SIGNUP
  LOGIN

 

Προγραμματισμένη απουσία: 12.10.2022 (εκπαίδευση για νέους ΚΠΔ)

 

 

ΑΡ. ΥΠΟΘΕΣΗΣ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

 

 

 

  1.  

ΔΙΑΧ. 168/2000

Για διαχείριση: Κ. Χ’Λαμπρής. Διαχειριστής/εκτελεστής: απών

Εκκρεμεί η πώληση ενός ακινήτου για να εξοφληθούν φόροι στον έφορο κληρονομιάς και έξοδα του εκτελεστή, για να ολοκληρωθεί η διανομή και η διαχείριση. Η διαχείριση ορίζεται για έλεγχο την 30.03.2023 ώρα 08:30. Τελικοί λογαριασμοί να κατατεθούν το αργότερο 7 ημέρες προηγουμένως. Εάν κατατεθούν και εγκριθούν, η διαχείριση να μείνει εκτός πινακίου. Εάν δεν είναι εφικτό να κατατεθούν, να κατατεθούν νέοι ενδιάμεσοι λογαριασμοί, στους οποίους να γίνει λεπτομερής αναφορά των ενεργειών διαχείρισης σε σχέση με το εναπομείναν περιουσιακό στοιχείο και για την περάτωση της διαχείρισης. Ο διαχειριστής/εκτελεστής να είναι παρών, αν ζητηθεί από το Δικαστήριο.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 1677/2015

Για Ενάγουσα: Μ.Α. Μιχαηλίδης, για Εναγόμενη: Ιωαννίδης Δημητρίου ΔΕΠΕ, παρόντες: Ν. Γερμανός, σύζυγος Ενάγουσας

Η αγωγή προγραμματίζεται εκ νέου για Ακρόαση την 13.01.2023 ώρα 10:30, έξοδα στην πορεία.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 997/2018

Για Ενάγοντες: Πανάγος & Πανάγος ΔΕΠΕ, για Εναγόμενη: Παύλος Γ. Ευθυμίου ΔΕΠΕ

Η αγωγή ορίζεται για Οδηγίες & Προγραμματισμό την 09.12.2022 ώρα 08:30. Το ζήτημα εκπροσώπησης των Εναγόντων να διευθετηθεί στο ενδιάμεσο (να γίνει ειδοποίηση αλλαγής, δεν θα χρειαστεί τότε άδεια για απόσυρση). Έξοδα στην πορεία, όχι εναντίον της Εναγόμενης.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 1099/2018

Για Αιτήτρια: Χρήστος Γεωργιάδης & Σία ΔΕΠΕ, για Καθ’ ου η αίτηση: Τούμπας & Τούμπας ΔΕΠΕ, Καθ’ ου η αίτηση: απών

Αίτηση εξ αποφάσεως οφειλέτη ημερομηνίας 14.09.2021 για παραμερισμό της απόφασης

Ενόψει του ότι ο χρόνος που ζητείται είναι απλώς για να ολοκληρωθεί η έκθεση της επιχειρηματολογίας των συνηγόρων του οφειλέτη, που είχαν δοθεί οδηγίες να γίνει γραπτώς, και δεν είναι για πρόκληση καθυστέρησης, που και όποια καθυστέρηση λειτουργεί εις βάρος του ιδίου, μπορεί να εγκριθεί το αίτημα για επαναπρογραμματισμό. Δεν θα προκαλέσει περαιτέρω καθυστέρηση, σε βαθμό που δικαιολογείται η αποστέρηση της δυνατότητας του οφειλέτη να εκφράσει πλήρως την επιχειρηματολογία του. Έναντι σε αυτή την μικρή επέκταση του χρόνου που ζητείται, υπάρχει η δυνατότητα αποζημίωσης της άλλης πλευράς με έξοδα. Η αίτηση παραμένει για Ακρόαση (γραπτές αγορεύσεις) την 07.10.2022 ώρα 08:30, τα σημερινά έξοδα επιδικάζονται υπέρ του εξ αποφάσεως πιστωτή/Καθ’ ου η αίτηση στην αίτηση αυτή και εναντίον του εξ αποφάσεως οφειλέτη/Αιτητή στην αίτηση αυτή, όπως υπολογιστούν/εγκριθούν στο τέλος της διαδικασίας.

