SIGNUP
  LOGIN

ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΦΟΥ

ΕΝΩΠΙΟΝ: Χρ. Μίτλεττον, Ε.Δ.                                                    

Ημερομηνία: 24 Απριλίου 2023

 

 

 

ΔΙΑΧ. 308/2006

Για Διαχείριση: Χαραλάμπους Ε. για Μαρία Σ. Παπαδημήτρη ΔΕΠΕ, Διαχειρίστρια: παρούσα

Έχουν καταχωριστεί ενδιάμεσοι λογαριασμοί περιουσίας. Εν τέλει, η ενημέρωση σήμερα είναι πως εκκρεμούν και τα όπλα και οι μετοχές. Επίσης, σε σχέση με το ενυπόθηκο δάνειο δεν περιλαμβάνονταν στην απογραφή. Εκκρεμεί αγωγή εναντίον της διαχειρίστριας, 904/2021 Ε.Δ. Πάφου. Παραμένει η αποστολή στοιχείων, για συμπληρωματική απογραφή. Υπάρχει μια δυσκολία ως προς το ότι, για τα κινητά, δεν είναι γνωστό, εάν μπορεί να γίνει η μεταβίβαση ενόσω εκκρεμεί η αγωγή, μην τυχόν θεωρηθούν καταδολιευτικές οι μεταβιβάσεις. Το Δικαστήριο εισηγήθηκε σχετικά. Η διαχείριση παραμένει για έλεγχο την 24.10.2023 ώρα 08:30. Αν υπάρχει εξέλιξη, να καταχωριστούν νέοι λογαριασμοί περιουσίας το αργότερο 4 ημέρες προηγουμένως. Η διαχειρίστρια απλώς να μπορεί να είναι παρούσα, αν ζητηθεί, ή να επικοινωνήσει με το Δικαστήριο, αν χρειαστεί οτιδήποτε.

ΑΓΩΓΗ 600/2016

Για Ενάγοντες: Ε. Μαυρικίου (κα) για Ν. Νικόλα, Μ. Μιλτιάδου, για Εναγόμενη 1: Στ. Ερωτοκρίτου για ΓΕ, για Εναγόμενη 2: Μ. Φράγκου (κα) για Αλέκος Ευαγγέλου & Σία ΔΕΠΕ, για Εναγόμενη 3: Αρ. Κορακίδου (κα) για Aristi Korakidou – Makridou LLC, για Εναγόμενη 4: αποσύρθηκε, για Εναγόμενη 5: Ν. Κωνσταντινίδης για Τάσσος Παπαδόπουλος & Συνεργάτες ΔΕΠΕ, για Εναγόμενη 6: Σ. Γιορδαμλής για Ιωαννίδης Δημητρίου ΔΕΠΕ

Η αγωγή παραμένει για Οδηγίες (διαχείριση & προγραμματισμός) την 18.09.2023 ώρα 08:30. Επειδή η αγωγή λαμβάνει σειρά ακρόασης, να ξεκαθαρίσει εάν/τι θα εκδικαστεί. Η εμφάνιση να γίνει με φυσική παρουσία, για την αναγκαία ακρόαση διαχείρισης. Τυχόν περιορισμός των επιδίκων θεμάτων (παραδεκτά γεγονότα και έγγραφα), να δηλωθεί την επόμενη δικάσιμο, για να μπορεί το Δικαστήριο να προσδιορίσει τον χρόνο ακρόασης.

ΑΓΩΓΗ 878/2016

Για Ενάγοντες: Μ. Βασιλειάδης, για Εναγόμενους: Α. Πολυδώρου

Η ακρόαση συνεχίστηκε με τη μαρτυρία του ΜΕ2, η πλευρά των Εναγόντων έκλεισε την υπόθεσή της, ακούστηκε και η μαρτυρία της ΜΥ1. Η κ. Πολυδώρου ανέφερε πως θα έχει ακόμα 1 με 2 μάρτυρες, που σε κάθε περίπτωση ολοκληρώνουν την παρουσίαση της μαρτυρίας σε μία ακόμα δικάσιμο. Η αγωγή ορίζεται για συνέχιση της ακρόασης και ολοκλήρωση της μαρτυρίας της 15.05.2023 ώρα 10:30. Εάν θα γίνει χρήση γραπτών δηλώσεων, να δοθούν στην άλλη πλευρά το αργότερο μία καθαρή ημέρα προηγουμένως (είναι Δευτέρα, μέχρι την Παρασκευή). Τα σημερινά έξοδα στην πορεία.

