SIGNUP
  LOGIN

 

Προγραμματισμένη απουσία: 12.10.2022 (εκπαίδευση για νέους ΚΠΔ)

 

 

ΑΡ. ΥΠΟΘΕΣΗΣ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

 

 

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 3522/2009

Για Αιτήτρια: Ιωάννης Παπαζαχαρίας ΔΕΠΕ

Αίτηση ημερομηνίας 20.07.2022 για ανανέωση ΜΕΜΟ

Την 03.10.2022 εκδόθηκε διάταγμα για ανανέωση ΜΕΜΟ ως η αίτηση της Αιτήτριας, ωστόσο, λόγω τυπογραφικού λάθους στη διατύπωση του αιτητικού της αίτησης της Αιτήτριας, ως το οποίο εκδόθηκε το διάταγμα, το τυπογραφικό λάθος μεταφέρθηκε και στο διάταγμα. Εκδίδεται διορθωμένο διάταγμα με το οποίο παρατείνεται ο χρόνος εγγραφής του ΜΕΜΟ του Επαρχιακού Κτηματολογικού Γραφείου Πάφου υπ’ αρ. ΕΒ2269/12 επ’ ονόματι της Εναγόμενης 2 στην ως άνω αγωγή, για 10 χρόνια από τη λήξη του, δηλαδή μέχρι την 09.10.2032.(σημ.: επειδή στον φάκελο του Δικαστηρίου δεν υπάρχει ειδοποίηση του Κτηματολογίου σε σχέση με την ισχύ του ΜΕΜΟ, σε περίπτωση που ακυρώθηκε για οποιονδήποτε λόγο δεν γνωρίζει το Δικαστήριο, το διάταγμα θα είναι χωρίς ισχύ).

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 19/2014

Για Αιτήτρια: Αντώνης Κ. Καράς ΔΕΠΕ

Αίτηση ημερομηνίας 20.09.2022 για άδεια εκτέλεσης

Εκδίδεται διάταγμαδια του οποίου δίδεται άδεια εκτέλεσης ως η παράγραφος 1 της αίτησης, με την αντικατάσταση της φράσης «δέκα (10)» στην τρίτη και στην τέταρτη γραμμή, με τη φράση «δώδεκα (12)». Καμία διαταγή για έξοδα.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 2308/2014

Για Αιτήτρια: Επαμεινώνδας Κορακίδης ΔΕΠΕ, για Καθ’ ου η αίτηση: Μ. Πιερή, Καθ’ ου η αίτηση: παρών

Αίτηση έρευνας ημερομηνίας 24.05.2021

Η αίτηση είναι ορισμένη για ακρόαση, αλλά η ένσταση του Καθ’ ου η αίτηση εστιάστηκε στη μεταβίβαση του ακινήτου στον υιό του, που πρέπει να αποδείξει ότι δεν έγινε καταδολιευτικά, και δεν προσκομίστηκαν περαιτέρω στοιχεία που χρειάζεται το Δικαστήριο με βάση το άρθρο 84 του Κεφ.6, για να μπορέσει να προβεί στην εξέταση, όπως ζητείται με την αίτηση. Συμπληρωματική ένορκη δήλωση από την πλευρά του Καθ’ ου η αίτηση, που να καλύπτει τις απαιτήσεις του άρθρου 84 του Κεφ. 6, να καταχωριστεί εντός 30 ημερών από σήμερα. Η αίτηση ορίζεται για περαιτέρω εξέταση την 15.12.2022 ώρα 08:30. Έξοδα στην πορεία. Ο Καθ’ ου η αίτηση να είναι παρών για σκοπούς εξέτασης του.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 2887/2014

Για Ενάγουσα: Στεφάνου Φ. Ανδρέας Δημητριάδης & Σία ΔΕΠΕ, για Εναγόμενους: Χαραλάμπους Ε για Μαρία Σ. Παπαδημήτρη ΔΕΠΕ

Α. Εκδίδεται εκ συμφώνου απόφαση υπέρ της Ενάγουσας και εναντίον των Εναγόμενων 1, 2, και 3, αλληλέγγυα και/ή κεχωρισμένα, για το ποσό των €14.717,44, πλέον τόκος προς 7.37% ετησίως επί του ποσού των €14.369,09, από 01.05.2022 μέχρι εξόφλησης, με δικαίωμα κεφαλαιοποίησης δύο φορές ετησίως, την 30η Ιουνίου και 31η Δεκεμβρίου κάθε έτους, πλέον για τα έξοδα όπως υπολογιστούν από τον Πρωτοκολλητή και εγκριθούν από το Δικαστήριο.

