SIGNUP
  LOGIN

Ενημερώνεστε ότι το Μεταβατικό Γνωμοδοτικό Συμβούλιο δέχεται υποβολή ενδιαφέροντος προς διορισμό τριών (3) Δικαστών του Ανωτάτου Συνταγματικού Δικαστηρίου και δύο (2) Δικαστών του Ανωτάτου Δικαστηρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ

Επίσης, παροτρύνουμε τους δικηγόρους μέλη του ΠΔΣ να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για τις ακόλουθες θέσεις, για τις οποίες η προθεσμία λήγει σήμερα, 14/10/22:

1. Θέσεις Δικαστή Εφετείου

2. Θεσεις Επαρχιακών Δικαστών

3. Θέσεις Δικαστή Εμπορικού Δκαστηρίου και Δικαστή Ναυτοδικείου

4. Θέση Δικαστή Οικογενειακού Δικαστηρίου

 

Με αυτή την ευκαιρία, αξίζει να σημειωθεί ότι με τον διορισμό δικηγόρων μελών του ΠΔΣ στο δικαστικό σώμα, σε ανώτερες και ανώτατες δικαστικές θέσεις, εκπληρώνεται ένας βασικός στόχος που έχει θέσει το ΔΣ του ΠΔΣ στο πλαίσιο του εκσυγχρονισμού της δικαιοσύνης, τονίζοντας συνάμα ότι οι δικηγόροι είναι ισάξιοι και οι διορισμοί δεν θα πρέπει να κρίνονται στη βάση της επετηρίδας.

Ως εκ τούτου, υπενθυμίζουμε τα μέλη μας που θα υποβάλουν αίτηση ενδιαφέροντος για τις ανωτέρω θέσεις, όπως αποστείλουν παράλληλα και στον ΠΔΣ, εάν το επιθυμούν, επιστολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος μαζί με το βιογραφικό σημείωμά τους, στην ηλεκτρονική διεύθυνση This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. για την προώθηση και στήριξη τους.

Όλες οι πληροφορίες που θα αποσταλούν θα τύχουν πλήρους εμπιστευτικότητας.