SIGNUP
  LOGIN
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ Δ.Σ  ΛΟΥΙΖΑ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΕΛΑΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΙΡΗ ΜΑΚΛΑΣΚΥ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΜΑΡΛΕΝ ΒΑΚΗ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΜΕΛΟΣ ΑΝΤΡΕΑΣ ΚΑΣΙΑΝΗΣ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΜΕΛΟΣ ΕΛΒΙΝΑ ΜΟΝΤΑΝΙΟΣ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΜΕΛΟΣ ΕΛΕΝΗ ΚΟΥΝΤΟΥΡΗ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΜΕΛΟΣ ΚΑΛΛΙΣΘΕΝΗ ΚΙΤΣΗ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΜΕΛΟΣ ΝΑΣΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΜΕΛΟΣ ΞΕΝΙΟΣ ΞΕΝΟΠΟΥΛΟΣ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΜΕΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΔΑΝΙΗΛ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ - ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Ναυτιλίας και Αεροπλοΐας του ΠΔΣ, κ. Ξένιος Ξενόπουλος - Αναφορά στο έργο που έχει επιτελεστεί κατά τον τελευταίο χρόνο στο πλαίσιο της δημοσιογραφικής διάσκεψης που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2021.

Για το βίντεο πατήστε ΕΔΩ