Β. Εκδίδεται εκ συμφώνουδιάταγμα για την εκποίηση του ενυπόθηκου ακινήτου που επιβαρύνεται με την υποθήκη Υ2856/2011 του Επαρχιακού Κτηματολογικού Γραφείου Πάφου με δημόσιο πλειστηριασμό και το προϊόν της πώλησης να διατεθεί έναντι ή προς εξόφληση του εξ αποφάσεως χρέους.

Όσον αφορά το αίτημα των Εναγόμενων για αναστολή εκτέλεσης της απόφασης για τρεις μήνες, ζητήθηκε χρόνος τριών εβδομάδων από την Ενάγουσα, για να συνεδριάσει και να αποφασίσει, εάν μπορεί να το δεχθεί ή όχι. Το αίτημα για περαιτέρω δικαστικό χρόνο, δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό, καθότι, από τη στιγμή που έχουν συμφωνηθεί τα ενώπιον του Δικαστηρίου επίδικα θέματα, δεν έχει λόγο το Δικαστήριο να διατηρεί την υπόθεση σε εκκρεμότητα. Η εκτέλεση κάθε απόφασης τελεί υπό την επίβλεψη του Δικαστηρίου. Η αναστολή εκτέλεσης έχει την έννοια της μετάθεσης τηςδυνατότητας της Ενάγουσας να λάβει μέτρα εκτέλεσης για τον εξαναγκασμό της πληρωμής του εξ αποφάσεως χρέους, από τα συγκεκριμένα μέτρα εκτέλεσης που προβλέπει ο νόμος, σε μεταγενέστερο χρόνο. Δεν έχει να κάνει με την ισχύ της δικαστικής απόφασης και την υποχρέωση των Εναγόμενων να συμμορφωθούν άμεσα με αυτήν. Εκ των πραγμάτων, θα παρέλθει κάποιος χρόνος μέχρι να συνταχθεί η απόφαση, να υπολογιστούν τα έξοδα, και, το να μην ληφθούν άμεσα μέτρα εκτέλεσης από την Ενάγουσα, από τα υφιστάμενα που προβλέπει ο νόμος, δεν την επηρεάζει ουσιωδώς, ενώ, ούτως ή άλλως, η ίδια αιτείται χρόνο σήμερα. Μπορεί να εξαιρείται η εγγραφή ΜΕΜΟ, που έχει απλώς δεσμευτική ισχύ. Το αίτημα των Εναγόμενων να τους χορηγηθεί αναστολή εκτέλεσης για τρεις μήνες είναι αποδεκτό.

Γ. Η απόφαση έχει άμεση ισχύ, αλλά η δυνατότητα εκτέλεσής της από την Ενάγουσα με μέτρα εκτέλεσης και η δυνατότητα κατάθεσης του διατάγματος εκποίησης στο Κτηματολόγιο αναστέλλονται για περίοδο 3 μηνών από σήμερα. Κατά τη διάρκεια της αναστολής εκτέλεσης και ανεξάρτητα από αυτήν, η Ενάγουσα θα έχει το δικαίωμα άμεσης εγγραφής της απόφασης επί ακίνητης περιουσίας (ΜΕΜΟ). Νοείται ότι,η αναστολή αυτή δεν επηρεάζει οποιαδήποτε δικαιώματα της Ενάγουσας με βάση τον περί Μεταβιβάσεως και Υποθηκεύσεως Ακινήτων Νόμο 9/65, που δεν σχετίζονται με τη χρήση του διατάγματος εκποίησης.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 3039/2014

Για Ενάγουσα: Α. Δημητριάδης για Ανδρέας Δημητριάδης & Σία ΔΕΠΕ, για Εναγόμενους: ΤΜ Παπαϊσιδωρου για Ομήρου & Ομήρου ΔΕΠΕ

Άδεια δίδεται, η αγωγή αποσύρεται και απορρίπτεται, άνευ βλάβης οποιωνδήποτε δικαίωμα της Ενάγουσας. Κάθε πλευρά τα έξοδά της, προηγούμενες διαταγές για έξοδα αναμεταξύ των διαδίκων ακυρώνονται.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 2019/2015

Για Ενάγουσα: Χρυσαφίνης & Πολυβίου ΔΕΠΕ, για Εναγόμενους 1 και 2: Αλ. Χρ. Αλεξάνδρου (σημ.: η αγωγή εναντίον των Εναγ. 3 και 4 αποσύρθηκε)

Η υπόθεση προγραμματίζεται εκ νέου για Ακρόαση την 16.12.2022 ώρα 10:30. Έξοδα στην πορεία.

