύη Ματθαίου This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Για κο Σ. Συμεού: κα Έλενα Ανδρέου This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.