SIGNUP
  LOGIN

ΑΓΩΓΗ 1239/2009 Για Αιτητή: Χ. Ζόππος Αίτηση ημερομηνίας 16.03.2023 για ανανέωση ΜΕΜΟ Εκδίδεται διάταγμα ως η παράγραφος Α της αίτησης. Καμία διαταγή για έξοδα.

ΔΙΑΧ.37/2013 Για Διαχείριση: Θ. Δρυμιώτου (κα), Διαχειριστής: απών Η διαχείριση παραμένει για έλεγχο την 15.09.2023 ώρα 08:30. Τελικοί λογαριασμοί να καταχωριστούν το αργότερο 5 ημέρες προηγουμένως. Εάν καταχωριστούν και εγκριθούν από τον Πρωτοκολλητή, να μείνει εκτός πινακίου. Σε διαφορετική περίπτωση, να καταχωριστούν ενδιάμεσοι λογαριασμοί, στους οποίους να εξηγείται με λεπτομέρεια ο λόγος μη συμπλήρωσης της διαχείρισης και οι ενέργειες που θα γίνουν για να συμπληρωθεί. Ισχύουν όσα αναφέρθηκαν την προηγούμενη φορά. Ο διαχειριστής να μπορεί να είναι παρών, αν ζητηθεί από το Δικαστήριο.

ΑΓΩΓΗ 308/2015 Για Ενάγοντα: Μ. Βασιλειάδης, για Εναγόμενο: Χρ. Κων/νου για Γ. Κων/νου, Κ.Μ. Χατζηπιέρα Σήμερα, η πλευρά του Ενάγοντος δεν προσκόμισε την ιατρική μαρτυρία, για την ακρόαση της οποίας είχε προγραμματιστεί η υπόθεση. Ανέφερε έγκαιρα πρόβλημα με την παρουσίασή της, λόγω προσωπικών θεμάτων του ιατρού. Ωστόσο, το ζήτημα παραμένει πως προκαλείται καθυστέρηση στην εκδίκαση της υπόθεσης, εφόσον δεν χρησιμοποιείται ο χρόνος που δόθηκε από το Δικαστήριο, και βασικά που δεσμεύθηκε έναντι άλλων υποθέσεων. Η αγωγή παραμένει για συνέχιση της ακρόασής της την 02.05.2023 ώρα 10:30, που είναι ήδη ορισμένη. Την 02.05.2023, να παρουσιαστεί η μαρτυρία και των δύο μαρτύρων που έχουν αναφερθεί. Συζητήθηκε τρόπος αντιμετώπισης του προβλήματος με την ιατρική μαρτυρία, εάν εμμένει, υπό τις περιστάσεις της υπόθεσης, καθότι δεν θα προσαρμοστεί το πρόγραμμα του Δικαστηρίου στις ανάγκες οποιουδήποτε. Δίδεται άδεια για σύντομη κλήτευση του Μάριου Θεοδώρου. Τα σημερινά έξοδα στη πορεία, όχι εναντίον της Εναγόμενης. Δεσμεύτηκε και η 01.06.2023 ώρα 10:30, για την ολοκλήρωση του συνόλου της μαρτυρίας της υπόθεσης (και των δύο πλευρών), σε κάθε περίπτωση (και του Εναγόμενου). Ο Ενάγων δεν εξετάστηκε από ιατρό της επιλογής της ασφαλιστικής του Εναγόμενου καθότι η εστίαση στην προκειμένη περίπτωση είναι στην ευθύνη. Ο φάκελος μένει στο Δικαστήριο.

ΑΓΩΓΗ 1170/2015 Για Ενάγουσα: Χρυσαφίνης & Πολυβίου ΔΕΠΕ, για Εναγόμενους: Κώστας Μελάς & Συνεργάτες ΔΕΠΕ Η αγωγή παραμένει για δήλωση συμβιβασμού την 26.05.2023 ώρα 08:30. Εάν διευθετηθεί νωρίτερα η υπόθεση, να ζητηθεί.

