SIGNUP
  LOGIN

Events Calendar

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙ ΦΥΛΑΚΩΝ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ
Friday 02 February 2024, 04:00pm - 06:00pm
Hits : 2100
by Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η Επιτροπή Ποινικής Δικαιοσύνης του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου σας προσκαλεί εκπαιδευτική διάλεξη με θέμα:

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙ ΦΥΛΑΚΩΝ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ

Η διάλεξη θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο CLEOPATRA (Αίθουσα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ), την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2024 στις 4:00 – 6:00 μ.μ.

Στόχος της διάλεξης είναι η σύντομη ανάλυση των τροποποιήσεων που υπάρχουν στο νέο κείμενο της νομοθεσίας σε αντιπαραβολή με το προηγούμενο κείμενο της νομοθεσίας και των κανονισμών, η ενημέρωση του δικηγορικού κόσμου, αλλά και όλων των ενδιαφερομένων για τις τροποποιήσεις που υπάρχουν στο προτεινόμενο νέο νομοσχέδιο ενώπιον της Βουλής των Αντιπροσώπων και η παροχή καθοδήγησης ως προς τον τρόπο χειρισμού διάφορων σημαντικών αλλά και τυπικών θεμάτων που προκύπτουν κατά την διάρκεια έκτισης της ποινής ενός κρατουμένου.

Ομιλητές:

  • Άριστος Τσιάρτας – Επικεφαλής του Τομέα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Αντεγκληματικής και Σωφρονιστικής Πολιτικής Ισότητας των Φύλων και Έμφυλης Βίας, Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως
  • Αλέξανδρος Κληρίδης – Δικηγόρος, Γραμματέας της Επιτροπής Ποινικής Δικαιοσύνης του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου

Τελευταία ημερομηνία εγγραφής η Παρασκευή 02 Φεβρουαρίου 2024 στις 11:00 π.μ.

Το εκπαιδευτικό σεμινάριο αποτελεί μέρος της Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης των Δικηγόρων και μοριοδοτείται με 2 πιστοποιημένες μονάδες, οι οποίες θα καταχωρηθούν από τον ΠΔΣ στους δικηγόρους που θα παρακολουθήσουν το πρόγραμμα στην ολότητά του, συνεπώς ΔΕΝ θα εκδοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

  1. Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.cyprusbar.org/CourseEventDetails?Id=jwy%2fnUKcjUfBsHckx81pCA%3d%3d
  2. Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της εγγραφής, το ποσό δεν είναι επιστρεπτέο. Άκυρη θα θεωρείται η εγγραφή, η οποία δεν έχει πληρωθεί.
  3. Μονάδες παρακολούθησης θα λάβουν όσοι παρακολουθήσουν το σεμινάριο στην ολότητα του.
  4. Για Εγγεγραμμένους Δικηγόρους: Οι μονάδες του Σεμιναρίου θα καταχωρηθούν αυτόματα στις μερίδες του κάθε συμμετέχοντος, συνεπώς ΔΕΝ θα εκδοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης για εγγεγραμμένους Δικηγόρους.