ΑΓΩΓΗ 1591/2016

Για Ενάγουσα: Χρυσαφίνης & Πολυβίου ΔΕΠΕ, για Εναγόμενους: Ανδρέας Θ. Μαθηκολώνης & Σία ΔΕΠΕ

Η αγωγή είναι ορισμένη για ακρόαση και αφορά σε τραπεζικό χρέος βάσει ενοικιαγοράς. Στο πρόγραμμα του Δικαστηρίου σήμερα και στον άμεσο χρόνο υπάρχουν παλαιότερες υποθέσεις, της χρονικής περιόδου 2015-2016 που έχουν προτεραιοποιηθεί για να ακουστούν, περιλαμβανομένων υποθέσεων της ίδιας φύσης με την παρούσα, με αποτέλεσμα να μην παρέχεται χρόνος για έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας της παρούσας σήμερα. Η υπόθεση προγραμματίζεται εκ νέου για Ακρόαση την 06.10.2023 ώρα 10:30. Έξοδα στην πορεία. Με τις ίδιες οδηγίες που δόθηκαν την 11.01.2023.

ΔΙΑΧ. 238/2017

Για διαχείριση: Μ. Σατολιά (κα) για Κώστας Σατολιάς ΔΕΠΕ, διαχειριστές: απόντες

Είναι έτοιμοι οι ενδιάμεσοι λογαριασμοί για καταχώριση. Υπάρχουν κάποια θέματα, που πρέπει να εξεταστούν, περιλαμβανομένου του ενδεχόμενου αντικατάστασης τουλάχιστον ενός εκ των διαχειριστών, για να μπορεί να προχωρά η διαχείριση. Η διαχείριση παραμένει για έλεγχο την 18.09.2023 ώρα 08:30. Ενδιάμεσοι λογαριασμοί να καταχωριστούν το αργότερο 5 ημέρες προηγουμένως. Εάν χρειαστεί οποιαδήποτε αίτηση, να υποβληθεί στο μεσοδιάστημα.

ΑΓΩΓΗ 97/2018

Για Ενάγοντα: Μ. Πατσαλίδου, για Εναγόμενο: Α. Παπαγεωργίου, για Τριτοδιάδικο 1: Ε. Κυριάκου για ΓΕ, για Τριτοδιάδικο 2: Ι. Παπαζαχαρία ΔΕΠΕ

Η αγωγή είναι ορισμένη για ακρόαση και είναι της φύσης που δεν φαίνεται να υπάρχει περιθώριο εξώδικης διευθέτησης. Στο πρόγραμμα του Δικαστηρίου σήμερα και στον άμεσο χρόνο υπάρχουν παλαιότερες υποθέσεις, της χρονικής περιόδου 2015-2017 που έχουν προτεραιοποιηθεί για να ακουστούν, περιλαμβανομένων υποθέσεων της ίδιας φύσης με την παρούσα, με αποτέλεσμα να μην παρέχεται χρόνος για έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας της παρούσας σήμερα. Η υπόθεση προγραμματίζεται εκ νέου για Ακρόαση την 23.10.2023 ώρα 10:30. Έξοδα στην πορεία.

Οδηγίες ακρόασης:

