SIGNUP
  LOGIN

Events Calendar

Διαδικτυακή εκδήλωση «Το Κυπριακό Ζήτημα σήμερα και οι πτυχές της διεθνούς νομιμότητας: η περίπτωση της Αμμοχώστου».
Tuesday 01 June 2021, 06:00pm
Hits : 2291
by This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Οι Δικηγορικοί Σύλλογοι Αμμοχώστου και Λάρνακας διοργανώνουν, την Τρίτη 1η Ιουνίου 2021 στις 18:00, διαδικτυακή διάλεξη αναφορικά με την εφαρμογή του διεθνούς ανθρωπιστικού και διεθνούς ποινικού δικαίου στην περίπτωση της κατεχόμενης Κύπρου, με έμφαση στο ζήτημα της Αμμοχώστου. Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας zoomκαι θα βιντεοσκοπείται.

 

Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αμμοχώστου, κ. Σταύρος Μαυρομμάτης, και ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρνακας, κ. Χρίστος Μούσκος. Τον συντονισμό θα αναλάβει ο κ. Μάριος Μαρκουλλής, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Αμμοχώστου.

 

Ομιλητής στην διάλεξη θα είναι ο κ. Μιλτιάδης Σαρηγιαννίδης, Επίκουρος Καθηγητής Δημοσίου Διεθνούς Δικαίου στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

 

Θα ακολουθήσουν ερωτήσεις από τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση και συζήτηση.

 

Η διάλεξη αποτελεί μέρος της συνεχιζόμενης επαγγελματικής εκπαίδευσης των δικηγόρων και μοριοδοτείται με δύο πιστοποιημένες μονάδες. Οι μονάδες θα καταχωρηθούν από τον Π.Δ.Σ. σε όσους θα παρακολουθήσουν τη διάλεξη στο σύνολό της.

 

Για την εγγραφή σας παρακαλώ όπως πατήσετε στον ακόλουθο σύνδεσμο:

 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSca2GaiI98jif7b0_dqR6HCZM_4U-7ZbSI9VDnz0-A76tWCfQ/viewform

 

Τελευταία ημέρα για εγγραφές η Κυριακή 30 Μαΐου 2021. Θα σας αποσταλεί σχετικός σύνδεσμος για να συνδεθείτε στην παρουσίαση. Να σημειωθεί ότι λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.