ΑΓΩΓΗ 1918/2015 Για Ενάγουσα: ΤΜ Παπαϊσιδώρου (κα) για Ομήρου & Ομήρου ΔΕΠΕ, για Εναγόμενους: Ο. Σουσανίδου (κα) για Ευσταθίου & Ευσταθίου ΔΕΠΕ, εκπρόσωπος Ενάγουσα: παρούσα, Εναγόμενοι: απόντες Η αγωγή ήταν ορισμένη για ακρόαση την 09.02.2023 και στη βάση των δηλώσεων των συνηγόρων των διαδίκων ότι δεν υπάρχει πρόθεση εκδίκασης της υπόθεσης και θέλουν να επιλυθεί εξωδικαστικά, η υπόθεση παρέμεινε για δήλωση συμβιβασμού την 09.03.2023, την 23.03.2023 και έπειτα σήμερα. Για τη σημερινή δικάσιμο, δόθηκαν οδηγίες, σε περίπτωση μη διευθέτησης, να είναι παρόντες στο Δικαστήριο εκπρόσωποι της Ενάγουσας και οποιοιδήποτε εκ των Εναγόμενων, για να γίνει μνεία. Σήμερα, εμφανίστηκε εκπρόσωπος από πλευράς Ενάγουσας για σκοπούς μνείας, αλλά όχι οποιοσδήποτε εκ των Εναγόμενων, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να γίνει η ουσιαστική συζήτηση, σύμφωνα με τις οδηγίες του Δικαστηρίου. Υπήρξε αίτημα από πλευράς Εναγόμενων να οριστεί η υπόθεση για ακρόαση, σε αντίθεση όμως με προηγούμενες δηλώσεις, και χωρίς εξήγηση, τι θα εκδικαστεί. Η αγωγή παραμένει για δήλωση συμβιβασμού την 03.05.2023 ώρα 08:30. Σε περίπτωση που δεν είναι εφικτό να δηλωθεί συμβιβασμός μέχρι τότε/τότε και θα εκδικαστεί η υπόθεση, εκείνη την ίδια ημέρα, να γίνει μνεία, και να αρχίσει η ακρόαση της μαρτυρίας της υπόθεσης με την κατάθεση είτε των εγγράφων που δεν αμφισβητούνται ότι υπάρχουν (με επιφύλαξη δικαιώματος αντεξέτασης), είτε με τη μαρτυρία της ΜΕ1. Τυχόν συμπληρωματική ένορκη δήλωση αποκάλυψης εγγράφων από οποιαδήποτε πλευρά να γίνει μέχρι και την 28.04.2023 και τα έγγραφα που θα αποκαλυφθούν να δοθούν στην άλλη πλευρά. Εάν θα γίνει χρήση γραπτής δήλωσης της ΜΕ1, να δοθεί στην άλλη πλευρά 1 καθαρή ημέρα προηγουμένως.

ΑΓΩΓΗ 690/2016 Για Ενάγουσα: Aristi Korakidou-Makridou LLC, για Εναγόμενους: Δ. Χατζηνέστωρος & Σία ΔΕΠΕ Η υπόθεση προγραμματίζεται εκ νέου για Ακρόαση την 11.10.2023 ώρα 10:30. Έξοδα στην πορεία. Με τις ίδιες οδηγίες που δόθηκαν την 13.01.2023.