  1. Το Δικαστήριο ακούει μαρτυρία γεγονότων μόνο για τα γεγονότα που αμφισβητούνται και μαρτυρία ειδικής γνώμης όπου χρειάζεται. Με βάση τα επίδικα θέματα, ο χρόνος εκδίκασης προϋπολογίζεται σε 6 δικασίμους. Την 23.10.2023, να παρουσιαστεί η μαρτυρία 2 μαρτύρων της πλευράς του Ενάγοντος (μη ειδικών) (να εξεταστούν τα δεδομένα του χρόνου με το Δικαστήριο τότε). Δεν υπάρχει δυνατότητα δέσμευσης από τώρα άλλης ημερομηνίας.
  2. Τυχόν συμπληρωματική ένορκη δήλωση αποκάλυψης εγγράφων από οποιαδήποτε πλευρά να καταχωριστεί το αργότερο 10 ημέρες πριν από τη δικάσιμο.
  3. Εάν θα γίνει χρήση γραπτών δηλώσεων με βάση το άρθρο 25 Κεφ.9 να δοθεί στην άλλη πλευρά το αργότερο 2 ημέρες πριν από τη δικάσιμο.
  4. Θα ακολουθηθεί η διαδικασία που προβλέπει η Δ.33 ΚΠΔ για την περίπτωση, χωρίς διαφοροποίηση. Ισχύουν οι χρόνοι που προβλέπονται στους διαδικαστικούς κανονισμούς (Δ.30 ΚΠΔ), εκτός αν ορίσει διαφορετικά το Δικαστήριο κατά τη δίκη.
  5. Τυχόν παραδεκτά γεγονότα/έγγραφα να δηλωθούν πριν από την έναρξη της διαδικασίας.
  6. Εάν υπάρχει δυνατότητα να επιλυθεί με άλλον τρόπο η διαφορά, να γίνουν οι σχετικές ενέργειες μέχρι την επόμενη δικάσιμο, και να ενημερωθεί το Δικαστήριο αναλόγως, για να διαθέσει την ημερομηνία.

ΑΓΩΓΗ 1299/2018

Για Ενάγοντες: Γ. Χατζηνεοφύτου & Σία ΔΕΠΕ, για Εναγόμενο: Ε. Αντωνίου (κα)

Η αγωγή είναι ορισμένη για ακρόαση, και διέπεται από τους διαδικαστικούς κανονισμούς για τις υποθέσεις που παρουσιάζουν σοβαρή καθυστέρηση. Αφορά σε απαίτηση για προφορικό δάνειο μεταξύ γνωστών. Ο Εναγόμενος με τροποποιημένη ΕΥ αναφέρει πως δεν δανείστηκε χρήματα αλλά δούλευαν μαζί με τον Ενάγοντα 1 και στοιχημάτιζαν διάφορα ποσά. Λόγω της φύσης της υπόθεσης, πριν να επαναοριστεί για ακρόαση, θα γίνει μνεία. Η αγωγή ορίζεται για Οδηγίες (διαχείριση & προγραμματισμό) την 21.06.2023 ώρα 08:30. Δίδονται οδηγίες: οι διάδικοι να είναι παρόντες. Έξοδα στην πορεία.

ΑΓΩΓΗ 27/2019

Για Ενάγουσα: Χρυσαφίνης & Πολυβίου ΔΕΠΕ, για Εναγόμενους: Π. Αγγελίδης & Σία ΔΕΠΕ

Η αγωγή παραμένει για επίτευξη συμβιβασμού & προγραμματισμό την 18.09.2023 ώρα 08:30. Έξοδα στην πορεία. Εάν διευθετηθεί νωρίτερα, μπορεί να ζητηθεί.

ΔΙΑΧ. 179/2019

Για διαχείριση: Χλωρακιώτης & Φλωράκη ΔΕΠΕ, διαχειριστής/εκτελεστής: απών

Καταχωρίστηκαν λογαριασμοί περιουσίας. Υποβλήθηκαν στον Φόρο τα έγγραφα για την έκδοση του τελικού απαλλακτικού και αναμένονται. Στην συνέχεια, θα προχωρήσουν με τις μεταβιβάσεις. Η διαχείριση παραμένει για έλεγχο την 18.09.2023 ώρα 08:30. Τελικοί λογαριασμοί να καταχωριστούν το αργότερο 5 ημέρες προηγουμένως. Εάν καταχωριστούν/εγκριθούν, να μείνει εκτός πινακίου. Σε διαφορετική περίπτωση, εντός της ίδιας προθεσμίας, εάν υπάρχει εξέλιξη, ας καταχωριστούν νέοι λογαριασμοί περιουσίας, στους οποίους να αναφέρεται και ο λόγος για τον οποίο δεν συμπληρώθηκε   διαχείριση και οι ενέργειες που θα γίνουν. Ο διαχειριστής/εκτελεστής, εάν ζητηθεί, να μπορεί να είναι παρών, ή να μπορεί να επικοινωνήσει με το Δικαστήριο για οτιδήποτε χρειαστεί.