Αίτηση έρευνας ημερομηνίας 28.09.2020

Η αίτηση έρευνας παραμένει για Οδηγίες & Προγραμματισμό την 07.10.2022 ώρα 08:30. Ο Καθ’ ου η αίτηση, μέχρι να ολοκληρωθεί η εκδίκαση της αίτησης του για παραμερισμό, να μην εμφανίζεται για σκοπούς εξέτασης, ενόψει και του ότι εκπροσωπείται. Εάν και όταν χρειαστεί η παρουσία του για σκοπούς εξέτασης, να ειδοποιηθεί από τους δικηγόρους του, και τυχόν ένσταση από πλευράς του Καθ’ ου η αίτηση/ένορκη δήλωση που να καλύπτει τις απαιτήσεις του άρθρου 84 του Κεφ.6, να καταχωριστεί μέχρι τότε.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 1248/2018

Για Ενάγοντα: Ηλίας Νεοκλέους & Σία ΔΕΠΕ, για Εναγόμενο: Στ. Ερωτοκρίτου για ΓΕ

Λόγω εργοδότησής μου στο γραφείο των δικηγόρων του Ενάγοντος σε χρόνο που εμπίπτει με τον χρόνο καταχώρισης της παρούσας αγωγής, και, ένεκα του γεγονότος πως, ως εκ της διευθυντικής θέσης εκεί, είχα δυνατότητα πρόσβασης στον φάκελο της συγκεκριμένης υπόθεσης, και πληροφόρησης για τα γεγονότα της από την πλευρά του Ενάγοντος, ασχέτως εάν δεν υπήρξε προσωπική ή άμεση εμπλοκή στον χειρισμόκαι αδιάφορα από το ότι δεν υφίσταται λόγος που να ανάγεται στην υποκειμενική αμεροληψία (σχέση με τους δικηγόρους ή ενδιαφέρον για τις υποθέσεις τους), και ανεξάρτητα από το γεγονός ότι η υπόθεση δεν έχει χρονική σειρά να ακουστεί σήμερα, με σκοπό τη διασφάλιση της αντικειμενικής αμεροληψίας του Δικαστηρίου, εξαιρούμαι από την εκδίκαση της υπόθεσης αυτής. Η υπόθεση παραμένει για Ακρόαση την 04.05.2023 ώρα 08:30. Δίδονται οδηγίες στο Πρωτοκολλητείο: στο μεσοδιάστημα να θέσει την υπόθεση ενώπιον τους διοικητικής Προέδρου, για οδηγίες σχετικά με την ανάθεσή της σε Δικαστήριο με διαφορετική σύνθεση ή και αντικατάστασή της με υπόθεση ίδιας χρονολογίας ή και παρεμφερούς φύσης.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 18/2019

Για Ενάγουσα: G. Hadjineophytou& CoLLC, για Εναγόμενους: (για ενημέρωση) Ν. Χ’ Κλεοβούλου, Εναγόμενοι: απόντες

Η υπόθεση προγραμματίζεται εκ νέου για Ακρόαση την 01.06.2023 ώρα 10:30. Έξοδα στην πορεία.(σημ.: στο ενδιάμεσο, να γίνουν τυχόν ενέργειες αλλαγής δικηγόρου των Εναγόμενων / εκπροσώπησης των Εναγόμενων, λόγω αφυπηρέτησης του δικηγόρου τους. Είναι καθήκον του δικηγόρου που αφυπηρετεί και παύει η δυνατότητά του να εκπροσωπεί διαδίκους να τους ενημερώνει ο ίδιος, να εμφανίζονται κατά τη δικάσιμο ή να εκπροσωπούνται, και να διασφαλίζονται ανάλογα τα  συμφέροντά τους. Το Δικαστήριο δεν έχει υποχρέωση ή δυνατότητα να ψάχνει και να ειδοποιεί τους Εναγόμενους ότι ο δικηγόρος τους αφυπηρέτησε και πρέπει να εμφανιστούν ενώπιον του). 

