SIGNUP
  LOGIN

 

ΑΡ. ΥΠΟΘΕΣΗΣ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

 

 

 

  1.  

ΔΙΑΧ. 170/2008

Για διαχείριση: Ρ. Δημητρίου για Χλωρακιώτης & Φλωράκη ΔΕΠΕ, Διαχειριστές: απόντες

Έχουν αναφερθεί οι εκκρεμότητες στους τελευταίους ενδιάμεσους λογαριασμούς, που όμως θα πρέπει να προχωρήσουν, καθώς και εκείνοι είναι από τον Απρίλιο που έχουν καταχωριστεί. Η διαχείριση ορίζεται για έλεγχο την 10.03.2023 ώρα 08:30, Τελικοί λογαριασμοί να καταχωριστούν το αργότερο 5 ημέρες προηγουμένως. Εάν καταχωριστούν και εγκριθούν από τον Πρωτοκολλητή, να μείνει εκτός πινακίου. Σε διαφορετική περίπτωση, εντός της ίδιας προθεσμίας, να καταχωριστούν νέοι ενδιάμεσοι λογαριασμοί, στους οποίους να εξηγούνται με λεπτομέρεια οι λόγοι για τους οποίους δεν συμπληρώνεται η διαχείριση και τι σκοπείται να γίνει για τη συμπλήρωσή της. Σε τέτοια περίπτωση, εάν οι δικηγόροι της διαχείρισης κρίνουν ότι θα βοηθούσε τη διαχείριση, για την επίσπευση της λήψης στοιχείων/ενεργειών που αναμένονται λ.χ. από το Κτηματολόγιο, μπορούν να κλητεύσουν λειτουργούς ή άτομα, στο πλαίσιο του ελέγχου της διαχείρισης. Οι διαχειριστές ή οποιοσδήποτε εξ αυτών να είναι παρόντες, εάν ζητηθεί από το Δικαστήριο.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 1608/2010

Για Αιτήτρια: Ιωάννης Παπαζαχαρία ΔΕΠΕ

Αίτηση ημερομηνίας 09.09.2022 για ανανέωση ΜΕΜΟ

Εκδίδεται διάταγμαως η αίτηση. Καμία διαταγή για έξοδα.

 

  1.  

ΔΙΑΧ. 88/2012

Για Διαχείριση: Α. Παπαχαραλάμπους, Διαχειρίστρια: παρούσα, παρών Χρ. Χριστοφή (βοηθά τη διαχειρίστρια, για πληροφορίες προς το Δικαστήριο)

Στον φάκελο του Δικαστηρίου εξακολουθούν να μην υπάρχουν λογαριασμοί περιουσίας. Σύμφωνα με τους τελευταίους λογαριασμούς, είχε εντοπιστεί ένα κληρονομικό μερίδιο πάνω στον αποβιώσαντα ενώ εκκρεμούσαν καταγγελίες εκ μέρους της περιουσίας του αποβιώσαντος για παράνομες αποξενώσεις και σκοπείτο και ένδικο διάβημα. Η πληροφόρηση σήμερα είναι πως γίνονται κάποιες προσπάθειες για εντοπισμό περαιτέρω περιουσίας που παίρνουν χρόνο, γιατί ανατρέχουν αρκετά παλαιά. Η διαχείριση ορίζεται για έλεγχο την 26.01.2022 ώρα 08:30, ενδιάμεσοι λογαριασμοί να καταχωριστούν το αργότερο 2 ημέρες προηγουμένως. Εάν κρίνει ο δικηγόρος της διαχείρισης ότι θα βοηθούσε τη διαδικασία, να κλητεύσει τα πρόσωπα από τα οποία αναμένονται στοιχεία. Ενδέχεται να χρειάζεται συμπληρωματική απογραφή, εάν εντοπιστούν περαιτέρω ακίνητα. Να καταχωριστεί εντός της ίδιας προθεσμίας. Η διαχειρίστρια να είναι παρούσα εάν ζητηθεί από το δικαστήριο.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 2128/2014

Για Ενάγοντες: Κ. Κακογιάννης για Α. Κακογιάννης & Συνεργάτες ΔΕΠΕ, για Εναγόμενους: Μ. Βασιλειάδης για Μιχάλης Βασιλειάδης ΔΕΠΕ

