SIGNUP
  LOGIN

Οι υποθέσεις οι οποίες είναι ορισμένες στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου ενώπιον του  Γ. Βλάμη, Α.Ε.Δ. στις 09.12.2021, και διεκπεραιώθηκαν στην απουσία των συνηγόρων/διαδίκων, όπως η σχετική ανακοίνωση ημερομηνίας 14.6.2021, και σύμφωνα με τον περί Ηλεκτρονικής Δικαιοσύνης (Ηλεκτρονική Επικοινωνία) Διαδικαστικό Κανονισμό του 2021, ορίζονται ως ακολούθως:

Aρ. Αγωγής:2388/15

Aίτηση ημερ.: 14.04.21  (διά κλήσεως)

Εκ συμφώνου εκδίδεται διάταγμα ως οι παραγράφοι (Α) και (Β) της αίτησης.

Το τροποποιημένο ειδικώς οπισθογραφημένο Κλητήριο Ένταλμα (μαζί με την ενσωματωμένη Έκθεση Απαίτησης) να καταχωριστεί εντός 15 ημερών από τη σύνταξη του παρόντος διατάγματος.

Οι Υπερασπίσεις και Ανταπαιτήσεις να καταχωριστούν εντός 15 ημερών από την παράδοση της τροποποιημένης Έκθεση Απαίτησης.

Η Απάντηση και Υπεράσπιση στην Ανταπαίτηση να καταχωριστεί εντός 7 ημερών από την παράδοση των τροποποιημένων Υπερασπίσεων και Ανταπαιτήσεων.

Τα έξοδα που θα σπαταληθούν λόγω της τροποποίησης (thrownawayexpenses) καθώς επίσης τα έξοδα της παρούσας αίτησης, όπως θα υπολογιστούν από τον Πρωτοκολλητή και θα εγκριθούν από το Δικαστήριο, επιδικάζονται υπέρ των Καθ' ων η Αίτηση 1 και 2 (Εναγομένων 1 και 2) και εναντίον του Αιτητή (Ενάγοντα) και θα είναι εισπρακτέα στο τέλος της διαδικασίας στην πιο πάνω αγωγή.

Λόγω του επείγοντος το διάταγμα να συνταχθεί εντός 5 ημερών.