SIGNUP
  LOGIN

ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ GEORGE PAMBORIDIS LLC

 

ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗ ΘΕΣΗ

 

Θέση Δικηγόρου με πείρα τουλάχιστον 3 ετών για να εργοδοτηθεί κατά κύριο λόγο στο τμήμα εταιρειών του γραφείου στη Λευκωσία.

 

Τα καθήκοντα της θέσης περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων:

 

(α)       διεκπεραίωση εγγραφής και διαχείρισης εταιρειών, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, της διαχείρισης αλλαγών στη μετοχική δομή, μετοχικό κεφάλαιο, αλλαγών στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, και υποβολή των εντύπων σχετικών με τέτοιες αλλαγές αλλά και ετήσιων εκθέσεων στο Τμήμα του Εφόρου Εταιρειών και Επίσημου Παραλήπτη,

 

(β)       χειρισμός χαρτοφυλακίου πελατών όσον αφορά θέματα αποφάσεων, συνεδριών, γενικών συνελεύσεων, ετοιμασία πληρεξουσίων εγγράφων, υπογραφή εγγράφων, σύνταξη ιδρυτικών και καταστατικών εγγράφων, αποφάσεων μελών διοικητικού συμβουλίου και μετόχων, παρουσία σε συναντήσεις των μελών διοικητικών συμβουλίων και μετόχων και τήρηση των σχετικών πρακτικών,

 

(γ)        εγγραφή εμπορικών επωνυμιών και/ή εθνικών, ευρωπαϊκών και διεθνών εμπορικών σημάτων,

 

(δ)       διατήρηση και ενημέρωση όλων των γραμματειακών αρχείων και μητρώων εταιρειών,

 

(ε)        άριστος χειρισμός των διαδικασιών εξακρίβωσης της ταυτότητας πελατών και μέτρων δέουσας επιμέλειας (KYC),

 

(στ)      οποιαδήποτε άλλη εργασία ήθελε κριθεί αναγκαία για την εξυπηρέτηση των πελατών του εταιρικού τμήματος του γραφείου, την ομαλή διεξαγωγή των εργασιών και την οργάνωση του εταιρικού τμήματος του γραφείου.

 

Απαραίτητες προϋποθέσεις για την πλήρωση της εν λόγω θέσης αποτελούν οι ακόλουθες:

 

(i)         πολύ καλή γνώση των θεμάτων που άπτονται της συμμόρφωσης και ειδικότερα των προνοιών και/ή απαιτήσεων και/ή υποχρεώσεων που περιλαμβάνονται στον περί της Παρεμπόδισης και Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Παράνομες Δραστηριότητες Νόμο του 2007, ως έχει τροποποιηθεί,

 

(ii)        γνώση του τρόπου λειτουργίας του προγράμματος «Ζυγός», και

 

(iii)       η άριστη γνώση της αγγλικής και της ελληνικής γλώσσας, χρήσης ηλεκτρονικών υπολογιστών, καθώς και η οργανωτική ικανότητα και πρωτοβουλία.

 

Μεταπτυχιακό Δίπλωμα θα θεωρηθεί ως επιπλέον προσόν.

 

Επιπλέον προσόν θα θεωρηθεί και προηγούμενη εμπειρία σε διάφορα θέματα που εμπίπτουν εντός των αρμοδιοτήτων της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου καθώς και της Επιτροπής Προστασίας Ανταγωνισμού.

 

Για την πιο πάνω θέση προσφέρεται ελκυστικό πακέτο απολαβών και άλλων ωφελημάτων.

 

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να αποστέλλουν τα βιογραφικά τους σημειώματα στην ηλεκτρονική διεύθυνση This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., με την ένδειξη «ΘΕΣΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ – ΤΜΗΜΑ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ».

 

Θα τηρηθεί πλήρης εχεμύθεια.