Η ακρόαση της αγωγής συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε η παρουσίαση της μαρτυρίας με τη μαρτυρία του ΜΥ1. Η αγωγή ορίζεται για Ακρόαση (γραπτές αγορεύσεις) την 16.12.2022 ώρα 08:30. Έξοδα στην πορεία.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 637/2016

Για Ενάγουσα: Λ. Μαυρίκιος, Ν. Νικόλα, για Εναγόμενη 1: Στ. Ερωτοκρίτου για ΓΕ, για Εναγόμενη 2: Αλέκος Ευαγγέλου & Σία ΔΕΠΕ, για Εναγόμενη 3: δεν προωθείται (εκ μέρους του εκκαθαριστή AristiKorakidou– MakridouLLC), για Εναγόμενη 4: Χρυσαφίνης & Πολυβίου ΔΕΠΕ, για Εναγόμενη 5: Τάσσος Παπαδόπουλος  & Συνεργάτες ΔΕΠΕ, για Εναγόμενη 6: Ιωαννίδης Δημητρίου ΔΕΠΕ

Ενόψει της παλαιότητας της υπόθεση και του γεγονότος ότι λαμβάνει χρονική σειρά, εάν θα προωθηθεί η δικαστική διαδικασία και εναντίον της περιουσίας της υπό εκκαθάριση εταιρείας και δεν θα γίνει επαλήθευση, θα πρέπει να ληφθούν όλα τα διαβήματα, μέχρι την επόμενη δικάσιμο. Η αγωγή προγραμματίζεται εκ νέου για Ακρόαση την 30.03.2023 ώρα 10:30. Μέχρι/τότε, να γίνει περιορισμός των επιδίκων θεμάτων, με παραδοχές γεγονότων και εγγράφων, για καλύτερο καθορισμό των ζητημάτων διαφοράς για τα οποία θα χρειαστεί να ακουστεί προφορική μαρτυρία και τον υπολογισμό του χρόνου εκδίκασης. Για θέματα εμπειρογνωμοσύνης, το Δικαστήριο θέλει να ακούσει εστιασμένα τα σημεία στα οποία υπάρχει συμφωνία/διαφωνία. Τυχόν ειδική ορολογία ή ξενόγλωσσοι όροι χρηματοοικονομικών να δοθούν εκ των προτέρων, για να δημιουργηθούν κωδικοί στενογράφησης / στενοτύπησης, για διευκόλυνση της διαδικασίας.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 1638/2016

Για Ενάγουσα: Ανδρέας Δημητριάδης & Σία ΔΕΠΕ, για Εναγόμενους: Π. Αγγελίδης & Σία ΔΕΠΕ

Η αγωγή αφορά σε τραπεζικό χρέος. Ενόψει των προσπαθειών εξώδικης διευθέτησης που ενθαρρύνονται, ενόψει της παλαιότητας της υπόθεσης και της παλαιότητάς της, η αγωγή ορίζεται για επίτευξη συμβιβασμού & προγραμματισμό την 26.01.2023 ώρα 08:30. Έξοδα στην πορεία. Σε περίπτωση μη διευθέτησης, εκείνη την ημέρα, θα γίνει ουσιαστική μνεία. Οι δικηγόροι που χειρίζονται την υπόθεση για σκοπούς ακρόασης να εμφανιστούν. Τυχόν παραδεκτά γεγονότα και έγγραφα, να δηλωθούν τότε.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 407/2017

Για Ενάγουσα: Αντώνης Α. Παπαλλής & Συνεργάτες ΔΕΠΕ, για Εναγόμενους 1, 2, 3: Μιχάλης Βασιλειάδης ΔΕΠΕ

Η αγωγή είναι ορισμένη για Ακρόαση, αφορά σε απαίτηση για τραπεζικό χρέος. Έχοντας υπόψη τα δικόγραφα, επειδή διακρίνεται κάποια γενικότητα στην υπεράσπιση των Εναγόμενων και υπάρχει ανάγκη για καλύτερο καθορισμό ζητημάτων διαφοράς, πριν να προγραμματιστεί ξανά η παρουσίαση της μαρτυρίας της, η αγωγή ορίζεται για Οδηγίες (διαχείριση & προγραμματισμό) την 26.01.2023 ώρα 08:30. Εκείνη την ημέρα, θα γίνει ουσιαστική μνεία. Οι διάδικοι/εκπρόσωποι των διαδίκων που γνωρίζουν την υπόθεση να είναι παρόντες στο Δικαστήριο. Θα γίνει προσπάθεια περιορισμού της έκτασης της προφορικής μαρτυρίας, ιδίως όσον αφορά όλα τα πρόσωπα που κατονόμασε η Ενάγουσα ως μάρτυρες. Τυχόν παραδεκτά γεγονότα και έγγραφα, να δηλωθούν / κατατεθούν τότε. Έξοδα στην πορεία.