ΑΓΩΓΗ 1367/2016 Για Ενάγοντα: Α. Δημητριάδης για Ανδρέας Δημητριάδης & Σία ΔΕΠΕ, για Εναγόμενη: Ν. Νικήτας για Κώστας Π. Δημητριάδης ΔΕΠΕ Εκδίδεται εκ συμφώνου απόφαση υπέρ της Ενάγουσας και εναντίον της Εναγόμενης για το ποσό των €12.000,00, πλέον νόμιμος τόκος ετησίως μέχρι εξόφλησης από σήμερα (26.04.2023), πλέον για τα έξοδα της αγωγής όπως υπολογιστούν από τον Πρωτοκολλητή και εγκριθούν από το Δικαστήριο. Εάν εντός ενός μηνός από την έγκριση των εξόδων πληρωθεί το ποσό της απαίτησης (€12.000,00) και το ποσό των εξόδων ως θα έχουν εγκριθεί, η απόφαση θα θεωρείται εξοφληθείσα (δεν θα οφείλεται νόμιμος τόκος). Η ημερομηνία 24.05.2023 ακυρώνεται.

ΔΙΑΧ. 290/2018 Για τη διαχείριση: Γ. Λεοντίου, διαχειριστής: απών Η διαχείριση ορίζεται για έλεγχο την 24.11.2023 ώρα 08:30. Τελικοί λογαριασμοί να καταχωριστούν το αργότερο 4 ημέρες προηγουμένως. Εάν καταχωριστούν και εγκριθούν από τον Πρωτοκολλητή, η διαχείριση να μείνει εκτός πινακίου. Σε διαφορετική περίπτωση, εάν υπάρχει άλλη εξέλιξη ή κώλυμα, να καταχωριστούν νέοι ενδιάμεσοι λογαριασμοί, με

βάση το άρθρο 45(1) Κεφ.189, εντός της ίδιας προθεσμίας, και με τους οποίους να εξηγείται στο Δικαστήριο γιατί δεν συμπληρώνεται η διαχείριση, και οι ενέργειες που δρομολογούνται για να συμπληρωθεί. Ο διαχειριστής να μπορεί να είναι παρών, εάν χρειαστεί.

ΑΓΩΓΗ 557/2018 Για Ενάγουσα: Φ. Στεφάνου (κα) για Stefanou & Stefanou LLC, για Εναγόμενους: Κ. Χ’ Λαμπρής Η υπόθεση είναι ορισμένη για Ακρόαση. Έγινε μια πρώτη συζήτησή της, υπάρχουν τεχνικά θέματα. Η αγωγή παραμένει για Οδηγίες (διαχείριση & προγραμματισμό) την 20.09.2023 ώρα 08:30. Να γίνει προσπάθεια περιορισμού των επιδίκων θεμάτων, ιδίως όσον αφορά τα τεχνικά θέματα, να εξεταστεί εάν θα ήταν βολικότερο να επιλυθούν από κοινό εμπειρογνώμονα. Εάν θα προχωρήσουμε τελικά με εκδίκαση όλων των επίδικων θεμάτων, να δούμε πώς μπορεί να περιοριστεί ο χρόνος της προφορικής μαρτυρίας, με τυχόν παραδεκτά γεγονότα ή έγγραφα. Εάν θα γίνει χρήση εμπειρογνωμοσύνης από κάθε πλευρά ξεχωριστά, να διασφαλιστεί ότι έχουν ετοιμαστεί εκθέσεις και έχουν δοθεί στην άλλη πλευρά (σημ.: δεν κατονομάζεται συγκεκριμένα από την πλευρά των Εναγόμενων). Έξοδα στην πορεία.

ΑΓΩΓΗ 737/2018 Για Ενάγουσα: Ομήρου & Ομήρου ΔΕΠΕ, για Εναγόμενους: Ν. Δημοσθένους Η αγωγή είναι ορισμένη για Ακρόαση, αφορά σε απαίτηση για τραπεζικό χρέος. Την αγωγή διέπουν διαδικαστικοί κανονισμοί που εφαρμόζονται σε υποθέσεις που παρουσιάζουν σοβαρή καθυστέρηση. Ενόψει του ότι δεν είναι επαρκώς καθορισμένα τα επίδικα θέματα, υπάρχουν γενικές αναφορές και διαζεύξεις στο δικόγραφο των Εναγόμενων, και έχει μεσολαβήσει και η προδικασία (ένορκες αποκαλύψεις εγγράφων, κ.λπ.), για σκοπούς διαχείρισης της ακρόασης, το Δικαστήριο θα πρέπει να γνωρίζει τι ακριβώς θα εκδικαστεί. Η αγωγή παραμένει για Οδηγίες (διαχείριση & προγραμματισμό) την 20.09.2023 ώρα 08:30. Δίδονται οδηγίες: οι δικηγόροι που χειρίζονται την υπόθεση για σκοπούς ακρόασης να εμφανιστούν με φυσική παρουσία. Έξοδα στην πορεία.