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 19/2019

Για Ενάγουσα: G. Hadjineophytou& CoLLC, για Εναγόμενους: Κώστας Μ. Κωνσταντίνου & Σία ΔΕΠΕ

Η υπόθεση προγραμματίζεται εκ νέου για Ακρόαση την 02.06.2023 ώρα 10:30. Έξοδα στην πορεία.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 937/2019

Για Αιτήτρια: Κ.Μ. Χατζηπιέρας, Καθ’ ου η αίτηση: παρών

Αίτηση έρευνας ημερομηνίας 13.10.2020

Η αίτηση παραμένει για Οδηγίες/εξέταση την 09.12.2022 ώρα 08:30, έξοδα στην πορεία. Σημειώνεται ότι έγινε σήμερα συζήτηση του τρόπου με τον οποίο ο Καθ’ ου η αίτηση, ο οποίος είναι συνταξιούχος, βρέθηκε υπόλογος για το εξ αποφάσεως χρέος, ανέφερε ότι εκκρεμεί έφεση εναντίον της απόφασης, που είχε εκδοθεί συνοπτικά (χωρίς να του επιτραπεί υπεράσπιση), και εξήγησε τα διαβήματα που σκοπεύει να κάνει, πριν να προχωρήσει η εξέτασή του, για την οποία προσκόμισε λεπτομερή στοιχεία. Τυχόν αναζήτηση δικηγόρου από τον Καθ’ ου η αίτηση και αίτηση για αναστολή εκτέλεσης της απόφασης να γίνει στο μεσοδιάστημα. Η πλευρά της Αιτήτριας να φροντίσει να εξασφαλίσει αντίγραφα των στοιχείων που προσκόμισε ο Καθ’ ου η αίτηση. Να μιλήσει ο Καθ’ ου η αίτηση απευθείας με τον δικηγόρο που χειρίζεται την υπόθεση εκ μέρους της Αιτήτριας, για μια ουσιαστική λύση.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 1018/2019

Για Ενάγουσα: Μαρία Σ. Παπαδημήτρη ΔΕΠΕ, για Εναγόμενο: Ευ. Χειμώνας

Η αγωγή ορίζεται για Ακρόαση την 10.05.2023 ώρα 10:30. Έξοδα στην πορεία. Εάν θα γίνει χρήση γραπτής δήλωσης με βάση το άρθρο 25 Κεφ.9, να δοθεί στην άλλη πλευρά το αργότερο 2 ημέρες προηγουμένως. Ισχύουν οι ενδεικτικοί χρόνοι της Δ.30,κ.8(γ), εκτός εάν το Δικαστήριο ορίσει διαφορετικά. Τυχόν παραδεκτά έγγραφα/γεγονότα, να δηλωθούν πριν από την έναρξη της διαδικασίας. Σε περίπτωση εξώδικης διευθέτησης, το Δικαστήριο να ενημερωθεί έγκαιρα, για να διαθέσει τον χρόνο του.

 

  1.  

ΠΑΡ/ΜΠΗ 18/2020

Για Απαιτήτρια: Λ. Λουκαΐδου-Θεοφάνους ΔΕΠΕ, για Απαλλοτριούσα Αρχή: Ε. Κυριάκου για ΓΕ

Η υπόθεση προγραμματίζεται εκ νέου για Ακρόαση την 25.09.2023 ώρα 10:30. Εκείνη την ημέρα, να είναι παρόντες οι εκτιμητές των δύο πλευρών (σημ.: για τους καθορισμούς αποζημιώσεων δεν ακολουθείται η χρονική σειρά). Έξοδα στην πορεία.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 639/2020

Για Ενάγοντες: Ε & Μ Κωνσταντινίδου ΔΕΠΕ, για Εναγόμενο: Mantis& AthinodorouLLC

Λόγω της φύσης της υπόθεσης και των επιδίκων θεμάτων (ενοίκια και ισχυρισμοί υπεράσπισης ότι η σύμβαση ήταν με εταιρεία, κ.λπ.), η αγωγή ορίζεται για Οδηγίες (διαχείριση & προγραμματισμό) την 09.12.2022 ώρα 08:30. Εκείνη την ημέρα, θα γίνει ουσιαστική μνεία. Οι δικηγόροι που χειρίζονται την υπόθεση για σκοπούς ακρόασης και οι διάδικοι να είναι παρόντες. Έξοδα στην πορεία. Εάν αμφότερες οι πλευρές συμφωνούν η αγωγή να εκδικαστεί με τη διαδικασία της ταχείας εκδίκασης, ασχέτως εάν το ποσό της αξίωσης υπερβαίνει τις €3.000,00, να ενημερώσουν το Δικαστήριο την επόμενη δικάσιμο. Τυχόν παραδεκτά γεγονότα και έγγραφα (π.χ. τυχόν υφιστάμενο ενοικιαστήριο έγγραφο), να δηλωθούν τότε.

