ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 08/2023

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 09 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023

ΘΕΜΑ: ΕΞΟΜΟΙΩΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

Σε συνέχεια της υποχρέωσης για συμμόρφωση με την «Οδηγία προς τα Μέλη του Π.Δ.Σ. αναφορικά με τη Διαδικασία Πιστοποίησης των Λειτουργών Συμμόρφωσης», όσοι Λειτουργοί Συμμόρφωσης έχουν λάβει εξομοίωση με την προϋπόθεση της συμπλήρωσης 21 ωρών εκπαίδευσης για το 2023 σε σεμινάρια με θεματολογία το ΞΒΧ/ ΧΤ, καλούνται όπως αποστείλουν τα εν λόγω πιστοποιητικά στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι την 31η Ιανουαρίου 2024.

Σημ: Για σκοπούς έγκρισης της αίτησης εξομοίωσης, οι αιτητές θα πρέπει να πληρούν και τα τρία (3) κριτήρια της επιλογής που θα επιλέξουν, μέχρι την 13η Ιανουαρίου 2023, οπόταν και εκδόθηκε η σχετική οδηγία και όχι σε οιαδήποτε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πιστοποίηση των Λειτουργών Συμμόρφωσης,  θα βρείτε στην σχετική Οδηγία πατώντας ΕΔΩ.