SIGNUP
  LOGIN

Διεκπεραιωθείσες υποθέσεις ημερομηνίας 25.9.23

Με βάση τον περί της Ηλεκτρονικής Δικαιοσύνης (Ηλεκτρονική Επικοινωνία) Διαδικαστικό Κανονισμό του 2021, καλούνται οι συνήγοροι να υποβάλουν τα αιτήματα τους προς το Δικαστήριο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail) npapandreou@dc.judicial.gov.cy το αργότερο δύο ημέρες πριν την ημερομηνία ορισμού της υπόθεσης.

Για τις υποθέσεις i-Justice, τυχόν αιτήματα θα πρέπει να υποβάλλονται μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας i-Justice.

Η πιο πάνω πρακτική ισχύει για όλες τις υποθέσεις πλην (α) των υποθέσεων που είναι ορισμένες για Ακρόαση, εκτός εάν δοθούν διαφορετικές οδηγίες από το Δικαστήριο προηγουμένως, (β) των Αιτήσεων Έρευνας και (γ) όπου οποιοσδήποτε διάδικος εμφανίζεται αυτοπροσώπως - για τις οποίες είναι απαραίτητη η εμφάνιση με φυσική παρουσία ενώπιον του Δικαστηρίου.

Οι υποθέσεις που διεκπεραιώθηκαν χωρίς την φυσική παρουσία των μερών έχουν ως εξής:

Αρ. Αγωγής: 4063/16

Η αγωγή ορίζεται για ακρόαση στις 4.12.23 η ώρα 10:30 π.μ. με τις ίδιες οδηγίες που δόθηκαν στις 22.3.23. Καμία διαταγή για έξοδα.

Αρ. Αγωγής: 2918/16

Η αγωγή ορίζεται για ακρόαση στις 24.10.23 η ώρα 9:30 π.μ. Να ακολουθηθούν οι πρόνοιες των περί Εκδίκασης Καθυστερημένων Υποθέσεων Κανονισμών. Καμία διαταγή για έξοδα.

Αρ. Αίτησης 969/10

Εκδίδεται διάταγμα ως η παρ. Β της αίτσηης ημερ. 23.6.23 για περίοδο 3 ετών από σήμερα. Το αιτητικό υπό της παρ. Α απορρίπτεται ως άνευ αντικειμένου. Καμία διαταγή για έξοδα.

Αρ. Παραπομπής: 30/20

Επί του αιτητικού Α της αίτησης ημερ.10.7.23 γίνεται αναφορά σε δύο συνενωμένες αγωγές. Η υπόθεση ορίζεται στις 26.9.23 για τις θέσεις σας.

Εκδίδεται διάταγμα για τροποποίηση του αιτητικού Α της αίτησης ημερ. 10.7.23 με την αντικατάσταση της φράσης «των πιο πάνω δύο συνενωμένων παραπομπών» με τη φράση «της ως άνω παραπομπής».

Εκδίδεται διάταγμα ως το τροποποιημένο αιτητικό Α της αίτησης ημερ. 10.7.23. Αντίστοιχο δικαίωμα παραχωρείται και στην πλευρά του Γενικού Εισαγγελέα.

Τα έξοδα της αίτησης ημερ. 10.7.23 επιδικάζονται υπέρ των Αιτητών και εναντίον του Καθ’ ου η Αίτηση στο συμφωνηθέν ποσό των €405 πλέον Φ.Π.Α. τα οποία να είναι πληρωτέα στο τέλος της διαδικασίας.