 

  1.  

ΕΤΑΙΡΕΙΑ 27/2021

Για Αιτήτρια: Πατρίκιος Παύλου & Συνεργάτες ΔΕΠΕ, για Καθ’ ης η αίτηση: Λ. Παπαφιλίππου & Σία ΔΕΠΕ

Όλες οι αιτήσεις που εκκρεμούν παραμένουν για Οδηγίες & Προγραμματισμό την 09.12.2022 ώρα 08:30.

 

  1.  

ΕΤΑΙΡΕΙΑ 28/2021

Για Αιτήτρια: Πατρίκιος Παύλου & Συνεργάτες ΔΕΠΕ, για Καθ’ ης η αίτηση: Λ. Παπαφιλίππου & Σία ΔΕΠΕ

Όλες οι αιτήσεις που εκκρεμούν παραμένουν για Οδηγίες & Προγραμματισμό την 09.12.2022 ώρα 08:30.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 89/2021

Για Αιτήτρια: Θεοχαρίδου Κ. Καλυψώ & Συνεργάτες ΔΕΠΕ

Αίτηση ημερομηνίας 08.09.2022 για υποκατάσταση αποβιώσαντος διαδίκου

Έχω εξετάσει την αίτηση και τη μαρτυρία που τη συνοδεύει και ικανοποιούμαι ότι, υπό τις περιστάσεις, μπορεί να εκδοθεί το αιτούμενο διάταγμα, με ανάλογη διαμόρφωση, και σχετικές θεραπείες:

Εκδίδονται: (α) Διάταγμα που επιτρέπει τη συνέχιση της διαδικασίας της αγωγής από τη διαχειρίστρια της περιουσίας του αποβιώσαντος Ενάγοντος, ΧΧΧΧ(Δ.Τ. ΧΧΧΧ). (β) Διάταγμα με βάση το οποίο η ΧΧΧΧ(Δ.Τ. ΧΧΧΧ), από την ημερομηνία έκδοσης του παρόντος διατάγματος, καθίσταται η Ενάγουσα στην αγωγή,υπό την ιδιότητά της ως διαχειρίστρια της περιουσίας του αποβιώσαντος ΧΧΧΧπρος υποκατάσταση του αποβιώσαντος ΧΧΧΧ. (γ) Διάταγμα όπως όλα τα δικόγραφα και έγγραφα που θα καταχωριστούν ή θα εκδοθούν στην αγωγή από την ημερομηνία έκδοσης του παρόντος διατάγματος και μετά αναγράφουν στον τίτλο τους ως όνομα του προσώπου που ενάγει τη «ΧΧΧΧ(Δ.Τ. ΧΧΧΧ) ως διαχειρίστρια της περιουσίας του αποβιώσαντος ΧΧΧΧ». (δ) Διάταγμα που επιτρέπει την ανάληψη του κόστουςή οφέλουςτης διαδικασίας της αγωγής αυτής,που δημιουργήθηκε από τον αποβιώσαντα Ενάγοντα μέχρι την έκδοση του παρόντος διατάγματος,(ab initio) από την ΧΧΧΧ(Δ.Τ. ΧΧΧΧ)ως διαχειρίστρια της περιουσίας του αποβιώσαντος ΧΧΧΧ, δηλαδή από τη διαχείριση. Τα έξοδα της αίτησης να καταβληθούν στην Αιτήτρια/διαχειρίστρια από τη διαχείριση.Ενόψει της έκδοσης των διαταγμάτων με τον τρόπο αυτό, δεν χρειάζεται κάποια τροποποίηση υφιστάμενου δικογράφου ή εγγράφου, αλλά, για σκοπούς τάξης του φακέλου, δίδονται οδηγίες: να καταχωριστεί από την Ενάγουσα, εντός 2 ημερών από τη σύνταξη του παρόντος διατάγματος, έγγραφο στο οποίο να αναγράφεται ο τίτλος της υπόθεσης, ως διαμορφώνεται με βάση το παρόν διάταγμα, και να επιδοθεί μαζί με το παρόν διάταγμα στους Εναγόμενους, ώστε να μπορέσουν να προβούν σε μετέπειτα καταχωρίσεις με βάση αυτά.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 727/2021