 

  1.  

ΔΙΑΧ.288/2016

Για διαχείριση: Α. Κακογιάννης & Σία ΔΕΠΕ, Εκτελέστρια/διαχειρίστρια: απούσα

Εκκρεμεί η διαδικασία μεταβίβασης των όπλων, και διαδικασία αποποιήσεων, για να ολοκληρωθεί η διαχείριση. Η διαχείριση παραμένει για έλεγχο την 24.01.2023 ώρα 08:30. Τελικοί λογαριασμοί να κατατεθούν το αργότερο 5 ημέρες προηγουμένως. Εάν καταχωριστούν/εγκριθούν, να μείνει εκτός πινακίου. Η διαχειρίστρια/εκτελέστρια να είναι παρούσα, εάν ζητηθεί.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 718/2016

Για Ενάγοντα: Λ. Λουκαΐδης, για Εναγόμενο 1: Ευστ. Ερωτοκρίτου για ΓΕ, για Εναγόμενο 2: Χ. Τιμοθέου & Λ. Νεοφύτου

Ενόψει του ότι η αγωγή καταχωρίστηκε το 2012 στο Ε.Δ. Λευκωσίας και είναι λόγω παραπομπής στο Ε.Δ. Πάφου το 2016 που έλαβε αριθμό και χρονολογία το 2016 (αλλά θεωρείται πως εκκρεμεί ενώπιον του Δικαστηρίου από το 2012), είναι η παλαιότερη στο πινάκιο του Δικαστηρίου, και θα πρέπει να εκδικαστεί χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση. Λόγω της απουσίας έγκαιρου προγραμματισμού και πρακτικών δυσκολιών της πλευράς του Ενάγοντος να παρουσιαστεί η μαρτυρία σήμερα, η αγωγή προγραμματίζεται εκ νέου για Ακρόαση την 31.10.2022 ώρα 10:30, για να αρχίσει τότε η παρουσίαση της μαρτυρίας της. Πριν από την έναρξη της διαδικασίας, να δηλωθούν τυχόν παραδεκτά γεγονότα και να κατατεθούν τυχόν παραδεκτά έγγραφα. Εάν θα γίνει χρήση γραπτής δήλωσης με βάση το άρθρο 25 Κεφ.9, να δοθεί στην άλλη πλευρά το αργότερο την προηγούμενη ημέρα.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 219/2017

Για Αιτητή: Θ. Χαραλάμπους (κα) για Α. Παπαχαραλάμπους, για Καθ’ ου η αίτηση: Μ. Βασιλειάδης για Μιχάλης Βασιλειάδης ΔΕΠΕ

Αίτηση ημερομηνίας 26.04.2022 για παραμερισμό απόφασης

Δίδεται επιφυλαχθείσα απόφαση. Το κείμενό της δίδεται στους δικηγόρους των διαδίκων. Για τους λόγους που εξηγούνται στην απόφαση, η αίτηση απορρίπτεται με έξοδα υπέρ του Καθ’ ου η αίτηση και εναντίον του Αιτητή, όπως υπολογιστούν από τον Πρωτοκολλητή και εγκριθούν από το Δικαστήριο.

 

  1.  

ΔΙΑΧ. 197/2018

Για διαχείριση: Ειρ. Σοφοκλέους για Λ. Λουκαΐδου-Θεοφάνους ΔΕΠΕ, Διαχειρίστρια: παρούσα

Αναμένεται η εξασφάλιση πιστοποιητικού από τη Νότιο Αφρική για τη φορολογική κατοικία, που χρειάζεται ο Φόρος, και προκαλείται καθυστέρηση από εκεί. Όταν εξασφαλιστούν τα φοροαπαλλακτικά και μεταβιβαστούν τα μερίδια των ακινήτων, θα ολοκληρωθεί η διαχείριση. Η διαχείριση παραμένει για έλεγχο την 06.04.2022 ώρα 08:30. Τελικοί λογαριασμοί, και εάν δεν εφικτό νέοι ενδιάμεσοι λογαριασμοί, να καταχωριστούν το αργότερο 5 ημέρες προηγουμένως. Η διαχειρίστρια να είναι παρούσα, εάν ζητηθεί.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 1458/2018

