SIGNUP
  LOGIN

Events Calendar

Κυπριακός Οργανισμός Τυποποίησης - Πανεπιστήμιο Λευκωσίας - Ενημερωτική Ημερίδα ‘Τεχνολογία Blockchain και Τυποποίηση’. Η επίδραση της στο Δημόσιο και Ιδιωτικό Τομέα
Friday 15 March 2019, 03:30pm
Hits : 2539
by This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Ενημερωτική Ημερίδα ‘Τεχνολογία Blockchain και Τυποποίηση’. Η επίδραση της στο Δημόσιο και Ιδιωτικό Τομέα

Ο Κυπριακός Οργανισμός Τυποποίησης (CYS) σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας  συνδιοργανώνουν ενημερωτική Ημερίδα η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 15 Μαρτίου, 2019 και ώρα 15.30 μ.μ με θέμα Τεχνολογία Blockchain και Τυποποίηση. Η Επίδραση της στο Δημόσιο και Ιδιωτικό Τομέα”.

Η συμβολή της Τυποποίησης και των Προτύπων στην Τεχνολογία «Blockchain and Distribute Ledger Technologies»  θεωρείται αναμφισβήτητα πολύ σημαντική.

H Ημερίδα έχει ως στόχο την παρουσίαση της τεχνολογίας Blockchain καθώς και τις δυνατότητες εφαρμογής της σε αρκετούς τομείς της οικονομίας όπως χρηματοπιστωτικά συστήματα, συστήματα πληρωμών, συνοριακούς ελέγχους, διακυβέρνηση, δομικές λειτουργίες του διαδικτύου κ.α. 

Ο αξιότιμος Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Δημήτρης Συλλούρης έχει ευγενώς θέσει υπό την αιγίδα του την εκδήλωση.

Την Ημερίδα υποστηρίζουν Επιχειρηματικές Οργανώσεις, Φορείς και Επαγγελματικοί Συνδέσμοι.

Κύριοι ομιλητές στην ενημερωτική Ημερίδα θα είναι οι Εθνικοί Αντιπρόσωποι της Κύπρου στην Διεθνή Τεχνική Επιτροπή Τυποποίησης ΙSO T.C.307 ‘’Blockchain and Distributed Ledger Technologies’’  , οι οποίοι κατέχουν ευρεία επαγγελματική εμπειρία στη Τεχνολογία BlockChain και καταθέτουν πολύτιμη συνεισφορά στην όλη εργασία που επιτελείται εκ μέρους της Κύπρου.

Πληροφορίες για την εν λόγω ημερίδα αλλά και το πρόγραμμα επισυνάπτονται.