SIGNUP
  LOGIN

Οι υποθέσεις οι οποίες είναι ορισμένες στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου ενώπιον του Χρ. Χριστοδούλου, Α.Ε.Δ.  στις 6.12.21 και διεκπεραιώθηκαν στην απουσία των συνηγόρων/διαδίκων, σύμφωνα με τον περί Ηλεκτρονικής Δικαιοσύνης (Ηλεκτρονική Επικοινωνία) Διαδικαστικό Κανονισμό του 2021, ορίζονται ως ακολούθως:

 

Αρ. Αγωγής 550/15

Εκ συμφώνου εκδίδεται διάταγμα τροποποίησης της Έκθεσης Υπεράσπισης ως η αίτηση ημερ. 10.11.21.

Τροποποιημένη Υπεράσπιση και Ανταπαίτηση να καταχωρηθεί εντός 20 ημερών από την σύνταξη του διατάγματος και ακολούθως εντός περαιτέρω 20 ημερών από την παράδοση της τροποποιημένης Έκθεσης Υπεράσπισης και Ανταπαίτησης να καταχωρηθεί απάντηση στην Υπεράσπιση και Υπεράσπιση στην Ανταπαίτηση από πλευράς Εναγόντων.

Τα έξοδα της αίτησης καθώς και τα έξοδα που θα σπαταληθούν από την τροποποίηση επιδικάζονται υπέρ των Εναγόντων και εναντίον των Εναγομένων 1, 3, 4 και 5 αιτητών, όπως θα υπολογισθούν από τον Πρωτοκολλητή, θα εγκριθούν από το Δικαστήριο και θα είναι πληρωτέα στο τέλος της διαδικασίας.

Η Αγωγή ορίζεται για οδηγίες με σκοπό να την ολοκλήρωση των τροποποιήσεων στις 2.2.22, ώρα 09.00 π.μ.

Καμία διαταγή για έξοδα σε σχέση με την Αγωγή.

Όσο αφορά επίσης τον Εναγόμενο 2, την προηγούμενη φορά είχε τεθεί ζήτημα εκπροσώπησης του.  Αν υφίσταται να ξεκαθαρίσει μέχρι την επόμενη φορά. 

 

Αρ. Αγωγής 508/19

Παρατείνεται ο χρόνος ανταλλαγής εγγράφων για περίοδο 20 ημερών από σήμερα.

Δίδονται οδηγίες όπως μετά την πλήρη συμμόρφωση από πλευράς Εναγόντων με την ανταλλαγή εγγράφων, εντός περαιτέρω 45 ημερών να καταχωρηθεί ονομαστικός κατάλογος μαρτύρων από αμφότερες τις πλευρές με σύνοψη της μαρτυρίας εκάστου μάρτυρα.

Η Αγωγή ορίζεται εκ νέου για οδηγίες με σκοπό να καθορισθούν τα χρονοδιαγράμματα εξέτασης, αντεξέτασης και επανεξέτασης των μαρτύρων στις 11.2.22, ώρα 09.00 π.μ.

Έξοδα στην πορεία

 

Αρ. Αγωγής 296/19

           Ακρόαση 17.3.22, ώρα 10.00 π.μ.

           Καμία διαταγή για έξοδα.