Για Ενάγοντα: Μιχάλης Βασιλειάδης ΔΕΠΕ, για Εναγόμενους: Γ. Χατζηνεοφύτου & Σία ΔΕΠΕ

Η αγωγή είναι ορισμένη για Ακρόαση. Αφορά σε απαίτηση €3.408,66 για αμοιβή για κατ’ ισχυρισμό εκτελεσθείσες εργασίες από το 2007. Υπάρχει προδικαστική ένσταση για παραγραφή και ισχυρισμός εξόφλησης. Η αγωγή ορίζεται για Οδηγίες (διαχείριση & προγραμματισμό) την 15.12.2022 ώρα 09:00. Εκείνη την ημέρα, θα γίνει ουσιαστική μνεία. Δίδονται οδηγίες: οι διάδικοι να είναι παρόντες, όπως και οι δικηγόροι που θα χειριστούν την ακρόαση. Έξοδα στην πορεία.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 478/2019

Για Ενάγουσα: Ν.Α. Τσιαπαλής, για Εναγόμενη: Αλ. Χριστοδούλου, Γ. Χατζηνεοφύτου & Σία ΔΕΠΕ

Δίδεται άδεια στην κυρία Χριστοδούλου να αποσυρθεί από την εκπροσώπηση της Εναγόμενης, η οποία εκπροσωπείται. Η υπόθεση προγραμματίζεται εκ νέου για Ακρόαση την 04.07.2023 ώρα 10:30. Έξοδα στην πορεία.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 1459/2019

Για Ενάγουσα: Μαρία Σ. Παπαδημήτρη ΔΕΠΕ, για Εναγόμενους: Γ. Χατζηνεοφύτου & Σία ΔΕΠΕ

Η υπόθεση είναι ορισμένη για Ακρόαση, η εκδίκασή της είναι σύντομη, εφόσον μόνον η μαρτυρία των διαδίκων είναι, βασίζεται σε έγγραφα και νομικά θέματα. Η αγωγή παραμένει για Οδηγίες (διαχείριση & προγραμματισμό) την 15.12.2022 ώρα 08:30. Οι δικηγόροι που χειρίζονται την υπόθεση για σκοπούς ακρόασης να εμφανιστούν, για τη σχετική ακρόαση διαχείρισης και τυχόν εκ συμφώνου κατάθεση εγγράφων. Έξοδα στην πορεία.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 718/2020

Για Αιτητή: Π. Νεοφύτου & Συνεργάτες ΔΕΠΕ, για Καθ’ ης η αίτηση: παρών

Αίτηση έρευνας ημερομηνίας 28.07.2022

Η αίτηση ορίζεται για περαιτέρω εξέταση/οδηγίες την 15.12.2022 ώρα 08:30. Ο διευθυντής της Καθ’ ης η αίτηση ισχυρίστηκε ότι η εταιρεία έπαυσε να λειτουργεί και δεν έχει εισοδήματα ή περιουσία, του εξηγήθηκε η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσει, για να θέσει ενώπιον του Δικαστηρίου τα σχετικά στοιχεία. Ένορκη δήλωση με την οποία να προσκομίζονται στοιχεία για την οικονομική κατάσταση της εταιρείας, να καταχωριστεί μέχρι τότε. Ο διευθυντής της Καθ’ ης η αίτηση να είναι παρών με την ίδια κλήση. Έξοδα στην πορεία.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 849/2020

Για Ενάγοντα: Μιχάλης Α. Μιχαηλίδης & Σία ΔΕΠΕ, για Εναγόμενη: ΓΕ

Η αγωγή ορίζεται για επίτευξη συμβιβασμού 15.12.2022 ώρα 09:00. Έξοδα στην πορεία. Η πρόταση που γίνεται σήμερα άνευ βλάβης από την πλευρά του Ενάγοντος είναι για €4.000,00, πλέον νόμιμος τόκος, πλέον τα έξοδα (δικηγορικά και εκτιμητικά). Θα πρέπει να εξεταστεί από την Εναγόμενη.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 409/2021

Για Ενάγουσα: Θεοχαρίδου Κ. Καλυψώ & Συνεργάτες ΔΕΠΕ, για Εναγόμενους: Αγνή Λιβέρα ΔΕΠΕ