 

  1.  

ΔΙΑΧ. 290/2018

Για τη διαχείριση: Γ. Λεοντίου, διαχειριστής: απών

Θα πρέπει να καταχωριστούν λογαριασμοί περιουσίας με βάση το άρθρο 45(Ι) Κεφ.189. Καταχωρίστηκαν σήμερα ενδιάμεσοι λογαριασμοί, στους οποίους αναφέρονται οι εκκρεμότητες. Η διαχείριση παραμένει για έλεγχο την 26.04.2023 ώρα 08:30. Τελικοί λογαριασμοί να καταχωριστούν το αργότερο 5 ημέρες προηγουμένως. Εάν δεν είναι εφικτό, να καταχωριστούν νέοι ενδιάμεσοι λογαριασμοί, εντός της ίδιας προθεσμίας, στους οποίους να εξηγούνται οι λόγοι για τους οποίους δεν συμπληρώνεται η διαχείριση και οι ενέργειες που σκοπούνται. Σε τέτοια περίπτωση, εάν ο δικηγόρος της διαχείρισης κρίνει ότι θα βοηθούσε τη διαχείριση (π.χ. αν υπάρχει κωλυσιεργία ή μη συνεργασία κ.λπ.), μπορεί να κλητεύσει οποιοδήποτε πρόσωπο στο Δικαστήριο κατά την ημερομηνία ελέγχου, ώστε στο πλαίσιο ελέγχου της διαχείρισης, να προσκομίσει οποιαδήποτε στοιχεία η πληροφορίες αναμένονται για τους σκοπούς της διαχείρισης. Ο διαχειριστής να είναι παρών, εάν ζητηθεί από το Δικαστήριο.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 918/2019

Για Ενάγουσα: Λ. Λουκαΐδου – Θεοφάνους ΔΕΠΕ, για Εναγόμενη: Χρυσαφίνης & Πολυβίου ΔΕΠΕ

Η προγραμματίζεται εκ νέου για Ακρόαση την 21.09.2023 ώρα 10:30. Έξοδα στην πορεία. Επειδή η αγωγή συνδέεται και με διαχείριση, για την συμπλήρωση της οποίας επίσης προκαλείται καθυστέρηση λόγω της εκκρεμοδικίας, και η υπόθεση αφορά σε ασφαλιστική κάλυψη, μπορεί να γίνει προσπάθεια περιορισμού των επιδίκων θεμάτων, πριν την έναρξη της διαδικασίας.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 1368/2019

Για Ενάγουσα/Αιτήτρια: Χρυσαφίνης & Πολυβίου ΔΕΠΕ, για Εναγόμενη 2/Καθ’ ης η αίτηση: Ν. Νεοφύτου για Νικολέτα Χαραλαμπίδου ΔΕΠΕ

Αίτηση ημερομηνίας 21.09.2022 για απόφαση v. 2 λόγω παράλειψης καταχώρισης ΕΥ

Ο χρόνος καταχώρισης της Έκθεσης Υπεράσπισης της Εναγόμενης 2 επεκτείνεται μέχρι και την 25.11.2022. Η αίτηση ορίζεται για Απόδειξη την 26.01.2023 ώρα 08:30, εκτός εάν καταχωριστεί εμπρόθεσμα ή εκ συμφώνου η Έκθεση Υπεράσπισης. Έξοδα στην πορεία.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 909/2020