ΔΙΑΧ. 389/2019

Για διαχείριση: Ν. Νεοφύτου για Ανδρέας Σάββα & Συνεργάτες ΔΕΠΕ, διαχειριστής/εκτελεστής: απών

Έχουν καταχωριστεί ενδιάμεσοι. Η περιουσία έχει διευθετηθεί, εκτός από ένα ακίνητο. Η διαχείριση παραμένει για έλεγχο την 18.09.2023 ώρα 08:30. Τελικοί λογαριασμοί να καταχωριστούν το αργότερο 5 ημέρες προηγουμένως. Εάν καταχωριστούν/εγκριθούν, να μείνει εκτός πινακίου. Σε διαφορετική περίπτωση, εντός της ίδιας προθεσμίας, επειδή θα έχει παρέλθει η εξαμηνία, να καταχωριστούν νέοι λογαριασμοί περιουσίας, στους οποίους να αναφέρεται ο λόγος για τον οποίο δεν συμπληρώθηκε   διαχείριση και οι ενέργειες που θα γίνουν. Ο διαχειριστής/εκτελεστής, εάν ζητηθεί, να μπορεί να είναι παρών, ή να μπορεί να επικοινωνήσει με το Δικαστήριο για οτιδήποτε χρειαστεί.

ΔΙΑΧ. 407/2019

Για διαχείριση: καμία εμφάνιση, διαχειριστής/εκτελεστής: απών

Δεν υπάρχει καμία εμφάνιση ενώπιον του Δικαστηρίου και δεν είναι εφικτό να διεξαχθεί έλεγχος διαχείρισης, που δεν προωθείται. Ο Πρωτοκολλητής (α) να διερευνήσει και να καλέσει την εγγυήτρια που ορκίστηκε ένορκη δήλωση για την πιστή εκτέλεση της διαθήκης και τη διαχείριση του αποβιώσαντος, να εμφανιστεί στο Δικαστήριο κατά την ημερομηνία και ώρα ελέγχου, να δείξει λόγο στο Δικαστήριο γιατί δεν έχει ενεργήσει σύμφωνα με την εγγύησή της. Επίσης, (β) να διερευνήσει εάν μπορεί να ειδοποιήσει και να ειδοποιήσει τον αντικαταστάτη εκτελεστή που αναγράφεται στη διαθήκη του αποβιώσαντος με απλή ειδοποίηση. (γ) Εάν ο Πρωτοκολλητής διαπιστώσει πως δεν υπάρχει δυνατότητα προώθησης της διαχείρισης και σχετικό ενδιαφέρον, να εμφανιστεί και να πληροφορήσει το Δικαστήριο σχετικά κατά την ημερομηνία ελέγχου. Να διερευνηθεί τότε το ενδεχόμενο ανάκλησης του παραχωρητηρίου/διατάγματος, και απόρριψης της αίτησης για διαχείριση. Η διαχείριση παραμένει για έλεγχο την 18.09.2023 ώρα 08:30.

ΔΙΑΧ. 458/2019

Για διαχείριση: καμία εμφάνιση, διαχειριστής: απών

Δεν υπάρχει εμφάνιση στο Δικαστήριο. Είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης. Είχαν δοθεί οδηγίες να μην εκτελεστεί, αλλά με δεδομένη την παράλειψη εμφάνισης οποιουδήποτε στο Δικαστήριο, αναγκαστικά, θα πρέπει να προχωρήσει η εκτέλεση του εντάλματος σύλληψης. Η διαχείριση παραμένει για έλεγχο, για τον σκοπό αυτό, την 18.09.2023 ώρα 08:30.

ΕΤΑΙΡΕΙΑ 28/2020

Για Αιτήτρια: Ξ. Κόκκινου (κα) για Χρυσαφίνης & Πολυβίου ΔΕΠΕ, για Καθ’ ης η αίτηση: Γ. Χ’Σωτηρίου για Λ. Παπαφιλίππου & Σία ΔΕΠΕ, για ενδιαφερόμενα μέρη: καμία εμφάνιση

Η αίτηση παραμένει για Ακρόαση (γραπτές αγορεύσεις) την 15.06.2023 ώρα 08:30.