Τυχόν ανταλλαγές εγγράφων που δεν έγιναν να γίνουν εντός περαιτέρω 30 ημερών από σήμερα. Ενόψει της φύσης της υπόθεσης (εργατικό ατύχημα), θα γίνει ακρόαση διαχείρισης πριν να οριστεί για παρουσίαση της μαρτυρίας της, ώστε να μεσολαβήσει προσπάθεια περιορισμού των επιδίκων θεμάτων. Η αγωγή ορίζεται για Οδηγίες (διαχείριση & προγραμματισμό) την 15.12.2022 ώρα 08:30. Έξοδα στην πορεία. Εκείνη την ημέρα, θα γίνει ουσιαστική μνεία. Οι δικηγόροι που χειρίζονται την υπόθεση για σκοπούς ακρόασης, να εμφανιστούν.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 498/2021

Για Αιτήτρια: Επαμεινώνδας Κορακίδης ΔΕΠΕ, για Καθ’ ης η αίτηση: Κώστας Π. Δημητριάδης ΔΕΠΕ

Αίτηση ημερομηνίας 28.07.2022 για παραμερισμό της απόφασης

Η αίτηση ορίζεται για Ακρόαση (γραπτές αγορεύσεις) την 07.11.2022 ώρα 08:30. Έξοδα στην πορεία.

Αίτηση ημερομηνίας 29.07.2022 για αναστολή εκτέλεσης της απόφασης

Η αίτηση παραμένει για Οδηγίες & Προγραμματισμό την 07.11.2022 ώρα 08:30. Χωρίς έξοδα.

Αίτηση ημερομηνίας 10.08.2022 για ενδιάμεση θεραπεία και προσωρινό διάταγμα ημερομηνίας 10.08.2022

Η αίτηση παραμένει για Οδηγίες & Προγραμματισμό την 07.11.2022 ώρα 08:30. Το προσωρινό διάταγμα παραμένει σε ισχύ μέχρι νεότερη διαταγή του Δικαστηρίου. Χωρίς έξοδα.

Αίτηση ημερομηνίας 13.09.2022 για συμπληρωματική ένορκη δήλωση

Θα πρέπει να διευκρινιστεί σε ποια αίτηση αναφέρεται η αίτηση, η οποία παραμένει για Οδηγίες & Προγραμματισμό την 07.11.2022 ώρα 08:30, τυχόν ένσταση να καταχωριστεί μέχρι τότε.

Το ζητούμενο ένα είναι: να διαγνωστεί εάν συντρέχουν οι προϋποθέσεις παραμερισμού της δικαστικής απόφασης ή όχι. Είναι η εισήγηση του Δικαστηρίου ότι μπορεί να εκδικαστεί και να αποφασιστεί άμεσα η κυρίως αίτηση, χωρίς ενασχόληση με οτιδήποτε άλλο, που δημιουργεί έξοδα και καθυστέρηση.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 17/2022

Για Ενάγοντα/Αιτητή: Μαρία Σ. Παπαδημήτρη ΔΕΠΕ, για Εναγόμενους/Καθ’ ων η αίτηση: E. ErotokritouLLC

Αίτηση ημερομηνίας 31.03.2022 για απόφαση λόγω παράλειψης καταχώρισης ΕΥ

Η αίτηση απορρίπτεται με έξοδα υπέρ του Ενάγοντος και εναντίον των Εναγόμενων όπως υπολογιστούν/εγκριθούν ή άλλως πώς καθοριστούν από το Δικαστήριο στο τέλος της αγωγής.

 

  1.  

ΕΦΕΣΗ 19/2022

I-JUSTICE

ΓιαΕφεσείοντες: Χρ. ΠερικλέουςγιαMichael Kyprianou & Co LLC, γιαΕφεσίβλητη: ΤΜΠαπαϊσιδωρουγιαΟμήρου& ΟμήρουΔΕΠΕ

Η Έφεση ορίζεται εκ νέου για Ακρόαση (γραπτές αγορεύσεις) την 08.11.2022 ώρα 08:30. Έξοδα στην πορεία, αλλά όχι εναντίον της Εφεσίβλητης.

 

  1.  

ΕΦΕΣΗ 77/2022

I-JUSTICE

Για Εφεσείουσα: Πανάγος & Πανάγος ΔΕΠΕ, για Εφεσίβλητους 1 και 3: καμία εμφάνιση, για Εφεσίβλητη 2: Χ. Σιαηλής, για ενδιαφερόμενο μέρος ΕΚΓ Πάφου: Λεωνίδου Α.

