SIGNUP
  LOGIN

Σας πληροφορούμε  ότι από τη Παρασκευή 15.01.2021 έχει τεθεί σε εφαρμογή το νέο σύστημα Πληρωμής Εισφορών Κοινωνικών Ασφαλίσεων μέσω Διαδικτύου SISnet. Η χρήση του καθίσταται υποχρεωτική από τις 25.01.2021 για εισφορές στα ταμεία που διαχειρίζονται οι ΥΚΑ και αφορούν περιόδους για τις οποίες δεν έχει παρέλθει η προθεσμία καταβολής (εισφορές Δεκεμβρίου 2020 για εργοδότες και εισφορές Τ4/2020 για αυτοτελώς εργαζομένους).

 Οι βασικές αλλαγές που είχε το νέο σύστημα είναι οι ακόλουθες:

  1. Η εγγραφή στο νέο σύστημα πληρωμών γίνεται ηλεκτρονικά μέσω μιας πολύ απλοποιημένης διαδικασίας εγγραφής. Με τον τρόπο αυτό καταργείται η υποβολή αιτήσεων και εντύπων. Ο χρήστης λαμβάνει άμεσα κωδικούς, για να μπορέσει να Δημιουργήσει Κατάσταση ή να προβεί σε Ανέβασμα Αρχείου και στη συνέχεια να προχωρήσει στη πληρωμή. Η πληρωμή μπορεί να διενεργηθεί τόσο με την Εντολή Άμεσης Χρέωσης (Seba Direct Debit) όσο και με τη χρήση πιστωτικής και χρεωστικής κάρτας.  
  2. Το νέο Διαδικτυακό Σύστημα SISnet είναι ελκυστικό και εύχρηστο. Μέσω αυτού επιτυγχάνεται η άμεση εξυπηρέτηση του κοινού, η ασφάλεια των συναλλαγών, η πληρέστερη ενημέρωση των εργοδοτών και των αυτοτελώς εργαζομένων για το ιστορικό των συναλλαγών τους και η ταχεία ενημέρωση των ασφαλιστικών λογαριασμών των ασφαλισμένων.

Στη παρούσα φάση θα δεχόμαστε πληρωμές στο SISnet μόνο για τρέχουσες οφειλές, όμως εργαζόμαστε μεθοδικά και συγκροτημένα για να προστεθούν σύντομα και οφειλές για τις οποίες έχει λήξει η προθεσμία καταβολής τους.

 Σας παραθέτουμε σχετικό link για εύκολη πρόσβαση https://sisweb.mlsi.gov.cy/

 Θα σας κρατούμε ενήμερους για την πρόοδο των εργασιών.