(σημ.: γίνονται προσπάθειες διευθέτησης)

ΑΓΩΓΗ 529/2020

Για Ενάγουσα: Χριστόφορος Ιωάννου ΔΕΠΕ, για Εναγόμενη 1: G. Kouzalis LLC, για Εναγόμενη 2: Φοίβος, Χρίστος Κληρίδης & Συνεργάτες ΔΕΠΕ

Ο χρόνος για την καταχώριση της ένορκης δήλωσης αποκάλυψης εγγράφων από πλευράς της Εναγόμενης 1 επεκτείνεται για περαιτέρω 30 ημέρες από σήμερα. Δίδονται περαιτέρω οδηγίες: (α) εντός 30 ημερών από σήμερα, η Ενάγουσα να καταχωρίσει ονομαστικό κατάλογο μαρτύρων με σύνοψη της μαρτυρίας του κάθε μάρτυρα, (β) ακολούθως, οι Εναγόμενοι 1 και 2, εάν θα προσκομίσουν μαρτυρία, να καταχωρίσουν τον δικό τους ονομαστικό κατάλογο μαρτύρων με σύνοψη μαρτυρίας κάθε μάρτυρα εντός περαιτέρω 30 ημερών. Η αγωγή ορίζεται για Οδηγίες (διαχείριση & προγραμματισμός) την 18.09.2023 ώρα 08:30. Έξοδα στην πορεία.

ΑΓΩΓΗ 687/2020

Για Ενάγουσα/εξ ανταπαιτήσεως Εναγόμενους: Γρ. Χριστοδουλίδης, για Εναγόμενο/εξ ανταπαιτήσεως Ενάγοντα: Κ. Μαραβελάκη (κα) για Ν. Παπαθεοχάρους & Σία ΔΕΠΕ

Η αγωγή παραμένει για Οδηγίες (διαχείριση & προγραμματισμό) την 09.06.2023 ώρα 08:30. Μέχρι τότε, να έχουν καταχωριστεί η ένορκη δήλωση αποκάλυψης εγγράφων και ο ονομαστικός κατάλογος μαρτύρων/σύνοψη μαρτυρίας της πλευράς της Ενάγουσας. Θα δοθούν τότε οδηγίες για τον ονομαστικό κατάλογο μαρτύρων /σύνοψη μαρτυρίας της πλευράς του Εναγόμενου/εξ’ ανταπαιτήσεως Ενάγοντα. Μέχρι τότε, να διερευνηθεί και το ενδεχόμενο μέρος του εξοπλισμού/μηχανημάτων που ενδεχομένως υπόκειται σε φθορά ή εξέλιξη της τεχνολογίας να μπορεί να παραδοθεί, για να μείνει/περιοριστεί η χρηματική διαφορά, και το ενδεχόμενο να επιτραπεί επιθεώρηση της κατοικίας στη Χλώρακα για σκοπούς εκτίμησης. Έξοδα στην πορεία, όχι εναντίον του Εναγόμενου.

ΑΓΩΓΗ 908/2020

Για Ενάγουσα: Νίκος Παπακλεοβούλου ΔΕΠΕ, για Εναγόμενη: Πολύκαρπος Φιλίππου & Συνεργάτες ΔΕΠΕ

Βάσει ειδοποίησης ημερομηνίας 20.04.2023, άδεια δίδεται, η αγωγή αποσύρεται και απορρίπτεται ως εξωδίκως διευθετηθείσα. Κάθε πλευρά τα έξοδά της. Προηγούμενες διαταγές για έξοδα αναμεταξύ των διαδίκων ακυρώνονται.

ΑΓΩΓΗ 77/2021

Για Ενάγουσα: ΤΜ Παπαϊσιδώρου (κα) για Ομήρου & Ομήρου ΔΕΠΕ, για Εναγόμενους: Σ. Σοφοκλεόυς για Μάριος Χαρτσιώτης & Σία ΔΕΠΕ (απόσυρση), Εναγόμενοι: απόντες

Έχουν κατατεθεί επιστολές που είναι επαρκείς, για σκοπούς απόσυρσης. Άδεια δίδεται στους δικηγόρους των Εναγόμενων, να αποσυρθούν από την εκπροσώπηση των Εναγόμενων. Η ώρα είναι 11:10. Οι Εναγόμενοι είναι απόντες. Η ανταπαίτηση των Εναγόμενων απορρίπτεται, λόγω παράλειψης προώθησής της, με έξοδα υπέρ της Ενάγουσας και εναντίον των Εναγόμενων, όπως υπολογιστούν από τον Πρωτοκολλητή και εγκριθούν από το Δικαστήριο. Η αγωγή ορίζεται για Απόδειξη την 09.05.2023 ώρα 08:30. Έξοδα στην πορεία.

