SIGNUP
  LOGIN

Ο ΠΔΣ συμμετείχε διά του Πρόεδρου του, δρος Χρίστου Κληρίδη στην έκτακτη συνεδρίαση της Συντονιστικής Επιτροπής της Ολομέλειας των Πρόεδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, η οποία πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά το Σάββατο 7 Αυγούστου 2021.

Κατά την τηλεδιάσκεψη συζητήθηκαν τρόποι συμβολής του δικηγορικού σώματος στην αντιμετώπιση και απάμβλυνση των τεράστιων συνεπειών των καταστροφικών πυρκαγιών, που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ο δρ Χρίστος Κληρίδης μετέφερε την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη των Κύπριων δικηγόρων προς τους πληγέντες και προανήγγειλε την οικονομική συνδρομή εκ μέρους τoυ δικηγορικού κόσμου της Κύπρου καθώς και τη συμμετοχή αντιπροσωπείας του ΠΔΣ στις διαδικασίες αναδάσωσης, όταν αυτές προκριθούν από τις αρμόδιες Υπηρεσίες.

Όσον αφορά την οικονομική στήριξη των πυρόπληκτων συνανθρώπων μας, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν οποιαδήποτε εισφορά επιθυμούν στον ακόλουθο λογαριασμό που έχει ανοιχθεί στο όνομα της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος:

Τράπεζα Πειραιώς: 5011091124939 (ΙΒΑΝ GR51 0172 0110 0050 1109 1124 939).

Swift Code Τράπεζας Πειραιώς: PIRBGRAA

Κατά την κατάθεση, παρακαλείσθε όπως αναγράφετε το ονοματεπώνυμο ή την επωνυμία σας, αναλόγως της περίπτωσης και στην αιτιολογία: «Στήριξη πυροπλήκτων».

Πατήστε στο σύνδεσμο που ακολουθεί για την αυτούσια ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος:

Έλληνες και Κύπριοι Δικηγόροι στο πλευρό των πληγέντων από τις πυρκαγιές.

Ανακοίνωση του ΠΔΣ για την οικονομική στήριξη των πληγέντων από τις πυρκαγιές στην Ελλάδα.