ΑΓΩΓΗ 1138/2019 Για Ενάγουσα: G. Hadjineophytou & Co LLC, για Εναγόμενο 3: Δ. Καρακώστα Η αγωγή αναφορικά με τον Εναγόμενο 3 παραμένει για επίτευξη συμβιβασμού & προγραμματισμό την 19.05.2023 ώρα 08:30. Έξοδα στην πορεία.

ΑΓΩΓΗ 87/2019 Για Ενάγουσα: Γ. Παπασάββα, για Εναγόμενους: Κ.Α. Σέργη Η υπόθεση προγραμματίζεται εκ νέου για Ακρόαση την 13.02.2024 ώρα 10:30. Έξοδα στην πορεία.

ΔΙΑΧ. 199/2019 Για διαχείριση: Λ. Λουκαΐδου-Θεοφάνους ΔΕΠΕ, διαχειρίστρια/εκτελέστρια: απούσα Η διαχείριση ορίζεται για έλεγχο την 24.11.2023 ώρα 08:30. Τελικοί λογαριασμοί να καταχωριστούν το αργότερο 4 ημέρες προηγουμένως. Εάν καταχωριστούν και εγκριθούν από τον Πρωτοκολλητή, η διαχείριση

να μείνει εκτός πινακίου. Σε διαφορετική περίπτωση, να καταχωριστούν νέοι ενδιάμεσοι λογαριασμοί, με βάση το άρθρο 45(1) Κεφ.189, εντός της ίδιας προθεσμίας, και με τους οποίους να εξηγείται στο Δικαστήριο με λεπτομέρεια γιατί δεν συμπληρώνεται η διαχείριση, και οι ενέργειες που δρομολογούνται για να συμπληρωθεί, και η διαχειρίστρια να μπορεί να είναι παρούσα, εάν ζητηθεί. Ας γίνει χρήση της δυνατότητας κλήτευσης λειτουργού από τις υπηρεσίες του πιστωτή, στο πλαίσιο του ελέγχου, για να υποβοηθηθεί η συμπλήρωση της διαχείρισης.

ΔΙΑΧ. 18/2020 Για διαχείριση: Ν. Δημοσθένους, διαχειριστής: παρών Η διαχείριση ορίζεται για έλεγχο την 24.11.2023 ώρα 08:30. Τελικοί λογαριασμοί να καταχωριστούν το αργότερο 4 ημέρες προηγουμένως. Εάν καταχωριστούν και εγκριθούν από τον Πρωτοκολλητή, δεν θα χρειαστεί εμφάνιση, η διαχείριση να μείνει εκτός πινακίου. Σε διαφορετική περίπτωση, να καταχωριστούν νέοι ενδιάμεσοι λογαριασμοί, με βάση το άρθρο 45(1) Κεφ.189, εντός της ίδιας προθεσμίας, και με τους οποίους να εξηγείται στο Δικαστήριο με λεπτομέρεια γιατί δεν συμπληρώνεται η διαχείριση, και οι ενέργειες που δρομολογούνται για να συμπληρωθεί, και να είναι παρών στο Δικαστήριο ο διαχειριστής. Ας γίνει χρήση της δυνατότητας κλήτευσης λειτουργού από τις υπηρεσίες του πιστωτή, στο πλαίσιο του ελέγχου, για να υποβοηθηθεί η συμπλήρωση της διαχείρισης.

