SIGNUP
  LOGIN

Το νέο Πειθαρχικό Συμβούλιο που έχει διοριστεί από το νέο Συμβούλιο του ΠΔΣ μετά τις εκλογές του περασμένου Οκτωβρίου, έχει αναλάβει την εξέταση όλων των εκκρεμουσών αλλά και των νέων υποθέσεων, λειτουργώντας σε τρία κλιμάκια για ταχύτερη και αποτελεσματικότερη εξέταση.

Όσον αφορά τις απορίες που εκφράζονται και διατυπώνονται από πολίτες, ιδιαιτέρως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με σημείο αναφοράς τις υποθέσεις τις οποίες χειρίζεται και εξετάζει το Πειθαρχικό Συμβούλιο, ο ΠΔΣ ενημερώνει ότι στο παρόν στάδιο εκκρεμούν διάφορες υποθέσεις πειθαρχικής δίωξης δικηγόρων.

Υπογραμμίζεται δε ότι όλες οι υποθέσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, όπως άλλωστε και αριθμός άλλων υποθέσεων που δεν απασχολούν το σύνολο της κοινής γνώμης, μελετώνται και εξετάζονται επισταμένως από το Πειθαρχικό Συμβούλιο σύμφωνα με το προβλεπόμενο πλαίσιο.

Ωστόσο, για ευνόητους λόγους, ενόσω βρίσκεται σε εξέλιξη πειθαρχική διαδικασία, κρίνεται απαραίτητη η αποφυγή επίσημων ανακοινώσεων ή αναρτήσεων υπό μορφή είδησης, αναφορικά με την πρόοδο οποιασδήποτε εκκρεμούσας υπόθεσης που εξετάζεται από το Πειθαρχικό Συμβούλιο.