Για Ενάγοντα: Λ. Βρυωνίδης για Μούζουρου & Νεοφύτου ΔΕΠΕ, για Εναγόμενη 1: Ν. Βασιλείου για ΓΕ, για Εναγόμενο 2: Επαμεινώνδας Κορακίδης ΔΕΠΕ

Αίτηση ημερομηνίας 18.10.2021 για ενδιάμεσες θεραπείες και προσωρινά διατάγματα ημερομηνίας 18.10.2021

Η απόφαση επιφυλάσσεται. Τα προσωρινά διατάγματα παραμένουν σε ισχύ, μέχρι νεότερη διαταγή του Δικαστηρίου.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 1297/2021

Για Εναγόμενη 1/Αιτήτρια: Χρυσαφίνης & Πολυβίου ΔΕΠΕ, για Ενάγουσα/Καθ’ ης η αίτηση: Αλ. Χρ. Αλεξάνδρου

Αίτηση ημερομηνίας 06.04.2022 για απόρριψη λόγω παράλειψης προώθησης

Έχει καταχωριστεί η Έκθεση Απαίτησης. Η αίτηση αποσύρεται και απορρίπτεται με έξοδα υπέρ της Εναγόμενης 1 και εναντίον της Ενάγουσας όπως υπολογιστούν/εγκριθούν ή άλλως πώς καθοριστούν από το Δικαστήριο στο τέλος της αγωγής.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 1339/2021

Για Εναγόμενη 1/Αιτήτρια: Χρυσαφίνης & Πολυβίου ΔΕΠΕ, για Ενάγουσα/Καθ’ ης η αίτηση: Αλ. Χρ. Αλεξάνδρου

Αίτηση ημερομηνίας 06.04.2022 για απόρριψη λόγω παράλειψης προώθησης

Έχει καταχωριστεί η Έκθεση Απαίτησης. Η αίτηση αποσύρεται και απορρίπτεται με έξοδα υπέρ της Εναγόμενης 1 και εναντίον της Ενάγουσας όπως υπολογιστούν/εγκριθούν ή άλλως πώς καθοριστούν από το Δικαστήριο στο τέλος της αγωγής.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 1379/2021

Για Εναγόμενη/Αιτήτρια: Ανδρέας Δημητριάδης & Σία ΔΕΠΕ, για Ενάγουσα/Καθ’ ης η αίτηση: SoteroulaA. Stavri-Socratous& CoLLC

Αίτηση ημερομηνίας 03.05.2022 για απόρριψη λόγω παράλειψης προώθησης

Ο χρόνος για την καταχώριση της Έκθεσης Απαίτησης της Ενάγουσας επεκτείνεται μέχρι και την 31.10.2022 ώρα 08:30. Η αίτηση ορίζεται για Οδηγίες/έλεγχο της προώθησης της αγωγής την 09.12.2022 ώρα 08:30. Έξοδα στην πορεία.

 

  1.  

ΓΕΝ.ΑΙΤ.28/2022

I-JUSTICE

Για Αιτήτρια: Ε. Νεοφύτου, για Καθ’ ων η αίτηση 1, 2 & 3: MichaelKyprianou& CoLLC, για Καθ’ ου η αίτηση 4: Έλενα Μαλά & Συνεργάτες ΔΕΠΕ, για Καθ’ ου η αίτηση 5: Μέρκουρης Τελώνης & Γιολάντα Ζυμπουλάκι Τελώνη ΔΕΠΕ

Η αίτηση ορίζεται για Ακρόαση (γραπτές αγορεύσεις) την 09.12.2022 ώρα 08:30. Έξοδα στην πορεία.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 118/2022

I-JUSTICE

Για Ενάγουσα/Αιτήτρια: Mantis& AthinodorouLLC, για Εναγόμενους/Καθ’ ων η αίτηση: Λ. Λουκαΐδου-Θεοφάνους ΔΕΠΕ

