SIGNUP
  LOGIN

Events Calendar

CIVILAW – CIVILAW – Training of Lawyers on EU instruments in Insolvency Law
Wednesday 08 June 2022, 09:00am - 01:00pm
Hits : 2414
by This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Πρόσκληση συμμετοχής σε Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα εκπαίδευσης δικηγόρων σε ευρωπαϊκά όργανα για το Πτωχευτικό δίκαιο

Ο Παγκύπριος Δικηγορικός Σύλλογος επίσημα διαπιστευμένος φορέας στα όργανα της ευρωπαϊκής ένωσης, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Ευρωπαίων Δικηγόρων (EuropeanLawyersFoundation) και τους Δικηγορικούς Συλλόγους της Ισπανίας, Ιταλίας, Ελλάδας, Ρουμανίας, Πολωνίας και Τσεχίας συμμετέχει στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα CiviLAW” TrainingoflawyersonEUinstrumentsoninsolvencylawandfamilylaw(JUST-JTRA-EJTR-AG-2020-101005779)

Το Πρόγραμμα χρηματοδοτείται σε ποσοστό 90/100 από το Πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Δικαιοσύνη και μόλις σε ποσοστό 10/100 από τον συμβληθέντα δικηγορικό φορέα. Στο πλαίσιο του προγράμματος CIVILAWθα πραγματοποιηθούν σεμινάρια κατάρτισης τόσο για το οικογενειακό δίκαιο όσο και για το πτωχευτικό δίκαιο τα οποία θα ανακοινώνονται τόσο στην ιστοσελίδα του ΠΔΣ όσο και στην ειδική πλατφόρμα εκπαίδευσης (portal).

Σε εκτέλεση του προγράμματος τη Τετάρτη 08 Ιουνίου 2022 θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο διαδικτυακό σεμινάριο του προγράμματος CIVILAWTrainingofLawyersonEUinstrumentsinInsolvencyLawμέσω της πλατφόρμας zoom.

Στο σεμινάριο θα παρουσιαστεί στους συμμετέχοντες δικηγόρους από όλες τις χώρες μια πλούσια θεματολογία γύρω από το πτωχευτικό δίκαιο με εισηγητές έμπειρους νομικούς από κάθε συμμετέχοντα δικηγορικό σύλλογο και αρμόδιους από τα Ευρωπαϊκά όργανα, που θα αναλύσουν το θέμα εις βάθος.

Για το πρόγραμμα, πατήστε ΕΔΩ.

Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί στην Αγγλική γλώσσα. Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων δικηγόρων από τον ΠΔΣ είναι οι 40.

Για να ολοκληρωθεί η εγγραφή σας θα πρέπει:

1. να συμπληρώσετε την πιο κάτω φόρμα για (googleform) για να έχουμε τα ορθά στοιχεία επικοινωνίας σας.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdwO3uDd7vIuvK8LsFwxYPksGcSuyjiuPSkL7LndAqtLS6_Yg/viewform  

2. Να πληρώσετε το ποσό των 35 ευρώ για την συμμετοχή σας μέσω της ειδικής πλατφόρμας εκπαίδευσης (Portal) – https://www.cyprusbar.org/CourseEventDetails?Id=1235

 

**Καμία εγγραφή δεν θα θεωρείτε έγκυρη αν δεν πληρούνται οι δύο πιο πάνω προϋποθέσεις.

Τελευταία ημερομηνία για την εγγραφή σας η Πέμπτη 12 Μαΐου 2022.

Το πρόγραμμα αποτελεί μέρος της Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης των Δικηγόρων και μοριοδοτείται με 4 μη πιστοποιημένες μονάδες, οι οποίες θα καταχωρηθούν από τον ΠΔΣ σε όσους παρακολουθήσουν το πρόγραμμα στην ολότητα του.