SIGNUP
  LOGIN

Events Calendar

Εργατικά Ατυχήματα – Ευθύνη Εργοδότη/Εργοδοτούμενου – Διασταυρούμενη Ευθύνη
Wednesday 20 December 2023, 06:00pm - 08:00pm
Hits : 1293
by Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Λεμεσού θα έχει την ιδιαίτερη χαρά να φιλοξενήσει τον κ. Φάνο Θεοφάνους, σε ένα διαδικτυακό εκπαιδευτικό σεμινάριο μέσω της πλατφόρμας ΖΟΟΜ του ΠΔΣ την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023 στις 18:00 – 20:00.

Σκοπός του προγράμματος είναι να δοθεί εκτενής ανάλυση αναφορικά με τα Εργατικά Ατυχήματα, την ευθύνη Εργοδότη/Εργοδοτούμενου και την διασταυρούμενη Ευθύνη, αφού ο κος. Θεοφάνους θα μοιραστεί την τεχνογνωσία του και θα προσφέρει εμπεριστατωμένες γνώσεις σχετικά με το θέμα αυτό.

Θεματικές ενότητες που θα αναπτυχθούν:

  1. Εργατικό Ατύχημα
  2. Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία
  3. Ευθύνη Εργοδότη
  4. Ευθύνη Εργοδοτουμένων
  5. Υποχρεώσεις Μερών βάσει του περί Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία Νόμος
  6. Διασταυρούμενη Ευθύνη
  7. Κώδικας Πρακτική για την Εκτέλεση Εργασιών σε ύψος
  8. Παραδείγματα – Συζήτηση

Τελευταία ημερομηνία εγγραφής η Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023 στις 15:00

Το εκπαιδευτικό σεμινάριο αποτελεί μέρος της Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης των Δικηγόρων και μοριοδοτείται με 2 πιστοποιημένες μονάδες, οι οποίες θα καταχωρηθούν από τον ΠΔΣ στους δικηγόρους που θα παρακολουθήσουν το πρόγραμμα στην ολότητά του, συνεπώς ΔΕΝ θα εκδοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

  1. Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.cyprusbar.org/CourseEventDetails?Id=o%2fzfz9WW43ic3R4k4ev6VQ%3d%3d
  2. Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της εγγραφής, το ποσό δεν είναι επιστρεπτέο. Άκυρη θα θεωρείται η εγγραφή, η οποία δεν έχει πληρωθεί.
  3. Μονάδες παρακολούθησης θα λάβουν όσοι παρακολουθήσουν έκαστο σεμινάριο στην ολότητα του.
  4. Για Εγγεγραμμένους Δικηγόρους: Οι μονάδες του Σεμιναρίου θα καταχωρηθούν αυτόματα στις μερίδες του κάθε συμμετέχοντος, συνεπώς ΔΕΝ θα εκδοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης για εγγεγραμμένους Δικηγόρους.