SIGNUP
  LOGIN

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ – Φ. Καμένος, Δ.Δ.Δ.-ANAKOINΩΣΗ ΓΙΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΩΝ 20-24.11.2023 ΕΝΩΠΙΟΝ Φ. ΚΑΜΕΝΟΥ, Δ.Δ.Δ.

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 20-24.11.2023 ΕΝΩΠΙΟΝ Φ. ΚΑΜΕΝΟΥ, Δ.Δ.Δ.

Ειδοποιείστε ότι για τις υποθέσεις, οι οποίες είναι ορισμένες ενώπιον του κ. Φ. Καμένου, Δ.Δ.Δ., για διευκρινίσεις μεταξύ ημερομηνιών 20-24.11.2023, σε περίπτωση που οι δικηγόροι δεν επιθυμούν να προσθέσουν οτιδήποτε πέραν της γραπτής τους επιχειρηματολογίας που βρίσκεται ήδη στο φάκελο της υπόθεσης – σε συνεννόηση με τον αντίδικό τους, συμπληρώσουν το σύνηθες ειδικό έντυπο (σε περίπτωση που οποιοσδήποτε δεν το κατέχει μπορεί να το προμηθευτεί από το Πρωτοκολλητείο), στο οποίο να καταγράφεται η δήλωσή τους ότι υιοθετούν το περιεχόμενο της/των γραπτής/ών τους αγόρευσης/αγορεύσεων και να το υποβάλουν στο Πρωτοκολλητείο το αργότερο μία ημέρα πριν την ημερομηνία που η υπόθεση είναι ορισμένη, έτσι ώστε η απόφαση να επιφυλαχθεί, χωρίς να χρειάζεται η φυσική παρουσία των συνηγόρων.

Σε περίπτωση υιοθέτησης του εντύπου εκ μέρους των καθ’ ων η αίτηση, οι διοικητικοί φάκελοι που θα σημειωθούν ως Τεκμήρια, να κατατεθούν στο Πρωτοκολλητείο με συνοδευτική επιστολή, μέχρι την ημερομηνία που η υπόθεση είναι ορισμένη για διευκρινίσεις.

Ακολούθως, οι συνήγοροι θα ενημερώνονται σχετικώς, από το Πρωτοκολλητείο για την αναγκαιότητα κατάθεσης επιπλέον διοικητικών φακέλων ή διευκρίνισης ή την επιφύλαξη της απόφασης του Δικαστηρίου.

Φ. Καμένος, Δ.Δ.Δ.

14 Νοεμβρίου 2023