SIGNUP
  LOGIN

Λόγω κάποιων κωλυμάτων που ανεφύησαν στο Δικαστήριο της κας Καλλιγέρου, παρακαλούνται από τώρα οι δικηγόροι που έχουν υποθέσεις ορισμένες τον Σεπτέμβριο, αν έχουν συγκεκριμένα αιτήματα αναβολής ή άλλα αιτήματα, να ενημερώσουν άμεσα στο Δικαστήριο καθ’ ότι θα εκδοθούν ανακοινώσεις σε σχέση με τις οδηγίες του Δικαστηρίου σε κάθε υπόθεση και δεν θα γίνει παρά μόνο σε ελάχιστες περιπτώσεις δικάσιμος με φυσική παρουσία (αυτό θα ισχύσει και για εκείνες που λόγω παλαιότητας είχαν ακουστεί στην προηγούμενη δικάσιμο εντός της αίθουσας του Δικαστηρίου για Οδηγίες).

 

Εννοείται ότι αν υπάρχει ανάγκη για φυσική παρουσία στην υπόθεση, που μπορεί να εξηγηθεί από τους δικηγόρους των διαδίκων, να αναφερθεί σε σχετικό ηλεκτρονικό μήνυμα. 

 

Αξίζει να αναφέρει το Δικαστήριο πως παρατηρείται μετά από μελέτη των φακέλων, ότι δεν έχουν τηρηθεί στις πλείστες των περιπτώσεων οι οδηγίες του Δικαστηρίου.

                 

Παρακαλώ για τυχόν απορίες να επικοινωνήσετε με το γραφείο της Προέδρου στο 22865599 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., με κοινοποίηση στον αντίδικο δικηγόρο, για να εκφράσει εκ των προτέρων την θέση του.

 

25/8/2022