SIGNUP
  LOGIN

Οι υποθέσεις οι οποίες είναι ορισμένες τις 27.1.2022 ενώπιον του κ. Ι.Α. Χατζητζιοβάννη, ορίζονται ως ακολούθως:

 

304/17

Η υπόθεση είναι ορισμένη για ακρόαση.

323/17

Η υπόθεση είναι ορισμένη για οδηγίες για σκοπούς συζή-τησης με σκοπό την εξώδικη διευθέτηση.  Αναμένεται η θέση των μερών.

117/18

Η υπόθεση είναι ορισμένη για οδηγίες. Την προηγούμενη φορά είχαν τεθεί κάποια θέματα ουσιαστικά για την πορεία της υπόθεσης. Αναμένεται η θέση της πλευράς του Αιτητή να τοποθετηθεί κατά πόσο προκύπτει θέμα διευθέτησης της υπόθεσης ή όχι, όπως αναφέρεται στο πρακτικό.

270/19

Η υπόθεση είναι ορισμένη για οδηγίες μετά τον θάνατο του Αιτητή και του αιτήματος για διορισμό διαχειριστή. Ενη-μερώνεται το Δικαστήριο ότι έχει καταχωρηθεί αίτηση και αναμένεται η έκδοση του διατάγματος. Δεν υπάρχει ένσταση από την άλλη πλευρά. Η υπόθεση ορίζεται για οδηγίες στις 19.4.2022 η ώρα 9.00π.μ. Μέχρι τότε να γίνουν όλες οι διαδικασίες για να μπορέσει η υπόθεση να προχωρήσει.

313/20

Η υπόθεση είναι ορισμένη για οδηγίες. Με βάση το προη-γούμενο πρακτικό ημ. 14.1.2022 το οποίο έχει αναρτηθεί, αναμένονται οι θέσεις των μερών. Δεν φαίνεται να έχουν δηλωθεί οποιαδήποτε σημεία αντεξέτασης, ως εκ τούτου θα δοθεί ημερομηνία για καταχώρηση γραπτών αγο-ρεύσεων. Η υπόθεση ορίζεται για ακρόαση την 1.3.2022 στις 9.30π.μ., με την κατάθεση των τελικών γραπτών αγορεύσεων.

329/20

Ζητείται από το Ταμείο η καταχώρηση γενικών λόγων εμφάνισης. Δεν υπάρχει ένσταση από την άλλη πλευρά. Γενικοί λόγοι εμφάνισης από πλευράς του Ταμείου να καταχωρηθούν μέχρι τις 24.2.2022 και η υπόθεση ορίζεται για περαιτέρω οδηγίες στις 28.2.2022, η ώρα 9.00π.μ.

7/21

Η υπόθεση είναι ορισμένη για ακρόαση. Ενόψει παλαιότερων υποθέσεων, δεν μπορεί να αρχίσει η ακρόαση. Αυτό που αναμένεται από τους συνηγόρους είναι η συζήτηση της υπόθεσης ενώπιον του Δικαστηρίου για σκοπούς εξώδικης διευθέτησης, κάτι που δεν φαίνεται να έγινε μέχρι σήμερα. Ως εκ τούτου, αναμένεται από τους συνηγόρους να κοινοποιήσουν τις θέσεις τους.

 

 

Υ.Σ.  Για υποθέσεις που δεν βρίσκονται στο πινάκιο απαιτείται η φυσική παρουσία των συνηγόρων στο Δικαστήριο.  Επίσης, για υποθέσεις στις οποίες έχει δοθεί ημερομηνία είτε για ακρόαση είτε για οδηγίες και οι συνήγοροι επιθυμούν να είναι παρόντες στο Δικαστήριο είτε για αλλαγή της ημερομηνίας είτε για σκοπούς συμβιβασμού, να το πράξουν.  Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της στενογράφου του Προέδρου στο οποίο θα απευθύνεστε, είναι το εξής:  nhadjikosti@dc.judicial.gov.cy