SIGNUP
  LOGIN

 Υποβολή ταυτότητας κατά την υποβολή αίτησης:

1.Η ταυτότητα πρέπει να υποβάλλεται και από τις δύο όψεις.

2.Υποβολή αίτησης: (α) Όπου ζητείται αριθμός μητρώου να καταχωρίζεται ο αριθμός μητρώου ασκούμενου που παραλαμβάνεται από το Ανώτατο Δικαστήριο.

                            (β) Τα στοιχεία στην αίτηση να συμπληρώνονται με ελληνικούς χαρακτήρες.Όσοι ασκούμενοι δικηγόροι δεν έχουν κυπριακό αριθμό τηλεφώνου, θα πρέπει να                                                              αποκτήσουν πριν από την υποβολή αίτησής τους για το Έργο Επιδότησης.

3.Η προθεσμία υποβολής των 30 ημερών αφορά ΜΟΝΟ την υποβολή αίτησης και όχι πότε θα αποσταλούν η έγκριση ή οποιαδήποτε άλλα έγγραφα.

4.Όσοι ασκούμενοι δικηγόροι υπέβαλαν αίτηση και δεν έλαβαν έγκριση αίτησης ή έλαβαν έγκριση αίτησης αλλά δεν έλαβαν έγκριση για τα έντυπα IBAN και Questionnaire (Ερωτηματολόγιο), και δεν μπορούν να προλάβουν λόγω των πιο πάνω την προθεσμία των 5 εργασίμων ημερών για υποβολή των έντυπων καταγραφής εργασιών, να υποβληθούν τα έντυπα όταν λάβουν όλες τις απαραίτητες εγκρίσεις.

Το έντυπο αν είναι εκπρόθεσμο θα έχει status rejected, όσοι ασκούμενοι είναι μέσα στις νέες εντάξεις και θα υποβάλουν πρώτη φορά έντυπα καταγραφής θα εξεταστούν τα έντυπά τους και θα πληρωθούν αναδρομικά (εφόσον υποβληθούν ορθά).

5.Όσοι αρχίσαν άσκηση από 1/01/2023 και μετά, τα ιδιωτικά γραφεία, στα οποία πραγματοποιούν άσκηση θα πρέπει να τους καταβάλλουν 100 ευρώ μείον ΓεΣΥ.

Κατά την υποβολή των εντύπων καταγραφής εργασιών θα πρέπει να υποβάλλεται μαζί με το έντυπο απόδειξη πληρωμής/εμβάσματος του γραφείου προς στο όνομα/προσωπικό λογαριασμό του ασκούμενου δικηγόρου.