SIGNUP
  LOGIN

Events Calendar

3rd AML Seminar - Λειτουργός Συμμόρφωσης, Due Diligence, Αξιολόγηση κινδύνου
Wednesday 07 December 2022, 09:30am - 01:00pm
Hits : 2944
by Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αγαπητά Μέλη,
 
Το Τμήμα Εποπτείας και Συμμόρφωσης του ΠΔΣ, ανακοινώνει ότι οι εγγραφές για το 3o διαδικτυακό σεμινάριο που θα διεξαχθεί στις 07/12/2022 έχουν αρχίσει.
 
Λεπτομέρειες Τρίτου Διαδικτυακού Σεμιναρίου (Διάρκεια 3,5ώρες):
 
Θεματολογία:  
Λειτουργός Συμμόρφωσης, Due Diligence, Αξιολόγηση κινδύνου:
  1. Ρόλος και υποχρεώσεις λειτουργού συμμόρφωσης
  2. Αξιολόγηση κινδύνων
  3. Δέουσα επιμέλεια
  4. Παρακολούθηση συναλλαγών
  5. Ετοιμασία ετήσιας έκθεσης λειτουργού συμμόρφωσης
Ημερομηνία:  
07/12/2022
Ώρα:  
9:30 π.μ. - 13:00 μ.μ
Ώρες Εκπαίδευσης ΛΣ:  
3,5 ώρες
CPDs για Δικηγόρους:
3,5 μονάδες (μη πιστοποιημένες)
Ομιλητής:
κος  Λάζαρος Ιωάννου- BSc, LLB, CAMS
 
 
ΕΓΓΡΑΦΗ / ΠΛΗΡΩΜΗ:
 
Για την εγγραφή σας για να παρακολουθήσετε διαδικτυακά το πρόγραμμα, παρακαλώ όπως απαραιτήτως προβείτε ΚΑΙ στις δύο (2) πιο κάτω ακόλουθες ενέργειες, ούτως ώστε να μπορείτε να παραλάβετε τον σύνδεσμο Ζοοmγια την παρακολούθηση:
 
  1. Πατήσετε στον ακόλουθο σύνδεσμο για να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας, ούτως ώστε να σας αποσταλεί ο σύνδεσμος παρακολούθησης:
  1. Πατήσετε στον ακόλουθο σύνδεσμο για πληρωμή του τέλους συμμετοχής:
 
 
Σημαντικές Πληροφορίες:
  • Το κόστος εγγραφής για το σεμινάριο ανέρχεται στα €20. Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της εγγραφής, το ποσό δεν είναι επιστρεπτέο. Άκυρη θα θεωρείται η εγγραφή, η οποία δεν έχει πληρωθεί.
  • Οι εγγραφές λήγουν την Κυριακή 04/12/2022 στις 23:59.
  • Ο σύνδεσμος παρακολούθησης (Zoom) θα σας αποσταλεί μέχρι το βράδυ της 06ης Δεκεμβρίου 2022.
Είναι υποχρεωτική η επιτυχής συμπλήρωση τόσο του συνδέσμου 1 όσο και του συνδέσμου 2 ως ανωτέρω, ούτως ώστε να σας αποσταλεί ο σύνδεσμος παρακολούθησης.
  • Παρακαλούμε όπως χρησιμοποιείτε το πλήρες ονοματεπώνυμο σας (στα Ελληνικά), τόσο στην εγγραφή όσο και κατά την παρακολούθηση στο Zoom, για σκοπούς εξακρίβωσης ταυτότητας και πίστωσης των μονάδων στην μερίδα σας.
  • Όσοι παρακολουθήσουν το σεμινάριο και ΔΕΝ είναι εγγεγραμμένοι δικηγόροι, παρακαλούνται όπως κατά την εγγραφή του στο Zoom την ημέρα του σεμιναρίου, στο πεδίο «αριθμός μητρώου δικηγόρου», να αναγράφουν «0000» και ακολούθως να συμπληρώνουν τον αριθμό πολιτικής ταυτότητας (ΑΔΤ) στο σχετικό πεδίο.
  • Μονάδες παρακολούθησης θα λάβουν όσοι παρακολουθήσουν το σεμινάριο στην ολότητά του.
  • Για Εγγεγραμμένους Δικηγόρους: Οι μονάδες του Σεμιναρίου θα καταχωρηθούν αυτόματα στις μερίδες του κάθε συμμετέχοντος που είναι εγγεγραμμένος δικηγόρος, συνεπώς ΔΕΝ θα εκδοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης για εγγεγραμμένους δικηγόρους.
  • Άτομα που δεν είναι εγγεγραμμένοι δικηγόροικαι επιθυμούν να παραλάβουν πιστοποιητικά παρακολούθησης, θα πρέπει αφότου παρακολουθήσουν το σεμινάριο, να αποστείλουν email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με το όνομα, το email με το οποίο εγράφησαν και παρακολούθησαν το σεμινάριο καθώς και τον αριθμό πολιτικής ταυτότητας του, ούτως ώστε να τους σταλεί το πιστοποιητικό παρακολούθησης μέσω email.
 
Διευκρίνηση: Σε περίπτωση που ΔΕΝ συμπληρώσετε επιτυχώς τόσο τον σύνδεσμο 1 όσο και τον σύνδεσμο 2 ως ανωτέρω, τότε ΔΕΝ θα λάβετε σύνδεσμο για την παρακολούθηση του σεμιναρίου.
 
Για οποιεσδήποτε απορίες και/ή διευκρινίσεις, παρακαλείστε όπως αποστείλετε σχετικό ηλεκτρονικό μήνυμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .
Location Zoom