ΑΓΩΓΗ 427/2021

Για Ενάγοντα: Η. Ηλιάδης, για Εναγόμενη 2: Κ. Μαραβελάκη (κα) για Ν. Παπαθεοχάρους & Σία ΔΕΠΕ

Η αγωγή παραμένει για δήλωση συμβιβασμού την 24.05.2023 ώρα 08:30.

ΑΓΩΓΗ 1167/2021

Για Ενάγουσα: Χρ. Κων/νου (κα) για Χριστιάνα Κωνσταντίνου & Σία ΔΕΠΕ, για Εναγόμενη: Χρ. Μενελάου για Χρίστος Μενελάου & Σία ΔΕΠΕ

Η αγωγή ορίζεται για Ακρόαση την 02.04.2024 ώρα 10:30. Έξοδα στην πορεία.

ΑΓΩΓΗ 48/2022

Για τον Αιτητή (Εναγόμενο): Ι. Κουκούνη (κα), για την Καθ’ ης η αίτηση (Ενάγουσα): Μ.Α. Παπαδόπουλος

Αίτηση ημερομηνίας 30.12.2022 για παραμερισμό απόφασης

Δίδεται επιφυλαχθείσα απόφαση. Το κείμενό της διαβιβάζεται στους δικηγόρους. Για τους λόγους που εξηγούνται στην απόφαση, η αίτηση δεν μπορεί να έχει επιτυχή έκβαση και απορρίπτεται, με έξοδα υπέρ της Ενάγουσας/Καθ’ ης η αίτηση και εναντίον του Εναγόμενου/Αιτητή, όπως υπολογιστούν από τον Πρωτοκολλητή και εγκριθούν από το Δικαστήριο.

ΠΣΑ 98/2022

I-JUSTICE

Για Αιτητές: Σ. Καζάκου (κα), Σ. Σκουφάρης, Λειτουργός Τμήματος Αφερεγγυότητας, για καθορισμένο πιστωτή: καμία εμφάνιση

Αίτηση ημερομηνίας 28.03.2023 για επικύρωση ΠΣΑ

Ο χρόνος για την υποβολή της αίτησης επεκτείνεται μέχρι και την 28.03.2023 (ημερομηνία καταχώρισής της). Η ένορκη δήλωση επίδοσης έχει ελεγχθεί, όπως και όλα τα στοιχεία που συνοδεύουν την αίτηση, σε συνάρτηση με τον διαδικαστικό κανονισμό και τον νόμο, οι απαιτήσεις των οποίων ικανοποιούνται, ως και τα κριτήρια επιλεξιμότητας. Εκδίδεται διάταγμα ως η παράγραφος Α της αίτησης. Δεν τίθεται θέμα εξόδων. Το παρόν να κοινοποιηθεί από τον Πρωτοκολλητή σύμφωνα με τον διαδικαστικό κανονισμό.

ΕΦΕΣΗ 227/2022

I-JUSTICE

Για Εφεσείουσα/Αιτήτρια: Πανάγος & Πανάγος ΔΕΠΕ, για Εφεσίβλητους 1, 2, 3: καμία εμφάνιση, για Εφεσίβλητη 4/Καθ’ης η αίτηση: καμία εμφάνιση, για ενδιαφερόμενο μέρος ΕΚΓ Πάφου: Α. Λεωνίδου για ΓΕ

Αίτηση ημερομηνίας 29.08.2022 για ενδιάμεση θεραπεία και προσωρινά διατάγματα ημερομηνίας 31.08.2022

H αίτηση παρέμεινε να εκκρεμεί για την Εφεσίβλητη 4. Δεν υπάρχει εμφάνιση. Τα προσωρινά διατάγματα ημερομηνίας 31.08.2022 καθίστανται απόλυτα ως έχουν εκδοθεί και αναφορικά με την Καθ’ ης η αίτηση 4, και ισχύουν μέχρι την τελική εκδίκαση της Έφεσης ή νεότερη διαταγή του Δικαστηρίου. Τα έξοδα της αίτησης, όσον αφορά   την Εφεσίβλητη 4/Καθ’ ης   η αίτηση, επιδικάζονται υπέρ της Εφεσείουσας και   εναντίον της Εφεσίβλητης 4/Καθ’ ης   η αίτηση όπως υπολογιστούν/εγκριθούν ή άλλως πώς καθοριστούν από το Δικαστήριο στο τέλος της Έφεσης.

