SIGNUP
  LOGIN

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Στα πλαίσια υλοποίησης και πιλοτικής εφαρμογής του Συστήματος της Ενδιάμεσης Λύσης της Ηλεκτρονικής Δικαιοσύνης, σας ενημερώνουμε ότι:

 

Η εγγραφήόλωντων μελών μας στο Σύστημα έχει σαν προϋπόθεση την εγγραφή και τη ταυτοποίηση εγγραφής στην υπηρεσία CY Login τηςΚυβερνητικήςΔιαδικτυακήςΔιόδουΑσφαλείας «Αριάδνη» (στις περιπτώσεις που δεν έχει ήδη γίνει). Αυτό ισχύει για όλους τους πιθανούς χρήστες του Συστήματος π.χ. διοικητικό προσωπικό γραφείου.  

 

Για δημιουργία προφίλ/εγγραφήόλατα μέλη και πιθανοί χρήστες (φυσικά πρόσωπα και νομικά πρόσωπα/οργανισμοί) θα πρέπει να ακολουθήσουν τη διαδικασία δημιουργίας προφίλ μέσω της υπηρεσίαςCY Loginhttps://cge.cyprus.gov.cy/cyloginregistration/register και στη συνέχεια τη διαδικασία ταυτοποίησης χρήστη αναλόγως της ιδιότητας του (φυσικά ή νομικά πρόσωπα/οργανισμοί).

 

Πληροφορίες για ταυτοποίηση προφίλ: Βοήθεια - Ταυτοποίηση Προφίλ

  1. Για φυσικά πρόσωπα η ταυτοποίηση του προφίλ, εφόσον δημιουργηθεί, θα πρέπει να πραγματοποιηθεί ακολουθώντας τη μέθοδο αναγνώρισης φυσικού προσώπου μέσω τραπεζικού ιδρύματος/ηλεκτρονικών τραπεζών eΒanking- https://cge.cyprus.gov.cy/cyloginregistration/kycapproval ή με επιτόπου επίσκεψη σταΚέντρα Εξυπηρέτησης του Πολίτη (ΚΕΠ) και Κέντρα Πολίτη (ΚΕ.ΠΟ.) αν ο χρήστης δεν διαθέτει δυνατότητα eBanking.
  2. Για οργανισμούς/οντότητεςπου είναι εγγεγραμμένεςστον Έφορο Εταιρειών(ΔΕΠΕ) η ταυτοποίηση θα διεκπεραιώνεται μέσω των ΚΕΠ/ΚΕ.ΠΟ.

Προσοχή:Λόγω των μέτρων Covid-19 οι ταυτοποιήσεις σε ΚΕΠ/ΚΕΠΟ γίνονται κατόπιν ραντεβού. Για περισσότερες πληροφορίες: https://eservices.cyprus.gov.cy/EL/Announcements/Pages/COVID19.aspx

 

Επιπρόσθετα, θα παραχωρηθούνστο επόμενο χρονικό διάστημαστους χρήστες του Συστήματος εγχειρίδια χρήσης και βίντεο της διαδικασίας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά  τη λειτουργική υποστήριξη του Συστήματος θα δοθεί εντός των επόμενων ημερών ειδικός αριθμός επικοινωνίας.
 
Σας παραθέτουμε τον σύνδεσμο της παρουσίασης που πραγματοποιήθηκε στις 22/9/2020.
 
Παρουσίαση Συστήματος Ενδιάμεσης Λύσης Ηλεκτρονικής Δικαιοσύνης - 22 Σεπτεμβρίου 2020 - YouTube