SIGNUP
  LOGIN

Αγαπητοί,

Με την παρούσα ενημερώνεστε ότι, οι εξετάσεις Φεβρουαρίου 2024 του Νομικού Συμβουλίου  θα διεξαχθούν στις 29 Ιανουαρίου 2024 μέχρι τις 9 Φεβρουαρίου 2024, επομένως η Άδεια για Προετοιμασία των Εξετάσεων σας αρχίζει από τις 18 Δεκεμβρίου μέχρι και τις 9 Φεβρουαρίου 2024.

Η επιστροφή στα γραφεία σας θα είναι στις 12 Φεβρουαρίου 2024.

Θερμή μας παράκληση όπως η υποβολή των εντύπων καταγραφής Εργασιών σας για τους μήνες Δεκέμβριο – Ιανουάριο και Φεβρουάριο όπου θα είστε με την προαναφερόμενη Άδεια να γίνεται με συνέπεια και υπευθυνότητα τόσο στις προθεσμίες σας όσο και στην συμπλήρωση και/η περιγραφή των εργασιών σας. Σας συνιστούμε όπως  συμβουλευτείτε τον Οδηγό σας.

  • Για όσους θα πάρουν την προαναφερόμενη άδεια προετοιμασίας Εξετάσεων τότε θα πρέπει να αναγράφεται στα κουτάκια της περιγραφής τους η ένδειξη «ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ» και οι ακριβείς ημερομηνίες.
  • Για όσους θα  διακόψουν την άδεια, τότε πρέπει να αναγράφεται στα κουτάκια της περιγραφής τους η ένδειξη «ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ» και οι ακριβείς ημερομηνίες.
  • Για όσους θα πάρουν το υπόλοιπο της άδειας τους, τότε πρέπει να αναγράφεται στα κουτάκια της περιγραφής τους η ένδειξη «ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ»και οι ακριβείς ημερομηνίες.

Σημειώστε δε ότι, όσοι ασκούμενοι λάβετε επιπλέον άδεια για τις εξετάσεις από την καθορισμένη ως ανωτέρω αυτή δεν θα πληρώνεται.

* Τέλος υπενθυμίζεται ότι, για όλη την περίοδο της Άδειας Προετοιμασίας των Εξετάσεων γίνεται  παγοποίηση της πληρωμής η οποία καταβάλλεται σε αναδρομική πληρωμή όταν τελειώσει η εξεταστική περίοδος και ολοκληρωθούν οι απαραίτητοι έλεγχοι (ενδεχομένως να υπάρξει καθυστέρηση στην αναδρομική καταβολή) και αφού παρακαθίσετε στις εξετάσεις. Σε αντίθετη περίπτωση η αναδρομική πληρωμή δεν θα γίνεται(αν δεν παρακαθίσετε στις εξετάσεις).

Ευχαριστούμε,

Καλές Επιτυχίες!!!

Τμήμα Έργου Επιδότησης Ασκούμενων