Δεν υπάρχει εμφάνιση των Εφεσιβλήτων 1, 2, 3 και 4, η Έφεση θα εξεταστεί κοινά, τα έξοδα αναφορικά με τους Εφεσίβλητους 1, 2, 3 και 4 επιφυλάσσονται. Η Έφεση ορίζεται για Ακρόαση (γραπτές αγορεύσεις) την 18.09.2023 ώρα 08:30. Τυχόν ένσταση του ενδιαφερόμενου μέρους να καταχωριστεί μέχρι και την 01.07.2023. Έξοδα στην πορεία, όχι εναντίον της Εφεσείουσας.

ΕΦΕΣΗ 228/2022

I-JUSTICE

Για Εφεσείοντες: Σ. Σάββα, για Εφεσίβλητους: Επαμεινώνδας Κορακίδης ΔΕΠΕ, για ενδιαφερόμενο μέρος: Α. Λεωνίδου για ΓΕ

Ο χρόνος καταχώρισης της ένστασης των Εφεσιβλήτων επεκτείνεται μέχρι και την 21.04.2023. Στον ηλεκτρονικό φάκελο δεν εντοπίζεται ένσταση του ενδιαφερόμενου μέρους. Ο χρόνος για την καταχώριση ένστασης του ενδιαφερόμενου μέρους επεκτείνεται μέχρι και την 26.06.2023. Η Έφεση παραμένει για Οδηγίες & Προγραμματισμό την 18.09.2023 ώρα 08:30. Έξοδα στην πορεία, όχι εναντίον Εφεσειόντων.

ΑΓΩΓΗ 577/2022

I-JUSTICE

Για Ενάγουσα: Χαβιαράς & Φιλίππου ΔΕΠΕ, για Εναγόμενους: Ν. Παπαθεοχάρους & Σία ΔΕΠΕ

Η αγωγή τέθηκε ενώπιον του Δικαστηρίου για οδηγίες, κατόπιν κλήσης για οδηγίες του Ενάγοντος. Δίδονται οδηγίες: η Ενάγουσα και οι Εναγόμενοι, εντός 60 ημερών από σήμερα, να καταχωρίσουν ένορκη δήλωση αποκάλυψης εγγράφων και αντίγραφα τυχόν εγγράφων που θα τύχουν αποκάλυψης να δώσουν στην άλλη πλευρά. Η αγωγή ορίζεται για Οδηγίες την 18.09.2023 ώρα 08:30. Έξοδα στην πορεία.

ΑΓΩΓΗ 818/2022

I-JUSTICE

Για τους Ενάγοντες/Αιτητές: Σ. Ζαννούπας, για τον Εναγόμενο/Καθ’ ου η αίτηση: Ο. Λάμπρου (κα) για Ανδρέας Θ. Μαθηκολώνης & Σία ΔΕΠΕ

Αίτηση ημερομηνίας 08.11.2022 για συνοπτική απόφαση

Δίδεται επιφυλαχθείσα απόφαση. Το κείμενό της αναρτάται ηλεκτρονικά, με ενημέρωση των δικηγόρων. Για τους λόγους που εξηγούνται στην απόφαση, η αίτηση έχει επιτύχει. Εκδίδεται διάταγμα με το οποίο διατάσσεται ο Εναγόμενος να παραδώσει στους Ενάγοντες ελεύθερη και κενή την κατοχή της αποθήκης τα στοιχεία της οποίας αναφέρονται στην παράγραφο 13Β του παρακλητικού της Έκθεσης Απαίτησης των Εναγόντων, εντός 30 ημερών από την επίδοση σε αυτόν του παρόντος διατάγματος, με την παράδοση των κλειδιών της σε οποιονδήποτε εκ των Εναγόντων 1 ή 2 ή στον δικηγόρο των Εναγόντων. Εκδίδεται απόφαση δια της οποίας ο Εναγόμενος διατάσσεται να πληρώσει στους Ενάγοντες 1 και 2 τα έξοδα της αγωγής και της αίτησης για συνοπτική απόφαση, όπως υπολογιστούν από τον Πρωτοκολλητή και εγκριθούν από το Δικαστήριο.