Για Ενάγουσα: Ομήρου & Ομήρου ΔΕΠΕ, για Εναγόμενους: Κ. Μενοίκου

Η διαφορά αφορά σε τραπεζικό χρέος και είναι σύντομης εκδίκασης. Στον ονομαστικό κατάλογο/σύνοψη μαρτυρίας των Εναγόμενων γίνεται αναφορά σε οικονομικό σύμβουλο που δεν κατονομάζεται και σε σύνοψη μαρτυρίας ότι θα αφορά σε παράνομες χρεώσεις. Το Δικαστήριο θα πρέπει να γνωρίζει εάν/ποιος θα είναι ο εμπειρογνώμονας, για να δώσει οδηγίες ετοιμασίας σχετικής έκθεσης ή λογαριασμών, που να δοθούν στην άλλη πλευρά, με σκοπό να καθοριστούν οι συγκεκριμένες χρεώσεις που αμφισβητούνται και κατ’ επέκταση το πλαίσιο της διαφοράς. Για ζητήματα λογαριασμών, το Δικαστήριο διατηρεί τη δυνατότητα, από τον Νόμο 14/60, να δώσει ανάλογες οδηγίες, ώστε να αποφεύγεται η ενασχόληση με μαθηματικές πράξεις και αριθμούς κατά τη δίκη. Η αγωγή ορίζεται για Οδηγίες (διαχείριση & προγραμματισμό) την 25.01.2023 ώρα 08:30. Εκείνη την ημέρα, θα γίνει ουσιαστική μνεία. Οι δικηγόροι που χειρίζονται την υπόθεση να εμφανιστούν. Μέχρι τότε, να δηλωθούν τυχόν παραδεκτά γεγονότα/έγγραφα. Έξοδα στην πορεία. 

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 1499/2020

Για Ενάγουσα: Κ. Καουσλιάδης για Ηλίας Νεοκλέους & Σία ΔΕΠΕ, για Εναγόμενους: Μ. Τσαντικίδου για Ανδρέας Χρ. Δημητριάδης ΔΕΠΕ

Η αγωγή τέθηκε ενώπιον του Δικαστηρίου για οδηγίες, κατόπιν κλήσεων για οδηγίες από την Ενάγουσα και τους Εναγόμενους. Δίδονται οδηγίες κοινά για την απαίτηση και την ανταπαίτηση: η Ενάγουσα και οι Εναγόμενοι, εντός 60 ημερών από σήμερα, να καταχωρίσουν ένορκη δήλωση αποκάλυψης εγγράφων και αντίγραφα τυχόν εγγράφων που θα τύχουν αποκάλυψης να δώσουν στην άλλη πλευρά. Η αγωγή ορίζεται για Οδηγίες την 26.01.2023 ώρα 08:30. Έξοδα στην πορεία. Τυχόν άλλα προδικαστικά αιτήματα, να προωθηθούν ως τότε.

 

  1.  

ΠΣΑ 17/2022

I-JUSTICE

Για πιστώτρια/Αιτήτρια: Ξ. Κόκκινου για Χρυσαφίνης & Πολυβίου ΔΕΠΕ, για χρεώστρια: Χ. Σιαηλής

Αίτηση της πιστώτριας ημερομηνίας 18.07.2022 για ακύρωση επαλήθευσης και καθορισμό χρέους

Η αίτηση ορίζεται για Ακρόαση (γραπτές αγορεύσεις) την 28.11.2022 ώρα 08:30. Έξοδα στην πορεία. Στο μεταξύ, επειδή στο ηλεκτρονικό σύστημα φαίνεται ότι η εμφάνιση είναι εκ μέρους του συμβούλου αφερεγγυότητας, αντί της χρεώστριας, να γίνουν οι αναγκαίες διορθώσεις, για σκοπούς διορθώσεων (επειδή τεχνικά μπορεί να χρειαστεί να επανακαταχωριστεί η ένσταση για τον ορθό εκπροσωπούμενο πρόσωπο), ο χρόνος καταχώρισης της ένστασης από μέρους της χρεώστριας επεκτείνεται για περαιτέρω 7 ημέρες από σήμερα. Να καταχωριστεί με σχετικό διοριστήριο.

 

  1.  

ΕΤΑΙΡΕΙΑ 19/2022

I-JUSTICE

Για Αιτήτρια: Χρύσανθος Μούδουρος & Σία ΔΕΠΕ

Αίτηση ημερομηνίας 09.09.2022 για οδηγίες και Αίτηση ημερομηνίας 09.09.2022 για μείωση κεφαλαίου

Έχω εξετάσει την αίτηση που συνοδεύει την κυρίως αίτηση (petition) της εταιρείας για μείωση του μετοχικού της κεφαλαίου και αφού έλαβα υπόψη τη μαρτυρία ότι δεν υπάρχουν οποιοιδήποτε πιστωτές, κρίνω ότι δεν είναι αναγκαίο να διευθετηθεί κατάλογος πιστωτών ή να υπάρξει περαιτέρω γνωστοποίηση. Ως εκ τούτου, η κυρίως αίτηση ορίζεται σήμερα για ακρόαση.

