SIGNUP
  LOGIN

Events Calendar

Διαδικτυακή εκδήλωση «Μεταρρύθμιση – Θεμελιώδεις Αρχές των Νέων Κανονισμών Πολιτικής Δικονομίας και η Φιλοσοφία τους».
Wednesday 23 June 2021, 05:30pm
Hits : 4144
by This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Λεμεσού διοργανώνει, την Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021 στις 17:30, διαδικτυακή διάλεξη αναφορικά με την μεταρρύθμιση των Νέων Κανονισμών Πολιτικής Δικονομίας. Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας zoomκαι θα βιντεοσκοπείται.

 

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λεμεσού, κ. Χάρης Δημητρίου.

 

Πρόγραμμα:

17:30 – 17:40: Χαιρετισμός από τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Λεμεσού, κ. Χάρη Δημητρίου

17:40 – 18:00: Ομιλία από κ. Γιώργο Ερωτοκρίτου, πρώην Δικαστή Ανωτάτου Δικαστηρίου και Διευθυντή Μεταρρύθμισης, Ανώτατο Δικαστήριο Κύπρου,  με θέμα «Μεταρρύθμιση Δικαστηρίων και οι Θεσμοί Πολιτικής Δικονομίας»

18:00 – 19:00: Ομιλία από κ. Μάρκο Γρηγόρη Δράκο, Δικηγόρος στην Κύπρο και την Αγγλία και μέλος της ομάδας των εμπειρογνωμόνων της Επιτροπής Dysonπου ετοίμασε την έκθεση για την μεταρρύθμιση των Θεσμών Πολιτικής Δικονομίας, με θέμα «Νέοι Κανονισμοί Πολιτικής Δικονομίας: Φιλοσοφία και Θεμελιώδεις Αρχές»

19:00 – 19:300: Ερωτήσεις - Απαντήσεις

 

Η διάλεξη αποτελεί μέρος της συνεχιζόμενης επαγγελματικής εκπαίδευσης των δικηγόρων και μοριοδοτείται με δύο πιστοποιημένες μονάδες. Οι μονάδες θα καταχωρηθούν από τον Π.Δ.Σ. σε όσους θα παρακολουθήσουν τη διάλεξη στο σύνολό της.

 

Για την εγγραφή σας παρακαλώ όπως πατήσετε στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeUJbxIVqv3TFEfxLQLxK_BIyVbH-k5zXVCHbqwwXSYgkcaQw/viewform

 

Τελευταία ημέρα για εγγραφές η Κυριακή 20 Ιουνίου 2021. Θα σας αποσταλεί σχετικός σύνδεσμος για να συνδεθείτε στην παρουσίαση. Να σημειωθεί ότι λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.