ΑΓΩΓΗ 538/2020 Για Ενάγουσα/Αιτήτρια: Χριστόφορος Ιωάννου ΔΕΠΕ Αίτηση ημερομηνίας 31.03.2023 για περαιτέρω απόφαση ν. 1, 2 λόγω παράλειψης εμφάνισης Υπάρχει ήδη απόφαση εναντίον των Εναγόμενων 1 και 2 ημερομηνίας 09.07.2021 δια της οποίας επιδικάζονται τα οφειλόμενα ποσά. Όσον αφορά τα διατάγματα που αξιώνονταν σχετικά με την εκχώρηση, είχαν αποσυρθεί άνευ βλάβης οι αξιώσεις της Ενάγουσας, χωρίς βλάβη των δικαιωμάτων της Ενάγουσας να επανέλθει σε στάδιο ακρόασης της αγωγής, κατά τρόπο που ερμηνεύεται πως η απόσυρση αφορούσε στις αξιώσεις δια της αίτησης για απόφαση, και όχι δια της αγωγής, αναφορικά με τις οποίες τέθηκε και η επιφύλαξη αξίωσής τους (με νέα αίτηση) σε στάδιο ακρόασης. Με την αίτηση για περαιτέρω απόφαση, τώρα, ζητείται απλώς η αναγνωριστική απόφαση σε σχέση με την ύπαρξη της εκχώρησης των δικαιωμάτων των Καθ’ ων η αίτηση 1 και 2 που απορρέουν από το πωλητήριο έγγραφο, και αναγνωριστική απόφαση αναφορικά με το δικαίωμα απόσυρσης, χωρίς βλάβη οποιωνδήποτε δικαιωμάτων της Εναγόμενης 3, εναντίον της οποίας η αγωγή εκκρεμεί. Έχω μελετήσει τον φάκελο της υπόθεσης, τη μαρτυρία και την επιχειρηματολογία που εκτέθηκε για τον σκοπό αυτό. Θεωρώ πως η έκδοση αναγνωριστικών αποφάσεων ως οι παράγραφοι 10(1)(Ι)(ΙΙ) της ένορκης δήλωσης ημερομηνίας 06.04.2023 δεν επηρεάζουν οποιαδήποτε δικαιώματα της Εναγόμενης 3. Όσον αφορά το σημείο (ΙΙΙ), το Δικαστήριο δεν «εξουσιοδοτεί» ενέργειες, εκδίδει αποφάσεις και διατάγματα, εν προκειμένω αναγνωριστικής φύσης (που έχουν την ίδια εμβέλεια με τις δηλωτικές αποφάσεις – declaratory judgments). Όσον αφορά τα έξοδα, θα επιδικαστούν τα έξοδα της πρόσθετης αίτησης μόνον, η οποία δεν γίνεται δια κλήσεως και δεν χρειάζονταν να επιδοθεί σύμφωνα με το αρχικό διάταγμα υποκατάστατης επίδοσης, το οποίο

ορίζει για οποιεσδήποτε άλλες αιτήσεις κ.λπ., εννοώντας αυτές που χρήζουν επίδοσης και αναφορικά με το δέον της επίδοσης τους. Έχοντας εξηγήσει τα προαναφερόμενα, εκδίδονται αναγνωριστικές αποφάσεις ως οι παράγραφοι 10(1)(Ι)(ΙΙ) της ένορκης δήλωσης ημερομηνίας 06.04.2023. Τα έξοδα της πρόσθετης αίτησης, που ανέρχονται σε €455,00 πλέον νόμιμος τόκος ετησίως μέχρι εξόφλησης πλέον Φ.Π.Α., επιδικάζονται υπέρ της Ενάγουσας και εναντίον των Εναγόμενων 1 και 2, αλληλέγγυα και/ή κεχωρισμένα.

