SIGNUP
  LOGIN

Οι υποθέσεις οι οποίες είναι ορισμένες στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου ενώπιον του Χρ. Χριστοδούλου, Α.Ε.Δ.  στις 24.11.21 και διεκπεραιώθηκαν στην απουσία των συνηγόρων/διαδίκων, σύμφωνα με τον περί Ηλεκτρονικής Δικαιοσύνης (Ηλεκτρονική Επικοινωνία) Διαδικαστικό Κανονισμό του 2021, ορίζονται ως ακολούθως:

 

 

Αρ. Αγωγής 1445/20 (αίτηση ημερ. 29.3.21)

Η αίτηση ημερ. 29.3.21 απορρίπτεται άνευ βλάβης του δικαιώματος καταχώρησης νέας με έξοδα υπέρ των Εναγόντων και εναντίον των Εναγομένων 1 και 2, ως θα υπολογισθούν από τον Πρωτοκολλητή, θα εγκριθούν από το Δικαστήριο και θα είναι πληρωτέα στο τέλος.

Νοείται ότι τα έξοδα είναι ένα σετ και είναι αλληλέγγυα και ή κεχωρισμένα με τα έξοδα εναντίον του Εναγομένου 3 που ήδη έχει αποσυρθεί η αίτηση

 

Αρ. Αγωγής 1440/19

Ο χρόνος αποκάλυψης εγγράφων παρατείνεται σε 40 μέρες από αύριο, εντός των οποίων αμφότερες οι πλευρές τόσο στην Απαίτηση όσο και στην Ανταπαίτηση οφείλουν να συμμορφωθούν.

Επίσης ισχύουν οι προηγούμενες οδηγίες του Δικαστηρίου σε σχέση με την ανταλλαγή.

Η Αγωγή ορίζεται για έκδοση οδηγιών σε σχέση με την καταχώρηση ονομαστικού καταλόγου μαρτύρων και σύνοψη μαρτυρίας στις 20.1.22, ώρα 09.00 π.μ.