ΑΓΩΓΗ 8/2023

I-JUSTICE

Για Ενάγοντες/Αιτητές: Μέρκουρης Τελώνης & Γιολάντα Ζυμπουλάκη Τελώνη ΔΕΠΕ, για Εναγόμενο/Καθ’ου η αίτηση: Ζένιος Νικολάου ΔΕΠΕ

Ο χρόνος καταχώρισης της ένστασης του Εναγόμενου επεκτείνεται μέχρι και την 03.04.2023 (ημερομηνία καταχώρισής της). Η αίτηση και τα προσωρινά διατάγματα ορίζονται για Ακρόαση (γραπτές αγορεύσεις) την 22.05.2023 ώρα 08:30.   Έξοδα στην πορεία, αλλά όχι εναντίον των Εναγόντων/Αιτητών. Τα προσωρινά διατάγματα παραμένουν σε ισχύ μέχρι νεότερη διαταγή του Δικαστηρίου.

ΕΦΕΣΗ 89/2023

I-JUSTICE

Για Εφεσείουσα: Θ. Δρυμιώτου (κα) για Σιαηλής & Σιαηλή ΔΕΠΕ, για Εφεσίβλητη: Μ. Κωνσταντινίδου (κα) για Ε & Μ Κωνσταντινίδου ΔΕΠΕ

Το Δικαστήριο έθεσε θέμα κατά τόπο αρμοδιότητάς του, εφόσον τα ακίνητα είναι στην επαρχία του Ε.Δ. Λεμεσού. Ζητήθηκε άδεια του Δικαστηρίου να αποσυρθεί η Έφεση. Άδεια δίδεται, η Έφεση αποσύρεται και απορρίπτεται, με έξοδα υπέρ της Εφεσίβλητης και εναντίον της Εφεσείουσας όπως υπολογιστούν από τον Πρωτοκολλητή και εγκριθούν από το Δικαστήριο.

 

Επικοινωνία: Μαρίνα Ραπτοπούλου, τηλ. 26802737, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

(για επείγοντα, Χρ. Μίτλεττον, Ε.Δ.: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

 

Συνεχιζόμενες ακροάσεις

 

 

Υπόθεση

Αντικείμενο

Δικάσιμος

Σχόλια

 

1.      

Αγωγή 308/2015

Τροχαίο ατύχημα

26.04.2023

02.05.2023

 

2.      

Αγωγή 577/2015

Συμβατική διαφορά

ΧΧΧ

Πιθανότητα διευ/σης

3.      

Αγωγή 689/2015

Τραπεζικό χρέος

10.05.2023

Πιθανότητα διευ/σης

4.      

Αγωγή 728/2015

Αποζημιώσεις οικείων για θάνατο

28.04.2023

 

5.      

Αγωγή 1389/2015

Αμοιβή κτηματομεσίτη

11.05.2023

 

6.      

Αγωγή 1427/2015

Μείωση αξίας ακ. από δικτ. ΑΗΚ

17.05.2023

24.05.2023

 

7.      

Αγωγή 1547/2015

Μείωση αξίας ακ. από δικτ. ΑΗΚ

19.05.2023

 

8.      

Αγωγή 1580/2015

Μείωση αξίας ακ. από δικτ. ΑΗΚ

05.05.2023

 

9.      

Αγωγή 1588/2015

Συμβατική διαφορά με ακίνητο

09.05.2023

 

10.    

Αγωγή 1629/2015

Παράνομη κατάσχεση

08.05.2023

 

11.    

Αγωγή 1677/2015

Μείωση αξίας ακ. από δίκτ. ΑΗΚ

29.05.2023

 

12.    

Αγωγή 1870/2015

Εργατικό ατύχημα

04.05.2023

 

13.    

Αγωγή 2069/2015

Οχληρία/επέμβαση

12.05.2023

 

14.    

Αγωγή 2159/2015

Εργατικό ατύχημα

27.04.2023

 

15.    

Αγωγή 2129/2015

Ασφαλιστική αποζημίωση

26.05.2023

 

16.    

Αγωγή 2379/2015

Αγωγή 2378/2015

Κοινόχρηστα

03.05.2023

 

17.    

Αγωγή 2857/2015

Κοινόχρηστα

25.05.2023

 

18.    

Αγωγή 878/2016

Παράνομη κατεδάφιση

15.05.2023