ΑΓΩΓΗ 1207/2020 Για Ενάγοντα: Κ. Μανώλης, για Εναγόμενο: Λ. Λάμπρου (κα) για Τηλέμαχος & Μιλτιάδης Γεωργιάδης ΔΕΠΕ Η υπόθεση προγραμματίζεται εκ νέου για Ακρόαση την 04.04.2024 10:30. Έξοδα στην πορεία.

ΑΓΩΓΗ 229/2021 Για Αιτήτρια: Λ. Λάμπρου (κα) για Τηλέμαχος & Μιλτιάδης Γεωργιάδης ΔΕΠΕ Αίτηση έρευνας ημερομηνίας 07.09.2022 Εκκρεμούν εντάλματα σύλληψης των Καθ’ ων η αίτηση 1 και 2 από τον Οκτώβριο 2022, ωστόσο το οφειλόμενο ποσό είναι μικρό, και με δεδομένη την δυσκολία εκτέλεσης των ενταλμάτων σύλληψης, αλλά και τη δυνατότητα διεξαγωγής της εξέτασης στην απουσία των Καθ’ ων η αίτηση, το Δικαστήριο δεν προτίθεται να επιμείνει ως προς τον εξαναγκασμό της παρουσίας των Καθ’ ων η αίτηση για σκοπούς μαρτυρίας. Θα δοθεί μόνο μια τελευταία ευκαιρία, και να εξεταστεί τότε το ενδεχόμενο απόδειξης της αίτησης, για να προχωρήσει η εξέταση στην απουσία τους. Η αίτηση παραμένει για έλεγχο/εξέταση την 26.06.2023 ώρα 08:30.

ΑΓΩΓΗ 109/2023

I-JUSTICE Για Εναγόμενη/Αιτήτρια: Ε. Σ. Σωκράτους (κα), για Ενάγουσα/Καθ’ ης η αίτηση: Μ. Μιχαηλίδης Αίτηση ημερομηνίας 23.03.2023 για απόρριψη της αγωγής λόγω μη προώθησής της Ο χρόνος για την καταχώριση της Έκθεσης Απαίτησης επεκτείνεται μέχρι την 26.06.2023. Η αίτηση ορίζεται για Οδηγίες την 19.09.2023 ώρα 08:30. Έξοδα στην πορεία, όχι εναντίον της Εναγόμενης.

ΑΓΩΓΗ 147/2023

I-JUSTICE Για Ενάγουσα/Αιτήτρια: Ρ. Δημητρίου (κα) για Χλωρακιώτης & Φλωράκη ΔΕΠΕ Αίτηση ημερομηνίας 31.03.2023 για απόφαση λόγω παράλειψης καταχώρισης εμφάνισης Έχω εξετάσει την ένορκη δήλωση επίδοσης του Κλητηρίου Εντάλματος της αγωγής στην Εναγόμενη και η επίδοση είναι νομότυπη. Στον ηλεκτρονικό φάκελο, δεν υπάρχει εμφάνιση της Εναγόμενης και παρήλθε η προθεσμία εμφάνισης. Έχω εξετάσει τη μαρτυρία που προσκομίστηκε από την Ενάγουσα, η οποία είναι αναντίλεκτη, και επαρκεί για την απόδειξη της απαίτησής της.

Εκδίδεται διάταγμα ως η παράγραφος 17(Α) της ένορκης δήλωσης, με την προσθήκη, στο τέλος της παραγράφου, της φράσης «εντός 30 ημερών από την επίδοση στην Εναγόμενη του παρόντος διατάγματος». Εκδίδεται απόφαση υπέρ της Ενάγουσας και εναντίον της Εναγόμενης για το ποσό των €2.914,82, πλέον νόμιμος τόκος ετησίως μέχρι εξόφλησης, πλέον για τα έξοδα της ειδοποίησης πριν από την καταχώριση αγωγής, της αγωγής και της αίτησης για έκδοσης της απόφασης που ανέρχονται συνολικά σε €2.015,00, πλέον νόμιμο τόκο ετησίως μέχρι εξόφλησης, πλέον Φ.Π.Α., πλέον €66,00 τα έξοδα των επιδόσεων. Εκδίδεται διάταγμα με το οποίο η Εναγόμενη διατάσσεται να πληρώνει στην Ενάγουσα το ποσό των €500,00 (ενδιάμεσα οφέλη) από την 14.03.2023 και κάθε 14η ημέρα κάθε επόμενου μήνα, μέχρι την παράδοση ελεύθερης και κενής της κατοχής του ακινήτου στην Ενάγουσα. Σημειώνεται η επιφύλαξη του δικαιώματος της Ενάγουσας να διεκδικήσει αποζημιώσεις, για οποιεσδήποτε ζημιές εντοπιστούν μετά την παραλαβή του ακινήτου.