Αίτηση ημερομηνίας 17.06.2022 για απόφαση λόγω παράλειψης καταχώρισης ΕΥ

Η αίτηση αποσύρεται και απορρίπτεται με έξοδα υπέρ της Ενάγουσας και εναντίον των Εναγόμενων όπως υπολογιστούν/εγκριθούν ή άλλως πώς καθοριστούν από το Δικαστήριο στο τέλος της αγωγής.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 170/2022

I-JUSTICE

Για Ενάγοντες/Αιτητές: Π. Μιχαηλίδης, για Εναγόμενους 1, 2, 3/Καθ’ ων η αίτηση: Σιαηλής & Σιαηλή ΔΕΠΕ, για Εναγόμενο 4/Καθ’ ου η αίτηση: Α. Λεωνίδου για ΝΥ

Αίτηση ημερομηνίας 05.04.2022 για ενδιάμεση θεραπεία

Η αίτηση παραμένει για Οδηγίες & Προγραμματισμό την 01.11.2022 ώρα 08:30 (ημερομηνία που είναι ορισμένη και άλλη αίτηση). Τα έξοδα στην πορεία, αλλά όχι εναντίον των Καθ’ ων η αίτηση 1, 2 και 3 (σημ.: δεν καταχωρίστηκε ένσταση από τον Καθ’ ου η αίτηση 4).

 

 

  1. Πρώτες εμφανίσεις: Διεξάγονται όπου είναι εφικτό χωρίς φυσική παρουσία, με χρήση του διαδικαστικού κανονισμού για την ηλεκτρονική επικοινωνία, εκτός εάν ζητηθεί ή χρειάζεται διαφορετικά.
  2. Ακροάσεις:Η φυσική παρουσία είναι υποχρεωτική στις υποθέσεις του 2014 και του 2015 και σε όσες ζητηθεί, εκτός εάν το Δικαστήριο ειδοποιήσει διαφορετικά. Οι δικηγόροι που εμφανίζονται για Ακρόαση θα πρέπει να είναι σε θέση να συζητούν τα επίδικα θέματα και να προβαίνουν σε χειρισμούς για την παρουσίαση μαρτυρίας όταν ζητηθεί.

 

Επικοινωνία: Μαρίνα Ραπτοπούλου, τηλ. 26802737, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

(για επείγοντα, Χρ. Μίτλεττον, Ε.Δ.: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

 

Υποθέσεις με χρονολογική σειρά

Α/Α

Υπόθεση

Αντικείμενο

Δικάσιμος

Σχόλια

 

  1.  

Αγωγή 2205/2012

ΧΧΧ

ΧΧΧ

Πρέπει να περατωθεί

  1.  

Αγωγή 1059/2014

Τραπεζικό χρέος

05.10.2022

11.10.2022

Συνεχιζόμενη

  1.  

Αγωγή 1427/2014

Συμβατική διαφορά

07.10.2022

Συνεχιζόμενη

  1.  

Αγωγή 1479/2014

ΧΧΧ

ΧΧΧ

Θα τεθεί ενώπιον άλλου δικαστηρίου λόγω ανταλλαγής της με την 2681/2014

  1.  

Αγωγή 1658/2014

Μικρό χρέος

19.10.2022

Συνεχιζόμενη

  1.  

Αγωγή 2128/2014

Αμέλεια/παράβαση καθ.

13.10.2022

Συνεχιζόμενη

  1.  

Αγωγή 2681/2014

Τραπεζικό χρέος

04.10.2022

Πρέπει να περατωθεί

  1.  

Αγωγή 2758/2014

Υπόλοιπο αμοιβής εργολάβου

03.10.2022

Συνεχιζόμενη

  1.  

Αγωγή 2799/2014

Τραπεζικό χρέος

27.10.2022

Πρέπει να περατωθεί

  1.  

Αγωγή 2887/2014

Τραπεζικό χρέος

06.10.2022

Δήλωση συμβιβασμού

  1.  

Αγωγή 2888/2014

Δόλος/απάτη

17.10.2022

Συνεχιζόμενη

  1.  

Αγωγή 3039/2014

ΧΧΧ

ΧΧΧ

Πρέπει να περατωθεί

  1.  

Αγωγή 68/2015

Παράνομη επέμβαση

03.10.2022

Πρέπει να περατωθεί