SIGNUP
  LOGIN

Ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Νομικών, κ. Νίκος Τορναρίτης, η αναπληρώτρια πρόεδρος κα Φωτεινή Τσιρίδου και τα μέλη κ. Άριστος Δαμιανού, κα Χριστιάνα Ερωτοκρίτου και κ. Πανίκος Λεωνίδου, πραγματοποίησαν σήμερα εθιμοτυπική επίσκεψη στα γραφεία του ΠΔΣ στην οποία παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος δρ Χρίστος Κληρίδης, ο Αντιπρόεδρος κ. Γιώργος Χριστοφίδης, ο Γραμματέας κ. Νικόλας Τσαρδελλής, ο Ταμίας κ. Σταύρος Μαυρομμάτης και η Εκπρόσωπος Τύπου/μέλος του ΔΣ κα Τζώρτζια Κωνσταντίνου – Παναγιώτου.

Στο πλαίσιο της συνάντησης αντηλλάγησαν απόψεις για την επιχειρούμενη προσπάθεια της δικαστικής μεταρρύθμισής και για άλλα εκκρεμούντα νομοσχέδια που αφορούν το δικηγορικό επάγγελμα και την εν γένει απονομή της Δικαιοσύνης για τα οποία δόθηκε σχετικό υπόμνημα στον Πρόεδρο και τα μέλη της Επιτροπής Νομικών.

Ως εκ τούτου, τονίστηκε και από τα δύο μέρη η σημασία της διαρκούς ενίσχυσης της επικοινωνίας και συνεργασίας μεταξύ του ΠΔΣ και της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Νομικών για την προώθηση και υλοποίηση πρωτίστως της δικαστικής μεταρρύθμισης η οποία αποτελεί κατεπείγουσα ανάγκη και υψηλή προτεραιότητα προς όφελος της Δικαιοσύνης, των λειτουργών αυτής και του συνόλου των πολιτών.