Έχω εξετάσει την κυρίως αίτηση και τη μαρτυρία που τη συνοδεύει και ικανοποιούμαι ότι μπορούν να εκδοθούν τα αιτούμενα διατάγματα. Εκδίδονται διατάγματα ως οι παράγραφοι Α και Β της αίτησης. Τα διατάγματα να κατατεθούν στον Έφορο Εταιρειών μέσα σε 40 ημέρες από τη σύνταξή τους, η οποία να ζητηθεί εντός 5 ημερών από σήμερα. Η μείωση του κεφαλαίου να δημοσιευθεί στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας μέσα σε 30 ημέρες από την εγγραφή της μείωσης του κεφαλαίου στην Έφορο Εταιρειών.

 

  1.  

ΑΓΩΓΗ 90/2022

I-JUSTICE

Για Ενάγοντα/Αιτητή: Σ. Ζαννούπας, για Εναγόμενο/Καθ’ ου η αίτηση: Δίγκα για Ν. Παπαθεοχάρους & Σία ΔΕΠΕ

Αίτηση ημερομηνίας 20.09.2022 για απόφαση λόγω παράλειψης καταχώρισης ΕΥ

Ο χρόνος καταχώρισης της Έκθεσης Υπεράσπισης επεκτείνεται μέχρι και την 06.10.2022 (ημερομηνία καταχώρισής της). Η αίτηση αποσύρεται και απορρίπτεται με έξοδα υπέρ του Ενάγοντος και εναντίον του Εναγόμενου, όπως υπολογιστούν / εγκριθούν ή άλλως πώς καθοριστούν από το Δικαστήριο στο τέλος της αγωγής. Ο χρόνος για την καταχώριση Απάντησης στην Υπεράσπιση επεκτείνεται για περαιτέρω 7 ημέρες από σήμερα.

 

 

Επικοινωνία: Μαρίνα Ραπτοπούλου, τηλ. 26802737, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

(για επείγοντα, Χρ. Μίτλεττον, Ε.Δ.: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

 

Υποθέσεις με χρονολογική σειρά

Α/Α

Υπόθεση

Αντικείμενο

Δικάσιμος

Σχόλια

 

  1.  

Αγωγή 2205/2012

Τραπεζικό χρέος

07.11.2022

Πρέπει να περατωθεί

  1.  

Αγωγή 2128/2014

Αμέλεια/παράβαση καθ.

26.10.2022

Ολοκληρώθηκε την 26.10.2022

  1.  

Αγωγή 2681/2014

Τραπεζικό χρέος

8.11.2022

Δήλωση συμβιβασμού

  1.  

Αγωγή 2799/2014

Τραπεζικό χρέος

27.10.2022

Πρέπει να περατωθεί

  1.  

Αγωγή 2888/2014

Δόλος/απάτη

01.11.2022

Συνεχιζόμενη

  1.  

Αγωγή 68/2015

Παράνομη επέμβαση

12.12.2022

Δήλωση συμβιβασμού

  1.  

Αγωγή 308/2015

ΧΧΧ

ΧΧΧ

Πρέπει να περατωθεί

  1.  

Αγωγή 477/2015

Τραπεζικό χρέος

ΧΧΧ

Πρέπει να περατωθεί

  1.  

Αγωγή 478/2015

ΧΧΧ

ΧΧΧ

Πρέπει να περατωθεί

  1.  

Αγωγή 518/2015

ΧΧΧ

ΧΧΧ

Πρέπει να περατωθεί

  1.  

Αγωγή 527/2015

ΧΧΧ

ΧΧΧ

Πρέπει να περατωθεί

  1.  

Αγωγή 577/2015

ΧΧΧ

ΧΧΧ

Πρέπει να περατωθεί

  1.  

Αγωγή 718/2016 – παραπομπή από αγωγή Ε.Δ. Λευκωσία του 2012

Επέμβαση στην ιδιωτική ζωή από ανακριτικές πράξεις και ποινικές διώξεις

31.10.2022

Πρέπει να περατωθεί