Για την ανακοίνωση πατήστε ΕΔΩ

Ο ΠΔΣ σας υπενθυμίζει την πρόσκλησή μας προς όλα τα μέλη μας που θα υποβάλουν αίτηση υποψηφιότητας στο Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο, όπως παράλληλα αποστείλουν και σε εμάς, εάν το επιθυμούν, επιστολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος μαζί με το βιογραφικό σημείωμα τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. για την προώθηση και στήριξη τους.

Όλες οι πληροφορίες που θα αποσταλούν θα τύχουν πλήρους εμπιστευτικότητας.

Όπως  έχετε ενημερωθεί με ανακοίνωση μας παλαιότερα στα πλαίσια της σύστασης των Επιτροπών του ΠΔΣ και την αναδιοργάνωση του Συλλόγου, ο Πρόεδρος και τα Μέλη του ΔΣ, αποφάσισαν ομόφωνα την δημιουργία του Συμβουλίου Συστάσεων για Διορισμό Δικηγόρων στο Δικαστικό Σώμα που στόχο θα έχει την προώθηση των Δικηγόρων Μέλη μας σε Ανώτατες και Ανώτερες Δικαστικές θέσεις.

Η σύσταση του Συμβουλίου θα αποτελείται από τον Πρόεδρο του ΠΔΣ και τους Προέδρους των Τοπικών Δικηγορικών Συλλόγων όλων των Επαρχιών.

Όλοι οι δικηγόροι είναι ισάξιοι και αξίζουν και θα πρέπει επιτέλους να σπάσει το θέμα της επετηρίδας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΔΣ