SIGNUP
  LOGIN

Ενόψει της απόφασης του Ανωτάτου Δικαστηρίου ημερ. 30.4.2020 αναφορικά με την επαναλειτουργία των Δικαστηρίων, μετά τα μέτρα που λήφθηκαν με προηγούμενη απόφαση ημερ. 16.3.2020 προς παρεμπόδιση εξάπλωσης της ασθένειας του κορωνοϊού (Covid-19), και προς αποφυγή ανεπιθύμητου συνωστισμού στον χώρο των Δικαστηρίων ανακοινώνεται  ότι:

 

·           Όλες οι υποθέσεις που ανήκουν στο πρόγραμμα εργασίας του κ. Α. Ν. Κονή (πλην των Αιτήσεων Εφέσεων που αφορούν πλειστηριασμούς ακινήτων δυνάμει του Μέρους VIAτου περί Μεταβιβάσεως και Υποθηκεύσεως Ακινήτων Νόμου του 1965), οι οποίες καταχωρήθηκαν από την 1ην Ιανουαρίου του 2014 και εντεύθεν και είναι ορισμένες για ακρόαση στο χρονικό διάστημα από τις 8 Μαΐου του 2020 μέχρι και τις 9 Ιουλίου του 2020, θα αναβληθούν ενόψει του ότι το Δικαστήριο θα είναι απασχολημένο με συνεχιζόμενες ακροάσεις αλλά και ακροάσεις σωρείας υποθέσεων παλαιότερων ετών (2011, 2012 και 2013).

·          Οι συνήγοροι των διαδίκων θα ενημερώνονται για την νέα ημερομηνία ακροάσεως από το Πρωτοκολλητείο, μετά την ημερομηνία που η υπόθεση είναι ορισμένη για ακρόαση.

·          Παρακαλούνται οι συνήγοροι όπως, σε περίπτωση που έχουν οποιαδήποτε αιτήματα για διαφορετικό προγραμματισμό των εν λόγω υποθέσεων, επικοινωνούν για τον σκοπό αυτό με το Δικαστήριο, μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος ή τηλεομοιοτύπου που θα αποστέλλεται στο Πρωτοκολλητείο, τουλάχιστον 7 μέρες πριν την ημερομηνία που η υπόθεση είναι ορισμένη για ακρόαση.               

 

          7 Μαΐου 2020