ΑΓΩΓΗ 149/2023

I-JUSTICE Για Ενάγοντες/Αιτητές: Π. Κλεοβούλου για Παναγιώτης Κλεοβούλου & Συνεργάτες ΔΕΠΕ, για Εναγόμενες/Καθ’ ων η αίτηση: Πανάγος & Πανάγος ΔΕΠΕ Αίτηση ημερομηνίας 21.02.2023 για ενδιάμεση θεραπεία και προσωρινό διάταγμα ημερομηνίας 24.02.2023 Η αίτηση ορίζεται για Ακρόαση την 26.06.2023 ώρα 08:30, ένσταση να καταχωριστεί μέχρι την 26.05.2023. Έξοδα στην πορεία, όχι εναντίον των Εναγόντων/Αιτητών. Το προσωρινό διάταγμα παραμένει σε ισχύ μέχρι νεότερη διαταγή του Δικαστηρίου.

Επικοινωνία: Μαρίνα Ραπτοπούλου, τηλ. 26802737, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

(για επείγοντα, Χρ. Μίτλεττον, Ε.Δ.: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

Συνεχιζόμενες ακροάσεις

Υπόθεση Αντικείμενο Δικάσιμος Σχόλια

1. Αγωγή 308/2015 Τροχαίο ατύχημα 26.04.2023 02.05.2023

2. Αγωγή 577/2015 Συμβατική διαφορά ΧΧΧ Πιθανότητα διευ/σης

3. Αγωγή 689/2015 Τραπεζικό χρέος 10.05.2023 Πιθανότητα διευ/σης

4. Αγωγή 728/2015 Αποζημιώσεις οικείων για θάνατο 28.04.2023

5. Αγωγή 1389/2015 Αμοιβή κτηματομεσίτη 11.05.2023

6. Αγωγή 1427/2015 Μείωση αξίας ακ. από δικτ. ΑΗΚ 17.05.2023 24.05.2023

7. Αγωγή 1547/2015 Μείωση αξίας ακ. από δικτ. ΑΗΚ 19.05.2023

8. Αγωγή 1580/2015 Μείωση αξίας ακ. από δικτ. ΑΗΚ 05.05.2023

9. Αγωγή 1588/2015 Συμβατική διαφορά με ακίνητο 09.05.2023

10. Αγωγή 1629/2015 Παράνομη κατάσχεση 08.05.2023

11. Αγωγή 1677/2015 Μείωση αξίας ακ. από δίκτ. ΑΗΚ 29.05.2023

12. Αγωγή 1870/2015 Εργατικό ατύχημα 04.05.2023

13. Αγωγή 2069/2015 Οχληρία/επέμβαση 12.05.2023

14. Αγωγή 2159/2015 Εργατικό ατύχημα 27.04.2023

15. Αγωγή 2129/2015 Ασφαλιστική αποζημίωση 26.05.2023

16. Αγωγή 2379/2015 Αγωγή 2378/2015 Κοινόχρηστα 03.05.2023

17. Αγωγή 2857/2015 Κοινόχρηστα 25.05.2023

18. Αγωγή 878/2016 Παράνομη κατεδάφιση 15.05.2023