Η Έφεση αφορά σε απόφαση για ΑΕΑ και είναι ορισμένη για Οδηγίες για την Εφεσίβλητη 2 και για το ενδιαφερόμενο μέρος και για απόδειξη για τους υπόλοιπους. Η αίτηση ορίζεται για Ακρόαση (γραπτές αγορεύσεις) την 15.12.2022 ώρα 08:30, τυχόν ενστάσεις να καταχωριστούν μέχρι και την 07.11.2022. Έξοδα στην πορεία.

 

  1.  

ΓΕΝ. ΑΙΤ. 241/2022

I-JUSTICE

Για Αιτήτρια: Χρυσαφίνης & Πολυβίου ΔΕΠΕ

Αίτηση ημερομηνίας 20.09.2022 για άδεια σφράγισης

Δίδεται άδεια για σφράγισητου Κλητηρίου Εντάλματος που θα καταχωριστεί και θα επιδοθεί εκτός δικαιοδοσίας, ως η παράγραφος 1 της αίτησης. Τα έξοδα της αίτησης να ακολουθήσουν το αποτέλεσμα της αγωγής που θα καταχωριστεί.

 

 

  1. Πρώτες εμφανίσεις: Διεξάγονται όπου είναι εφικτό χωρίς φυσική παρουσία, με χρήση του διαδικαστικού κανονισμού για την ηλεκτρονική επικοινωνία, εκτός εάν ζητηθεί ή χρειάζεται διαφορετικά.
  2. Ακροάσεις:Η φυσική παρουσία είναι υποχρεωτική στις υποθέσεις του 2014 και του 2015 και σε όσες ζητηθεί, εκτός εάν το Δικαστήριο ειδοποιήσει διαφορετικά. Οι δικηγόροι που εμφανίζονται για Ακρόαση θα πρέπει να είναι σε θέση να συζητούν τα επίδικα θέματα και να προβαίνουν σε χειρισμούς για την παρουσίαση μαρτυρίας όταν ζητηθεί

 

Επικοινωνία: Μαρίνα Ραπτοπούλου, τηλ. 26802737, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

(για επείγοντα, Χρ. Μίτλεττον, Ε.Δ.: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

 

Υποθέσεις με χρονολογική σειρά

Α/Α

Υπόθεση

Αντικείμενο

Δικάσιμος

Σχόλια

 

  1.  

Αγωγή 2205/2012

ΧΧΧ

ΧΧΧ

Πρέπει να περατωθεί

  1.  

Αγωγή 1059/2014

Τραπεζικό χρέος

11.10.2022

Συνεχιζόμενη

  1.  

Αγωγή 1427/2014

Συμβατική διαφορά

07.10.2022

Συνεχιζόμενη

  1.  

Αγωγή 1658/2014

Μικρό χρέος

19.10.2022

Συνεχιζόμενη

  1.  

Αγωγή 2128/2014

Αμέλεια/παράβαση καθ.

13.10.2022

Συνεχιζόμενη

  1.  

Αγωγή 2681/2014

Τραπεζικό χρέος

18.10.2022

Δήλωση συμβιβασμού

  1.  

Αγωγή 2758/2014

Υπόλοιπο αμοιβής εργολάβου

21.10.2022

Συνεχιζόμενη

  1.  

Αγωγή 2799/2014

Τραπεζικό χρέος

27.10.2022

Πρέπει να περατωθεί

  1.  

Αγωγή 2887/2014

Τραπεζικό χρέος

06.10.2022

Ολοκληρώθηκε την 06.10.2022

  1.  

Αγωγή 2888/2014

Δόλος/απάτη

17.10.2022

Συνεχιζόμενη

  1.  

Αγωγή 3039/2014

Παράνομη επέμβαση

06.10.2022

Ολοκληρώθηκε την 06.10.2022

  1.  

Αγωγή 68/2015

Παράνομη επέμβαση

12.12.2022

Δήλωση συμβιβασμού

  1.  

Αγωγή 108/2015

ΧΧΧ

ΧΧΧ

Πρέπει να περατωθεί

  1.  

Αγωγή 308/2015

ΧΧΧ

ΧΧΧ

Πρέπει να περατωθεί

  1.  

Αγωγή 718/2016 – παραπομπή από αγωγή Ε.Δ. Λευκωσία του 2012

Επέμβαση στην ιδιωτική ζωή από ανακριτικές πράξεις και ποινικές διώξεις

31.10.2022

Πρέπει να περατωθεί