SIGNUP
  LOGIN

Events Calendar

Τελετή Αναγόρευσης του Γενικού Εισαγγελέα της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Κώστα Κληρίδη και του τέως Προέδρου του Αρείου Πάγου κ. Βασίλειου Πέππα σε Επίτιμους Διδάκτορες της Σχολής Νομικής και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Frederick
Wednesday 23 October 2019, 06:00pm - 08:00pm
Hits : 1818
by Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η Σύγκλητος του Πανεπιστήμιου Frederickαποφάσισε ομόφωνα να αναγορεύσει σε Επίτιμους Διδάκτορες τον Γενικό Εισαγγελέα της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Κώστα Κληρίδη, και τον τέως Πρόεδρο του Αρείου Πάγου, κ. Βασίλειο Πέππα. Η Τελετή Αναγόρευσης θα γίνει την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 18:00 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων «Τάσσος Παπαδόπουλος», του Πανεπιστημίου στη Λευκωσία.

Ο τίτλος του Επίτιμου Διδάκτορα αποτελεί την κορυφαία έκφραση τιμής που μπορεί να αποδοθεί με βάση τα ακαδημαϊκά θέσμια και είναι οι πρώτοι τίτλοι που απονέμονταιαπό το Τμήμα Νομικής και τη Σχολή Νομικής και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Frederick.

Το Πανεπιστήμιο τιμά αυτές τις δύο εξέχουσες προσωπικότητες για τη μεγάλη τους προσφορά στη νομική επιστήμη αλλά και για τις καίριες παρεμβάσεις τους με σκοπό την απρόσκοπτη και ανεξάρτητη λειτουργία της Δικαιοσύνης σε Κύπρο και Ελλάδα.

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων παρακαλώ όπως απαντήσετε μέχρι τις 22 Οκτωβρίου 2019 στην κα. Χριστίνα Καραολίδου Τσιαττάλα, 22394496 ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

ή  στην κα. Μαριλένα Χριστοφή, 22394462 ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

Για την πρόσκληση πατήστε ΕΔΩ