SIGNUP
  LOGIN

Οι υποθέσεις οι οποίες είναι ορισμένες τις 26.1.2022 ενώπιον του κ. Ι.Α. Χατζητζιοβάννη, ορίζονται ως ακολούθως:

 

104/16

Η υπόθεση είναι ορισμένη για οδηγίες. Αναμένονται οι θέσεις των συνηγόρων.

882/16

Ζητείται αναβολή της ακρόασης για τους λόγους που ανα-φέρονται. Δεν υπάρχει ένσταση από την άλλη πλευρά. Πρόκειται για παλαιά υπόθεση, την οποία το Δικαστήριο θα επιλαμβάνετο οπωσδήποτε. Ενόψει του αιτήματος και των λόγων που προβάλλονται όμως, θα δοθεί ο χρόνος. Ωστόσο το Δικαστήριο θα ήθελε να συζητήσει την υπόθεση με τους συνηγόρους, οι οποίοι να είναι παρόντες στο Δικαστήριο.

260/18

Η υπόθεση είναι ορισμένη για ακρόαση. Ενημερώνεται το Δικαστήριο μέσω e-mailότι ο Αιτητής δεν είναι σε θέση να βρίσκεται στο Δικαστήριο λόγω κωλύματος, το οποίο κρίνεται δικαιολογημένο. Η άλλη πλευρά δεν φέρει ένσταση. Η ακρόαση της υπόθεσης αναβάλλεται και η υπόθεση ορίζεται ξανά για ακρόαση στις 12.5.2022, η ώρα 9.30π.μ. Σειρά άλλων υποθέσεων που συνδέονται με την παρούσα υπόθεση και είναι ορισμένες για οδηγίες για να ακολουθήσουν την πορεία της παρούσας υπόθεσης, ορίζονται για οδηγίες την ίδια ημερομηνία.

 

 

Υ.Σ.  Για υποθέσεις που δεν βρίσκονται στο πινάκιο απαιτείται η φυσική παρουσία των συνηγόρων στο Δικαστήριο.  Επίσης, για υποθέσεις στις οποίες έχει δοθεί ημερομηνία είτε για ακρόαση είτε για οδηγίες και οι συνήγοροι επιθυμούν να είναι παρόντες στο Δικαστήριο είτε για αλλαγή της ημερομηνίας είτε για σκοπούς συμβιβασμού, να το πράξουν.  Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της στενογράφου του Προέδρου στο οποίο θα απευθύνεστε, είναι το εξής:  nhadjikosti@dc.judicial.gov.cy