SIGNUP
  LOGIN

Το European Legal Training Center (ELTC) είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την προσφορά έκπτωσης 40% σε όλα τα προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης CPD για δικηγόρους για τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο.

Καθώς πλησιάζει η προθεσμία για τους δικηγόρους της Κύπρου να συμπληρώσουν τις μονάδες Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Ανάπτυξης (CPD) όπως προβλέπεται από τον Παγκύπριο Δικηγορικό Σύλλογο για ανανέωση της άδειάς τους, το ELTC επιθυμεί να διασφαλίσει την πρόσβαση τους σε ποιοτική εκπαίδευση και κατάρτιση.

Θέλοντας να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του προς τη νομική κοινότητα για τη συνεχή υποστήριξή της, το Κέντρο δίνει την ευκαιρία σε όσους προβούν στην εγγραφή τους σε οποιοδήποτε πρόγραμμα κατάρτισης μέχρι τις 15 Νοεμβρίου, να επωφεληθούν της έκπτωσης.

Τα προσεκτικά δομημένα πρακτικά μαθήματα, οι έμπειροι εκπαιδευτές και το επιτυχημένο ιστορικό του Κέντρου μπορούν να αποτελέσουν βασικούς παράγοντες για την ανάπτυξη και συνεχή εκπαίδευση των νομικών και άλλων επαγγελματιών.

Γιατί να επωφεληθείτε από αυτή την προσφορά περιορισμένου χρόνου:

40% εξοικονόμηση: Με την εγγραφή σας στα σεμινάρια CPD του ELTC κατά τη διάρκεια αυτής της προσφοράς, μπορείτε να εξοικονομήσετε ένα σημαντικό ποσό στα μαθήματα που έχετε επιλέξει, διευκολύνοντας την επένδυση στην επαγγελματική σας ανάπτυξη.

Ποιοτική εκπαίδευση: Το ELTC έχει μακροχρόνια φήμη για την παροχή εκπαίδευσης υψηλής ποιότητας. Τα μαθήματά έχουν σχεδιαστεί ώστε να ενημερώνουν τους συμμετέχοντας για τις τελευταίες νομικές εξελίξεις και να παρέχουν πρακτικές δεξιότητες που θα ωφελήσουν την πρακτική των δικηγόρων.

Εξειδικευμένοι και προσοντούχοι εκπαιδευτές: Μάθετε και λάβετε καθοδήγηση από έμπειρους επαγγελματίες του νομικού κλάδου με μακροχρόνια εμπειρία στα αντικείμενα διδασκαλίας τους.

Για να επωφεληθείτε από την προσφορά ή για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα διαθέσιμα προγράμματα κατάρτισης που προσφέρονται, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Κέντρου στο eltrc.com ή επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο 00357 700 88871

Σχετικά με το European Legal Training Center (ELTC)

Το European Legal Training Center παρέχει υψηλής ποιότητας νομική κατάρτιση και εκπαίδευση σε δικηγόρους και άλλους παρόχους υπηρεσιών, τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό.

Το Κέντρο υιοθετεί μια πρακτική προσέγγιση στην εκπαίδευση, προσφέροντας ολοκληρωμένα προγράμματα και σεμινάρια, χωρίς να βασίζονται αποκλειστικά σε θεωρητικές ή ακαδημαϊκές έννοιες. Είναι στελεχωμένο από αναγνωρισμένους εμπειρογνώμονες, οι οποίοι προσφέρουν πρακτικές συμβουλές, παρέχουν χρήσιμα πρότυπα και μοιράζονται μυστικά του κλάδου, εξασφαλίζοντας μια ολοκληρωμένη μαθησιακή εμπειρία.

 

 

 

 

Όροι και Προϋποθέσεις:

  • Το European Legal Training Center (ELTC) προσφέρει έκπτωση 40% στην αρχική τιμή των διδάκτρων του σεμιναρίου για τους αυτοχρηματοδοτούμενους συμμετέχοντες.
  • Το ELTC προσφέρει έκπτωση 40% επί της εισφοράς του εργοδότη για τους συμμετέχοντες που συμμετέχουν στα σεμινάρια με χρηματοδότηση από τους εργοδότες τους (ΑνΑΔ).
  • Οι εκπτώσεις ισχύουν ανάλογα με τη διαθεσιμότητα και ενδέχεται να αλλάξουν ή να αποσυρθούν
  • Η προσφορά αυτή δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες προσφορές ή εκπτώσεις.
  • Το ELTC διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει ή να τερματίσει την προσφορά αυτή κατά την κρίση του.
  • Όλες οι εγγραφές σε σεμινάρια υπόκεινται στους συνήθεις όρους και προϋποθέσεις του ELTC.
  • Οι συμμετέχοντες πρέπει να πληρούν τα κριτήρια επιλεξιμότητας για τα σεμινάρια, όπως αυτά περιγράφονται από το ELTC.
  • Με την εγγραφή τους στα σεμινάρια του ELTC, οι συμμετέχοντες συμφωνούν να συμμορφώνονται με αυτούς τους όρους και τις προϋποθέσεις.